שיו

אז זהו שלא.

גם אני הייתי בטוחה שהוא יצא עוד איזה שנתיים לפחות. אבל היום ברדיו אמרו שהוא יצא עוד שנה!!!! ואני כבר כן מאמינה כי אם מה שג'ים אמר נכון אז זה מסתדר יופי עם מה שאמרו ברדיו..

Pr0NgS

New member
אל תאמיני לכל מה שאומרים ברדיו.

וגם לדבר שאת לא יודעת איפה הוא מחזיק את המוח שלו!

LittleSinner

New member
אוקיי אז איך בדיוק

שדרני רשת ב' קיבלו את המידע הזה? מה, ג'יי קיי רולינג התקשרה אליהם ואמרה להם שהספר יצא בשנה הבאה. סליחה על השפה, אבל בולשיט. אין מה להאמין למה שמספרים בארץ, כל עוד זה לא נאמר מג'יי קיי רולינג עצמה. אני בטוחה שזה קודם יצא ממנה, יעבור דרך רדיו בריטי או אמריקאי או וואטאבר, ואז לאינטרנט ואז לישראל...

popit

New member
הוא לא.

את לא חושבת שזה קצת מוזר שרק רשת ב' שמעו על זה? שאף אתר באינטרנט, שאף עיתון, שאף כלום לא שמעו על הדבר הזה? הכל סתם רעש סביב מה שג'ים דייל אמר... ותאמיני לי שג'ייקיי לא 'תפטר' מהארי, סתם אנשים התחילו להפוך אותה למפלצת בגלל הציטוט הזה שלו.היא לא תגמור את זה ככה, היא לא שונאת אותו ולא כלום.

מתניק16

New member
היה על זה כתבה בידיעות...

וזה נשמע נכון, וזה גם מה שתארתי לעצמי. זה מתחבר דווקא יופי.

מרי15

New member
בדיוק...

כל סופר או סופרת מתחברים לדמויות שהן כתבו... אין סיכוי שג'יי קיי רולינג אמרה שהיא רוצה "להפטר מהארי" הארי הוא הדמות שהיא כתבה, הארי הוא הדמיון שלה ותאמינו לי שזה קשר מאוד חזק...

אויש ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

הוא לא אמר שהיא רוצה להרוג אותו, רק שהיא רוצה להיפטר ממנו, זאת אומרת מהכתיבה, לא מהדמות. הוא התכוון שנמאס לה לכתוב כבר את הספרים, לא שהיא שונאת את הארי. בכל אופן הייתי לוקחת את זה בערבון מוגבל, קשה לי להאמין שלרולינג כל כך נמאס מהסדרה הזאת.

למעלה