"שיו אתה מעצבן פחד!"

יאקומו

New member
חה! הצחקת אותי! ../images/Emo123.gif

כשהכרזתי שהפסקתי לאהוב דיג'ימון, נערי המשקפת (שלי!!!!) נכנסו לדיכאון, ואת ניצלת את זה!!!! אבל איך שחזרתי, הם נטשו אותך וחזרו אליי!!! תישמרי את אימפמון, או את טאקאטו (מה שהילה לא תסכים...) אם את רוצה, אבל עזבי את טאי, דיוויד טאקויה וקוג'י!!!! (על קוג'י כבר החתמתי בעלות לפני שהעונה הרביעית הגיעה, ואם תסתכלו בהודעות ישנות, תראו שזה באמת ככה!!!!) רק אני אמרתי שהוא אחד הדמויות האהובות עליי, אז אם מישהו ינסה לקחת אותו...

יאקומו

New member
אמממ...

לא שלא אמרתי, אמרתי כמה פעמים שקוראים לי מאיה, פשוט לא עדכנתי את זה לכרטיס כשחזרתי לפורום. פשוט תקראי לי יאקומו כמו תמיד!

Digi Lista

New member
לא מישהו,מישהי תנסה לקחת...

ואפילו בלי מאמץ,נערי המשקפת נפגעו כי את נעל בית שכמותך נטשת אותם,הם היו שלי,הם נשארו שלי כי אני שמרתי להם אמונים וגם עכשיו הם שלי בגלל שלא סולחים על בגידות,הם היו בדיכאון כי הם חשבו(וזה לא טוב להם כידוע)בטעות שאת מנסה לגנוב אותם ומצליחה,אחר כך שמעתי צרחות ומסתבר שהם גם חלמו במקביל על הסיוט הנורא הזה בו את חוזרת והם נאלצים לעזוב אותי,לקח לי זמן להרגיע אותם מהטראומה הרצינית. אימפמון שלי,זה לא קשור. מרוב שאת כול כך נעל רשמת דיוויד במקום דיוויס,עוד מעט תירצי לערוך לו גם ברית מילה... טאי,דיוויס וטאקויה בחרו להיות שלי,ואני כמובן לא מתנגדת לעולם כשמדובר בהם,לגביי קוג'י זה כבר ריב חדש ישן אחר...

Apikachu L

New member
נו באמת

אתן רבות על נערי המישקפת כמו שאני ולילו רבות על מיוטיסמון(ואני מאוד מרוויחה מזה) וזה משעשע - הריב שלכן אבל מה דעתכן ליפתוך שירשור ריבים ניפרד? כל מי שירצה לריב ילך לשירשור ויריב שם ...... מה אתם חושבים?

Digi Lista

New member
תוהה למה אני מגיבה להודעה הזאת...

שרשור ריבים מיוחד?נו באמת,שתינו יודעות שהכול בצחוק,תמיד היינו מתכסחות לנו ככה וזה בעיקר בגלל שיש לנו דיעות נורא דומות,שתינו יודעות שמדובר בדמויות מצויירות ושתינו יודעות שהדברים נאמרים בהומור,זה הכיף שלנו. אני לא חושבת ששרשור ריבים הוא דבר טוב(זה יכול להיראות מאוד מטומטמם להיכנס לפורום ולראות שרשור של ריבים...)אבל מעולם לא ניסיתי ככה שאני לא יודעת.

Apikachu L

New member
וזה היה בצחוק

אבל זה נחמד......בישביל הכיף - וזה סתם רעיון פרוע.... אוף בזמן האחרון יש לי חסימה במוח(צמר גפן) ויש לי בעוית..... אני מנסה להוצציא אותה בעזרת העלעת רעיונות פרועים (עוזר מאוד) אבל את חסמת עוד יותר! סתאאאאאאם

יאקומו

New member
כן...

הכל בצחוק, אנחנו מבינות שגם אם נריב (מה שלא יקרה), זה לא אומר שטאקויה והשאר יבואו באמת
(למה?!?!?!!) ואם נכתוב שירשור של ריבים, או שיבואו אנשים מבחוץ, וסתם יתחילו לריב פה עם כולם (עם חברי הפורום) או שזה יהפוך פשוט לשירשור ה
!

star_female

New member
^_^

היה פרק מעולה! קוג'י, טאקויה וטומי היו ביחד כל הפרק והם ישארו ככה כנראה גם בפרק הבא D: (ועכשיו אני מבינה מאיפה הפנארטים של קוג'י, טאקוייה וטומי אוכלים צמר גפן מתוק..) טומי ממש ממש הזכיר לי את טיקיי בפרק הזה... לא רק הוא, כל הפרק, ישר מאז שראיתי את השם, הזכיר לי את הפרק הזה שטיקיי הגיע לכפר הראשוני, וגם את הפרק עם מימי בכפר הצעצועים. וגם הקטע שהם נפרדו הזכיר לי את העונה הראשונה. ספינת פיראטים זה כיף, אני לא מבינה למה הם פחדו כל כך ^^; קוג'י וטאקוייה רבים *הרבה*... נו טוב, אני כבר רגילה לזה מהיקאגו, הם עדיין חמודים ביחד. ^^; הקטע עם מונזאמון וטומי ששיחקו במשחקי וידאו הזכיר לי את הקטע בעונה הראשונה עם טיקיי (...) ואממ.. איך שקוראים לו, אדון האופל הבובה (אני סנילית..). ציטוטים: "מעניין איפה זואי והבחורים.." (טאקוייה.. בחורים? רק ג'יי פי איתה.. אלא אם כן הוא התכוון לנימון ובוקומון...) "אין פלא שאף אחד לא מחבב אותך!" (טאקויה, על טאקט שמעת פעם?) "בטח, אני רק אעשה עם האצבעות שלי!" (... *לא מגיבה*) "אדון הגדרה למילה אנוכיות!" (הכינוי החדש של קוג'י..) "עכשיו אני יודע איך מרגיש ילד בחנות ממתקים!" (אולי כי אתה בחנות ממתקים...?) "שיו, אתה מעצבן פחד!" ( ^^; ) אה, ואני חייבת להגיד שהתרגלתי כבר לקולות של קוג'י וטאקוייה והם פשוט ממש מתאימים להם. *_*

Digi Lista

New member
...

נורא כיף לדמויות בשני הפרקים שעברו-פרק קודם רכבת הרים(שזה ה-כיף של החיים!!!מעולם לא הבנתי למה אנשים מפחדים וצורחים,תנו לי כול יום וכול היום רכבות הרים עם לופים ואני מאושרת!!!)והיום עיר צעצועים עם ספינת פיראטים שזה גם כיף(אם היא מסתובבת גם הפוך זה בכלל שווה!!!הייתי כבר על כאלה באירופה וזה מדהההייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) הינה ציטוטים שלא אמרתי במדויק בוקר או שלא אמרתי בכלל: טאקויה:"מגניב רובוט מתאגרף"(למישהו זה מזכיר את הדיון-דיג'ימון פאוור ריינג'רס?
) קוג'י:"לא גם אתה עכשיו" טאקויה(כאן התבלבלתי):"אה לא,טוב כן,(פונה לטומי)תניח את הצעצועים המטופשים"(ההחלטיות חוגגת...) קוג'י:"למה בגללו?התינוק הקטן צריך לגדול"(ואדון הגדרה למילה אנוכיות צריך לשתוק) קוג'י:"בוא נתמוך בילד חסר התועלת עד שכולנו נמות בגללו!"(אני לא אגיב כי אני מתרגזת...)

הלדין

New member
פרק נחמד.

הדבר היחיד שהטריד אותי הוא מימדיהם של המונזמונים. המונזמונים, בעונות הקודמות, היו דיג'ימונים קצת יותר גדולים במידותיהם מבני אדם ולא בדיוק בגודל שלהם. אני מניח כי הסיבה לכך שגיבורי הסידרה חוטפים חבטות(וסטירות) כל הזמן היא בגלל שמישהו לחץ באוזן של המפיקים שזה מה שהמעריצים אוהבים.ואני חושב שהם גם יכלו לחדש מעט; הרי הם לא מפחדים שאם הם לא ימחזרו את הנוסחה השחוקה, המעריצים יברחו להם, הלא כן? בנוגע לספינת הפיראטים, זה תלוי בהשקפה. אם אתה חגור למקום, זה כיף(לאלה שנהנים מזה); אם אתה לא חגור למקום, קיימת סכנה שאתה תועף לאוויר ותתרסק והתוצאות לנוע בין חבלה קלה למוות(והם אחזו בכוח בתרני הספינה).

Digi Lista

New member
היי הלדין,מזמן לא היית כאן../images/Emo13.gif

בכול אופן לגביי המידות אני מסכימה,חסרות לי פרופורציות בעונה הזאת וכתבתי משהו דומה אתמול נראה לי,המון דבריםבגדלים ובכוחות לא מסתדרים לי,חשבתי שזאת רק אני(אף אחד לא הגיב על זה ככה שהנחתי...)אבל אני שמחה לגלות שלא. הסטירות זה דבר מעולה,אני אישית נורא נהנית מהן,ובעונה השלישית לא היו סטירות(אני לא זוכרת לפחות)וזה היה קצת חסר לי,ככה שאני בעד ולא משנה מה הסיבה. יכלו לחדש אבל לפעמים כשרואים שמשהו מצליח לא מחליפים נוסחה מנצחת,נכון שיש המון דברים(ואני מתכוונת לה-מון)שחוזרים על עצמם בעיקר מעונות 1 ושתיים אבל סך הכול זה טוב ולי לפחות אין תלונות... מין הסתם כשאתם בסדרה מצוירת(וגם בכלל) יכול לקרות לך הכול ועדיין תישאר בסדר או שזה יעבור לך תוך כמה דקות כי כשאתה הגיבור...ולגביי ספינת פיראטים הינה סיפור אמיתי- בקיץ בין כיתה ג' לד' הייתי בקייטנה ונסענו ללונה בתל אביב,עלינו על הספינת פיראטים והייתה תקלה ככה שעשר דקות בערך נתקענו חצי הפוכים,אנשים התחילו לצרוח ולהילחץ אני דווקא נשארתי אדישה,למזלנו היינו קשורים וזה נכון מה שאמרת אבל סך הכול ספינת פיראטים,רכבות הרים,אומגות וכול מיני דברים מהסוג הזה פשוט גורמים לי לחייך,אף פעם לא הבנתי למה אנשים צורחים ומפחדים כשמדובר בכיף טהור ובהנאה לשמה(בעיקר כמובן כשחגורים והכול עובד כמו שצריך ואין תקלות)!

הלדין

New member
עניין של תרבות

יש אנשים שמשמיעים רעשים כאשר הם נהנים מהאוכל. יש אנשים שצורחים כאשר הם נהנים. זה שהם צורחים אינו אומר שהם לא נהנים. בנוגע לתקלה, גם כן עניין של גישה- בזמנו, כנראה לא דימיינת את התרחיש של ספינת הפיראטים נופלת למטה, בטח...

הלדין

New member
'טיקיי',

המילה 'כיף' "מה?" בערבית ראויה יותר לדבריך. האם אתה באמת חושב שזה כיף שכל האנשים האלה ייהרגו?

טיקיי

New member
אני מרשה לך לקרוא לי יובל...

אם אני נמצא שם, זה כיף. כשאני עולה על מתקן בפארקים, אני רק מתפלל שתהיה איזו תאונה...

הלדין

New member
המממ...

היות וגם לי קוראים יובל, אני מעדיף להשתמש בניקניים שלך. בנוגע לעולם המושגים שלך לגבי "כיף", קצרה ידי מלהושיע. אחרי התאונה הרצינית הראשונה שלך, אתה תבין בדיוק מדוע זה לא כיף...

טיקיי

New member
אבל אם אני אמות...

אני לא אהיה כאן כדי להרגיש כמה זה לא כיף...

זה היה פרק מצחיק חבל על הזמן!!^^

אהבתי את הריבים של קוג'י וטאקויה,הם כאלה חמודים ביחד ^^ מזכירים לי את טאי ומאט :) אהבתי את כל הקטעים!!הטירה הייתה יפה,לא מפחידה כמו שקוג'י אמר.. מממ..ציטוטים,אני לא זוכרת הרבה,אבל..: "נהיית פרנואיד"(או משהו כזה P: ) "זאת מערת הפנדה.."(אחלה של גיוון בין פנדמון,מערת הפנדה..\:) "אני מצטער שצעקתי עלייך ככה.." "גם אני מצטער.."(אם זה היה ממשיך ככה,הם עוד היו מתחבקים ^^)

למעלה