"שיו אתה מעצבן פחד!"

יאקומו

New member
"שיו אתה מעצבן פחד!"

איזה פרק מגניב!!!!! לא הפסקתי לצחוק לרגע!!!!! טוב שלא היה הרבה את זואי והשאר! (בלי להעליב את אוהבי זואי, ג'י.פי ושומרי המכנס/ספר!) איזה קטעים!!!! אין לי ממש מה להגיד על הפרק חוץ מ... ציטוטים!- "אתה בטוח שאתה לא צריך עזרה בזה?" (טאקויה) "איזה שוויצר! גם אני יכולתי לעשות את זה!" (טאקויה...) "אבל לא עשית..." (קוג'י בתגובה למשפט הקודם) "הייתי עושה את זה יותר טוב" (טאקויה בתגובה למשפט הקודם)

יאקומו

New member
אה,

והנה, שוב הזכירו את צ'בורימון. איך קוג'י וטאקויה מתכסחים!!!!!! לדעתי זה הפרק הכי יפה לבינתיים בעונה
. ונזכרתי בעוד ציטוטים: "אמממ... הי! דובי!" (טאקויה, מנסה למשוך את תשומת הלב של מונזמון) "יש לנו בעיה... (הדוב מרים גבה) אתה מבין, כשאני נתחץ אני צריך... אתה יודע!" (ציטוט של טומי, לא ממש מדויק)

Digi Lista

New member
יופי יאקומו...עד שאני מסיימת...

את כבר כותבת עוד הודעה ואומרת בדיוק כרגיל את מה שאני כותבת(עם עניין הפרק הכי טוב),אנחנו חייבות לתאם את הטלפתיה הזאת בינינו(נעשה תורות-יום את לוקחת לי את הדברים ויום אחר אני לך...)
...

Digi Lista

New member
"באי הצעצועים"...

אני עוד מנסה להירגע מהפרק,לדעתי זה הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו בעונה הזאת(רק עד עכשיו,זה ילך וישתבח כרגיל...)וכול הפרקים היו טובים לדעתי אבל זה היה מצויין!!! אז כן נתחיל מיזה שהיה לי דז'ה וו רציני כרגיל לעונה הראשונה לפרק(וזאת הפתעה,אני בטוחו שאנשים פה יפלו מהכיסאות מההלם
)"טוגמון בעיר הצעצועים"...גם הוא היה פרק שבע,לא?זה היה פרק מצויין!!! ריב בין נער המשקפת לזאב הבודד(טאקויה וקוג'י,למה אני מפרטת בכלל זה הרי מובן...),בינתיים קוג'י דיי מרגיז,אומנם ככה זה זאבים בודדים(בעיקר בהתחלה)מי כמוני יודעת אבל הוא לגמרי אנטי,זה מפחיד שמישהו יותר אנטי אפילו מאיך שריקה הייתה בתחילת העונה השלישית... האגומון צעצוע אפל הצחיק אותי בטירוף,רק השם שלו קורע... אני מקווה שטלי שמה לב למילה viking שהייתה רשומה,זה העלה בי אסוטסציאציות למשהו שדיברנו עליו כאן מתישהו(מתקשר גם "לצד האחר")... טאקויה הוא נער משקפת מדהים!!!אם טאי ודיוויס היו מוצלחים אז על טאקויה יש לי רק מילים טובות,הוא לא סתם מתלהב,יש לו גם צד שקול ואימהי(חחח),הוא מקסים עם העזרה שלו לטומי ומה שהוא אמר לקוג'י,נראה לי שמיום ליום אני
בו יותר,הוא הוכיח לי כבר שהוא מזל אריה וזה מתאים בטירוף,הקטע שהוא סיפר על איבוד אחיו בלונה פארק הזכיר לי את העונה הראשונה עם טאי שהכריח את קארי לשחק איתו כדורגל למרות שהיא הייתה חולה וכשקרה מה שקרה הוא קלט מהי אחריות וכשקארי הצטרפה לדיג'יגורלים הוא דאג לה בצורה מדהימה וגם לקח את טי.קיי תחת חסותו כשמאט היה עסוק למצוא את ה'אני הפנימי שלו' או מה שלא יהיה,וגם דיוויס הוכיח דברים דומים בפרק שנתנו לו כדור והוא ווימון השתללו עם הדיג'ימונים(נראה לי פאבומונים,אבל אולי אני טועה בשם,הסניליות...),נערי המשקפת מעולים בבייביסיטר,יש לי אח קטן אולי אני אזמין אליי את נערי המשקפת שיעזרו לי?זה יהיה בשבילי כיף אמיתי-גם אחי הקטן(בן 6,השני לא נחשב קטן ולא נחשב בדיוק לאחי...) שאני מתה עליו(כשהוא לא משגע אותי)וגם נערי המשקפת,חייבים להמציא כבר אטומיקון |ראש משקפת|,פשוט חייבים כי אין עליהם,פשוט אין!!!|ראש משקפת|
לנצח
פנדמון הזכיר לי מין זומבי כזה,אני לא יודעת איך להסביר אבל גם הפנים שלו וגם הקול... אהבתי שטאקויה וקוג'י בוכים בגלל ההתקפה של מונזמון מלחמתי ואז משלימים למען המטרה(הצלת טומי...) ציטוטים(בטח עד שההודעה תישלח תכתבו כבר הכול...אני מגיבה כרגע להודעה היחידה שראיתי כאן של יאקומו וזה מעולה שאני אפילו לא צריכה להיכנס לאדמין כדי לשרשר): קוג'י:"אני לא יודע מי מהם יותר גרוע"(ואני לא אעזור לך להחליט כי אני משוחדת לטובת טאקויה ודיי כועסת עלייך כרגע...) קוג'י:"איזה תינוק"(נורא בוגר מצידך) טאקויה:"כן,הם מדליקים, אבל כנראה שזה לא זמן לשחק"(מיי לאב,זה תמיד זמן לשחק!
) קוג'י:"לא גם אתה" טאקויה:"אהה לא,כן,לא...(יש המשך ששכחתי כרגע מרוב צחוקים)"(טאקויה מפגין החלטיות...) טאקויה:"תירגע,אל תתחיל לבכות"(למה לא?ילד הסירנה מבצע את תפקידו...) קוג'י(לא ציטוט מדויק):"בוא נתמוך בילד התינוק ואז נמות בגללו"(סופו של כול אדם למות ואם הוא ימות אז ימות...) קוג'י:"אתה המנהיג הכי גרוע שראיתי,אתה לא חושב צעד קדימה" טאקויה:"לפחות אני חושב על אחרים,אדון ההגדרה למילה אנוכיות"(אם טאקויה לא היה עונה כמו
אני הייתי עונה במקומו משהו דומה!|ראש משקפת| שולט!!!) טומי:"אני מצטער שאתה שונא אותי כול כך" קוג'י:"אני לא שונא אותך כול כך זה רק..."(אז זהו שזה לא רק,קצת רגשות בנאדם) טאקויה:"למה דברים רעים רצים מהר מדברים טובים?"(שאלה פילוסופית מעניינת במיוחד,דיי סותרת את הפתגם 'הזמן טס כשנהנים' אבל זה בסדר,העיקר שאין עליך
) טאקויה:"היי רובוט מעופף,ראית אולי ילד קטן ודובון גדול?"(
) טאקויה:"איך היא יכולה להפחיד?היא סגלגלה!"(זה היה המשפט הכי קשור שיש...) טאקויה:"חמוד,אבל מה טנק צעצוע יכול לעשות?"(טוב...תיראה...) באתי לכתוב את הדיאלוג עם השוויצר אבל יאקומו הקדמת אותי
טאקויה:"אני שונא שצעצועים נהרסים!"(כי אז משעמם לך וכנער משקפת שיעמום הוא לא דבר טוב,אני צודקת?...) טומי:"וואו" טאקויה:"מדליק" קוג'י:"אלה רק עצים"(היופי הוא בעיני המתבונן...) ועכשיו למשפטי הקריינות,אני חייבת לציין שזה נהיה קל מיום ליום לחקות את טליה פלג ברקאי(ההערה הרגילה...תשלימו לבד...),וזה ממש כיף כי זה יוצא מדויק!!! זה בתחילת הפרק "הם לא יכולים לעשות דבר אחד בסדר?" ומשפט המחץ בסוף שהיה אפילו יותר כיף לחקות "מי יודע איזה דברים ימצאו אותם לפני שטאקויה והאחרים ימצאו?גלו זאת בפרק הבא של דיג'ימון מפלצות דיגיטליות"... נראה לי שמפרק לפרק אני אתלהב יותר מהקריינות,ליתר דיוק מזה שאני מצליחה לחקות אותה במדויק,אומנם ידעתי את זה כבר עם ריקה ויאקומו משינזו שחיקיתי אותה(את טליה)מעולה אבל עכשיו זה יותר טוב,אז אני אתלהב להנאתי כמו נערת משקפת,תתעלמו
...

Apikachu L

New member
איזה כיף לכם ../images/Emo7.gif

בזמן שכולכם נהנתם וראיתם לי הייתה הפסקת חשמל......... מתי שידור חוזר?

Apikachu L

New member
אולי פשוט מישהו מזל אריה

אם את טוענת שהם טובים כביבי סיטרים (שמרטפים ) למה לא תיקחי מישהו מזל אריה.......... ואגב לא חשבת על האפשרות שהוא לא אריה(כמוני) אלא בתולה (כמו רזיה)...... עזבי יש לי מצב רוח לחירבושים

Digi Lista

New member
חשבתי ועוד איך.

אני אפילו אמצא את ההודעה שהסברתי לך(אבל יותר מאוחר) על המזלות ולמה לדעתי הוא אריה.

טיקיי

New member
גם אני צחקתי כשראיתי את השם...

"אגומון צעצוע אפל"... מה זה השם הזה? וגם נזכרתי בעונה השניה וגם לדעתי היה היום הפרק הכי יפה... וכל מה שרציתי לומר, כבר אמרו...

Light woman

New member
הקול של המסבירה על הדיג'ימונים הוא

של רנאמון.... רנאמון וריקה השתלטו על דיג'ימון! ומגיע להן^^

Rnamon

New member
רנאמון שולטת!!!

היא כזו מגניבה..וריקה יותר......

Digi Lista

New member
טעות...

את ריינמון עשתה מאיה בר שלום(שלפעמים כאן ואין עליה!)ואת הקריינית(שאני יודעת לחקות ואני לא מפסיקה להתלהב)עושה זאת שעשתה את ריקה טליה פלג.

טיקיי

New member
לא...

היא לא התכוונה לקריינית, אלא לזו שאומרת את שם הדיג'ימון והיא גם הדיג'יכלי וזאת מאיה...

יאקומו

New member
חחח...

טוב, בעניין הטלפתיה, זו לא אשמתי שאת כל כך איטית
! בגלל זה גם, אני הצלחתי לקחת את נערי המשקפת, ואת לא!!!!!! (תקנאי!!!!) גם לי הזכיר הקטע על האח הקטן של טאקויה את קארי/טאי!!!! וגם אני נזכרתי בפרק על עיר הצעצועים שמימי וטוגמון הצילו את היום (איך לא?! התמונה של טאי משחק לא יוצאת לי מהראש!!! הו... הטראומה!). לא הפסקתי לצחוק בקטע שטומי אומר "הנה רכבת!" וצילום הבא רואים את כולם מצטופפים על רכבת פיצית!!!!!! ונזכרתי בעוד כמה ציטוטים: הציטוט ה(כמעט) מדויק שאת כתבת זה: " טאקויה: "ווי רובוט מתאגרף!" קוג'י: "לא גם אתה!" טאקויה: "אממ... כן, לא נניח שלא... טומי תניח מיד את הצעצועים האלה!" טומי: "הם גרועים יותר מההורים שלי!" והקטע על הרכבת...: טאקויה: "אני רואה שגם אתה החלטת לשחק בצעצועים" (לא מדויק) קוג'י: "עזוב אותי, מספיק גרוע שאני צריך לנסוע על הדבר הטיפשי הזה" (עם הגב עליהם... איזה אנטי כמו שליסטה קוראת לו). טאקויה וטומי בקולי קולות: "קוג'י משחק בצעצועים! קוג'י משחק בצעצועים!" (מזכיר לי קטע מ'טוטאלי ספייס'). קוג'י: "אל תסתכל עליי, ילד!" טאקויה: על תכוון אותו אליי!" (טומי מת להקיא...)

Apikachu L

New member
פרק נהדר - מצחיק וחמוד

טומי היה נהדר ולמה ג'י פי כל הזמן חושב דרך הקיבה? הקטע של הטנק היה מצחיק ולמה הפורום ריק?

Digi Lista

New member
יאקומו,תיפרדי מהעולם לשלום../images/Emo16.gif...

על המשלט שלך לגביי נערי המשקפת את מתה,רציני. זהו,מספיק שטויות,עד עכשיו הייתי נחמדה ויאנו ויתרתי לך על ההערות שניסו לקחת את נערי המשקפת ממני,אבל הפעם הגזמת!!! זהו,אין מחילה לאנשים מסוגך. נערי המשקפת שלי!!!! אני אולי איטית(זה כי אני כותבת מגילות ולא מתקמצנת...)אבל אני יודעת לחקות את טליה פלג וזה כבר מעניק לי יתרון. אז יש לך מה להגיד לאומה לפני שאני תולה אותך על עץ?

יאקומו

New member
נראה אותך! *שולפת חרבות*

אז מה אם את יודעת לחקות את ריקה ויאקומו וכל התפקידים של טליה פלג?! לי יש יותר יתרון! יש לי משהו שהוא יותר חזק מהיתרון שלך! לי יש את אותו השם של מאיה בר שלום!!!!!! הא! גם לי קוראים מאיה *מוציאה לשון* זה יותר חזק מאשר החיקויים שלך!!!!

יאקומו

New member
ייפ.

לי ולמאיה בר שלום יש את אותו השם! לליסטה- מאיה בר שלום היא המביימת של דיג'ימון, מה שנותן לי יותר יתרון!!!!! ממממוווואאאאההה!!!

Digi Lista

New member
*מוציאה את הפומפות*

אחרי שהוציאו אותן מחוץ לחוק,במקרים מיוחדים צריך להחזיר אותן... ולעניינו חוצפנית קטנה שכמותך,קוראים לך מאיה כמו למאיה בר שלום אבל גם כמו לדבורה מאיה,לא את בחרת את השם שלך ככה שיתרון זה לא מעניק לך,לפחות לא ממשי. גם את מאיה אני יודעת לחקות(לפחות את טריירמון וקצת את ריינמון)וגם את קאלומון,אני גם שמתי לב שטליה התחתנה מאז העונה הקודמת ועכשיו היא טליה פלג ברקאי ורק על זה שכול הזמן אמרתי לה מזל טוב הרווחתי עוד נקודות על נערי המשקפת. מלבד זה שלדיג'ימון בעל הקול הכי שטיחי אימפמון ולי יש התמזגות דיגיטלית לאימפסטטנמון וזה מעניק לי באופן טבעי את נערי המשקפת(מלבד טקאטו,אותו אני משאירה להילה,אם את רוצה תריבי איתה עליו,אני לא זקוקה לו)... איזה עוד נימוקים יש לי?טוב,יש לי נימוק אחד סודי ולכן אסור לי לחשוף אותו(באמת יש לי)... אני צריכה להמשיך למה נערי המשקפת הקלאסי ראויים לי(והם שלי!) בגלל שאת בגדת,את אמרת שאת כבר לא אוהבת דיג'ימון,נטשת בזמן שאני שמרתי להם אמונים,כתבתי עליהם מגילות,ראיינתי אותם לעיתון,שמתי תמונות,השגתי לטאי טור,אני כותבת סיפור(חלק ממנו כבר פירסמתי כאן,זה מזכיר לי לפרסם את ההמשך)שטאי הוא הגיבור שלו,ובכלל פשוט מגיע לי!!! וכשמגיע אז מגיע!!! יאללה דו קרב פנים אל פנים כשברור שאני ורק אני זוכה(אלה האפשרויות-א.אני זוכה, ב.את מפסידה לי)נערי המשקפת שלי!!! החוצפה שיש כאן לאנשים

למעלה