"שיו אתה מעצבן פחד!"

lori4

New member
ראיתי את הפרק רק עכשיו(סיפור ארוך),

ולא התלהבתי במיוחד,זהו(לדעתי לפחות)פרק משעמם למדי(לא לרצוח אותי בבקשה) שלא היו בו ביותר דברים שעוד לא שמענו חוץ מהקטע על הנשמות, לקוג'י יש בעיות גדולת(מה לעשות הדמות נראת לי כמו בן-אדם עם בעיות, ולהזכירכם לכל "הזאבים הבודדים" יש כאלה) אבל אני אוהבת את דרך המחשבה שלו, רק את דרך המחשבה שלו
מהדמות עצמה לא התלהבתי במיוחד (יותר מעניין אותי אחיו).

Digi Lista

New member
להיפך...../images/Emo13.gif

אנשים כאן לא רוצחים בגלל דיעה שונה,להיפך וזה ממש משמעותי,אם כולנו נגיד אותו הדבר יהיה משעמם,נהיה עדר,חבורה של רובוטים והאמת שרק המחשבה על זה גורמת לי "לרצות להקיא ושוב להקיא ושוב"(נחשו של מי הציטוט...). אנחנו פורום=קבוצת דיון וקהילה ווירטואלית, דיון מעניין יותר כשיש דיעות שונות,אז אני באמת לא מבינה מאיפה הפחד הזה שלכם להגיד משהו שונה,זה בסדר אנשים,זה מצויין,זה נפלא,זה תורם רבות,זה...יאללה כבר קלטתם. ואגב,הפעם האחרונה ש"הרגתי" מישהו הייתה אתמול(יאקומו שניסתה לרגע לומר שנערי המשקפת שלה והם שלי
),אני לא נוהגת להרוג כמה אנשים ביום אחד ובטווח שעות קצר כול כך,בטח לא על דיעה שונה,באמת אני פגועה מעצם המחשבה הזאת,אז חייכו אנשים ותרגישו בנוח להגיד הכול
ולגביי הזאבים הבודדים,אין ספק שיש להם בעיות,לכולנו יש כאלה אם נרצה ואם לא,אבל ההבדל הוא שהם מתעמקים בבעיות ונותנים להן ביטוי בניגוד לנערי המשקפת,בסופו של דבר הם פותרים אותם רק שלוקח להם יותר זמן מלאחרים(וזה בסדר גמור,אני דיי מזדהה איתם למען האמת),זאת דעתי לפחות

lori4

New member
אני מסכימה איתך על הכל שם....

אבל אני מתחילה להרגיש שחיקה רצינית בנוגע לעונה הזאת, כי רוב הדברים או לפחות הסיפור הכללי, מקומות וכו' הם נורא העונה הראשונה. וזה מתחיל לשחוק לי את הסבלנות(הלו אנשים מה קרה לאקשן האמיתי??????????????????????) למה אי אפשר להגיע לעיקר כבר????, כי מצידי לפחות הם הולכים במעגלים ואם זה ימשיך ככה אני הולכת להשתגע.

יאקומו

New member
למה, זה דווקא כיף ככה,

יש יותר התכסחויות עם קוג'י ועם זואי (הכי כיף שהיא מתכסחת עם טאקויה)

lori4

New member
תסלחי לי עם המוח שלי לא פועל היום..

אבל מה הקשר בין ההתכסחויות למה שאמרתי על כמה שהעונה הרביעית דומה לראשונה?

lori4

New member
את מתכוונת ל90% שאינם בשימוש?

או לעשרה אחוז שבשימוש? או עשרים אני אף-פעם לא זוכרת במה אחזוים מהמוח אנחנו משתמשים.

lori4

New member
אצלך הכל לא בשימוש אבל בשימוש

צריכים להוסיף אותך לספרי המדע בתור מוטציה של המוח
את טוענת ששום דבר אצלך לא בשימוש אבל משגעת אותנו עם מגילות
(גם אני חושבת הרבה אבל אני מסתפקת בעשרה אחוז שלי), זו רק אני או שהשיחה הזאת הפכה לנורא מוזרה

Digi Lista

New member
מוטציה של המוח???../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

המוח שלי באמת לא בשימוש,לפעמים אני אפילו לא בטוחה שיש לי כזה
... אני כותבת מגילות אבל זה לא אומר שאני חושבת עליהן לפני,אני לא חושבת כי כידוע יש לי פטור ולמה יש לי פטור בגלל שהמוח לא בשימוש...אני כותבת כי אין לי משהו יותר טוב לעשות בחיים(ככה זה כשלא משתמשים במוח...)ואני רוצה להתיש אתכם ולגרום לכם להינות מכאבי עיניים...
והשיחה הזאת לא מוזרה,העולם הוא מוזר,אנחנו נורמלים לגמרי
...

lori4

New member
טוב לדעת....

א. שאפשר להתפלסף, להתווכח, להיות רצינים וכל שאר הדברים שעושים עם המוח גם בלעדיו. ב. שאנחנו נורמלים לגמרי, אפילו שהשעה שש או שבע אחרי חצות ואנחנו מנהלות("מנהלים" בשביל המאצ'ואים באזור, זה שאני לא כותבת הרבה לא אומר שאני לא קוראת
) דיון על המוח שלך...

Digi Lista

New member
דיון על המוח שלא בשימוש../images/Emo3.gif...

א.אפשר להתפלסף על הכול,תסמכי על שתינו שאפילו על גידול חסות בשטחים וספירת הבלטות בבית שלי אני יכולה לכתוב ולפלסף בצורה מעמיקה וארוכההההההההה ב.אנחנו נורמלים לגמרי,מה רע בדיון על מוח אחרי חצות?
ג.למה אני עונה בסעיפים?אני שונאת סעיפים... ככה זה כשאין מוח אבל יש המון אנרגיות...

lori4

New member
זה בגנים.....

אנחנו פשוט אוהבות להתפלסף ואין בזה שום דבר רע, אבל זה קצת קשה להתפלסף על משהו שהוא עובדה במיוחד עם הבן-אדם השני יכול להתפלסף בצורה דומה (מה יש לי אם המילה להתפלסף במשפט הזה?) שום דבר רע המוח שלך די מעניין (אני נוטה לחשוב שיש לך אחד) כי שום דבר בו לא בשימוש מה שמביא אותך לרמה של ידיעת איסטנקטים בלבד(מאיפה הוצאתי את המשפט הזה
), תגידי מה רע בסעיפים אה
, סעיפים יכולים להיות החברים הכי טובים שלך.מה יש לי עם מילים
בהודעה הזאת אני נוטה לחזור עליהן כל הזמן בטח חסרות לי כמה שעות שינה שכמובן אני לא הולכת להשלים מהסיבה הפשוטה שיש לי דברים לעשות במשך היום והלילה ביחד. מדהים, הצלחתי לעבור את מחסום עשרים המילים שלי יש

Digi Lista

New member
בגנים?...למה להעליב הורים?../images/Emo3.gif...

סעיפים יהיו החברים הכי טובים שלי?אני מפחדת שהם יבגדו בי,אני לא סומכת עליהם וקשה לי להיות חברה של מי שאני לא סומכת עליו,בעיקר אם מדובר בסעיפים שאמורים ליצור סדר בחיינו,סדר זה דבר שמבלגן לי את הראש(שאין בו מוח פעיל...)ולכן סעיפים לא מתאימים לי,כנראה שהם מסוג הדברים שלא מתאימים לכול אחד,רק לאנשים עם מוח פעיל או סתם כאלה שיש לך הגדרה טובה יותר כרגע בשבילם... מזה מחסום עשרים המילים?אצלי 20 מילים זה מחסום בפני עצמו,אם אני מתקמצנת במילים וכותבת גג 20 אני מרגישה רע,לא התשתי מספיק אנשים... והמילה להתפלסף דווקא בסדר,בואי נתפלסף על המילה להתפלסף,זה לא כאילו יש לנו משהו יותר טוב לעשות(ועוד בעיקר אני בלי מוח פעיל
)... אינסטינקטים(דחפים)?כן,אני בעיקר נשלטת על ידם,ככה זה כשאין פעילות למוח,משתמשים בתחליפים זולים שכדי להגדיר אותם צריך לעבור את מחסום העשרים מילים
... (מישהו הבין מה כתבתי בהודעה הזאת?אני לא)

Digi Lista

New member
מוזרה?...

מה פתאום?כבר הסברתי לכם שכולנו נורמלים לגמרי,אין פה שום דבר מוזר,מי שרואה את הדברים כאילו הוא מוזר הוא בעצמו הופך להיות נורמלי והשאר מוזר...
(אל תנסו להבין,חבל לכם על הזמן,נורמלים שכמוכם...)

lori4

New member
אז טוב שיש לי מוח פעיל....

סעיפים סטטה הם חלק מהחברים הכי טובים שלי שכוללים לקרוא פיקים של תיקים באפלה ומסע בין כוכבים: וויגא'ר באמצע הלילה (אני בתקופת תיקים באפלה כרגע), ולשתות קולה(אני מכורה רצינית לקולה וזה לא בריא) והרשימה......................(טוב אני נכנעת) די קצרה. מחסום 20 המילים מצביע על כך שאני יכולה לכתוב ולדבר הרבה ממה שאני עושה בדרך-כלל, כי חוץ מהסברים והבעת דעת אני לא אומרת הרבה(כנראה אין אנשים שיקשיבו לי מחוץ לרשת ויבינו על מה אני מדברת). למה לא? בואי נתפלסף על המילה להתפלסף, שבעצם אומרת שאנחנו צריכים להביע ולסתור דעות ואחר-כך עוד להתפלסף עליהם, שלא לדבר שהמילה להתפלסף היא מילה מזרת אימה לכל הגדרה(איך הייתי?)

טיקיי

New member
הפעם זה כן מנהלות...

כי לא דיברת על כל הפורום, רק עליך ועל ליסטה באופן ספציפי, כי דיברת רק איתה...

lori4

New member
סטטה יש פה אנשים אחרים מלבדנו.

ובנוגע למשפט שלי עקרונית כולם יכולים להצטרף לדיון הזה וזה היה בעיקר בשביל הזיכרון שלי, סיפור ארוך. בכל מקרה זה לא עקרוני נכון?או שזה עקרוני בשבילך או שלא?(הראש שלי מסתחרר)

למעלה