שיו

Eyal Potter

New member
שיו../images/Emo58.gif

פתחתי את העיתון היום וג'ים דייל אומר שהארי פוטר ימות בספר השביעי! ה****** הזה..... תגובות?

mbar30

New member
שמעתי, והמשכתי את היום - לא לכל

טיזר צריך להתייחס.

LittleSinner

New member
ומאיפה ג'ים דייל יודע?

הוא בסך הכל רק הקריין של הספרים-על-קלטת. ג'יי קיי רולינג לא דיברה עם זה על אף אחד, במיוחד לא עם ג'ים דייל. זו רק השערה פרטית שלו.

אתם יכולים בבקשה לסמן ספוילר???

וגם לא לרשום כלום בכותרת??? פשוט
וזהו !! כי עכשיו אני יודעת ששי איזשהוא בחור בשם ג'ים!!! ואני לא רוצה לדעת!!!!!! בבקשה!! אני מתחננת!! תסמנו ספוליר ואל תרשמו כלום בכותרת! כי זה הורס! וגם שעשיתם כרטיסי דמויות לדמויות השונות כתבתם על מאדאם מקסים ושהיא הייתה ב (רק למי שקרא את השישי!!!!!!) הלוויה של דמבלדור!! ולא סימנתם ספוליר!! וזה כ"כ הרס לי!!!!!

the ror

New member
חחח, ג'ים הוא לא דמות בספר.

ככה שזה לא הרס לך כלום שלא לדבר על זה שמה שזה לא יהיה שהוא אמר תלוי בספק גדול מאוד...

כןן.. אני רגועה...../images/Emo178.gif

רק כמעט חטפתי התקף לב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 סתם....

your avi

New member
אוי, זה היה ספוילר.

וג'ים זה סתם הקריין שמקריא את הספרים.

mbar30

New member
חבר של גיי קיי שאמר שהיא טיפטפה

לו את השטות הזו.
היא "אמרה" לו שנמאס לה מהארי ושהיא רוצה להפטר ממנו סופית

2 Mיכל

New member
../images/Emo6.gifבטח, אחרי כ"כ הרבה../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

ספרים. ומה זה קשור לזה שהיא הולכת להרוג אותו? היא יכולה לסיים את השביעי סופסוך ולהיפטר ממנו בלי קשר.

popit

New member
../images/Emo6.gif

למה שהוא ידע? איך הצהובונים האלה ישר עשו מזה כותרות... וחוצמזה, אם הוא באמת היה מגלה נראה לי שג'ייקיי די הייתה מחסלת אותו

mei14

New member
קראתי גםםםםםם

במסנג'ר יש לי קישור http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/BooksAndArt/News/200512/20051207111011.htm

נצלו"ש

היום אמרו ברדיו שהספר ה 7 יוצא בשנה הבאה כי להוד רוממות הסופרת רולינג פשוט נמאס. חוצפה!!!! וזה משום מה נראה לי סימן שהוא ימות !!!! :(

2 Mיכל

New member
לא הבנתי כלום../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

הוא היה אמור לצאת הרבה אחרי עוד שנה, אז מה הבעיה? (ואני לא מאמינה שרולינג תהרוס סדרה שלמה כי "נמאס לה").

למעלה