"באי הצעצועים"...
אני עוד מנסה להירגע מהפרק,לדעתי זה הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו בעונה הזאת(רק עד עכשיו,זה ילך וישתבח כרגיל...)וכול הפרקים היו טובים לדעתי אבל זה היה מצויין!!! אז כן נתחיל מיזה שהיה לי דז'ה וו רציני כרגיל לעונה הראשונה לפרק(וזאת הפתעה,אני בטוחו שאנשים פה יפלו מהכיסאות מההלם
)"טוגמון בעיר הצעצועים"...גם הוא היה פרק שבע,לא?זה היה פרק מצויין!!! ריב בין נער המשקפת לזאב הבודד(טאקויה וקוג'י,למה אני מפרטת בכלל זה הרי מובן...),בינתיים קוג'י דיי מרגיז,אומנם ככה זה זאבים בודדים(בעיקר בהתחלה)מי כמוני יודעת אבל הוא לגמרי אנטי,זה מפחיד שמישהו יותר אנטי אפילו מאיך שריקה הייתה בתחילת העונה השלישית... האגומון צעצוע אפל הצחיק אותי בטירוף,רק השם שלו קורע... אני מקווה שטלי שמה לב למילה viking שהייתה רשומה,זה העלה בי אסוטסציאציות למשהו שדיברנו עליו כאן מתישהו(מתקשר גם "לצד האחר")... טאקויה הוא נער משקפת מדהים!!!אם טאי ודיוויס היו מוצלחים אז על טאקויה יש לי רק מילים טובות,הוא לא סתם מתלהב,יש לו גם צד שקול ואימהי(חחח),הוא מקסים עם העזרה שלו לטומי ומה שהוא אמר לקוג'י,נראה לי שמיום ליום אני
בו יותר,הוא הוכיח לי כבר שהוא מזל אריה וזה מתאים בטירוף,הקטע שהוא סיפר על איבוד אחיו בלונה פארק הזכיר לי את העונה הראשונה עם טאי שהכריח את קארי לשחק איתו כדורגל למרות שהיא הייתה חולה וכשקרה מה שקרה הוא קלט מהי אחריות וכשקארי הצטרפה לדיג'יגורלים הוא דאג לה בצורה מדהימה וגם לקח את טי.קיי תחת חסותו כשמאט היה עסוק למצוא את ה'אני הפנימי שלו' או מה שלא יהיה,וגם דיוויס הוכיח דברים דומים בפרק שנתנו לו כדור והוא ווימון השתללו עם הדיג'ימונים(נראה לי פאבומונים,אבל אולי אני טועה בשם,הסניליות...),נערי המשקפת מעולים בבייביסיטר,יש לי אח קטן אולי אני אזמין אליי את נערי המשקפת שיעזרו לי?זה יהיה בשבילי כיף אמיתי-גם אחי הקטן(בן 6,השני לא נחשב קטן ולא נחשב בדיוק לאחי...) שאני מתה עליו(כשהוא לא משגע אותי)וגם נערי המשקפת,חייבים להמציא כבר אטומיקון |ראש משקפת|,פשוט חייבים כי אין עליהם,פשוט אין!!!|ראש משקפת|
לנצח
פנדמון הזכיר לי מין זומבי כזה,אני לא יודעת איך להסביר אבל גם הפנים שלו וגם הקול... אהבתי שטאקויה וקוג'י בוכים בגלל ההתקפה של מונזמון מלחמתי ואז משלימים למען המטרה(הצלת טומי...) ציטוטים(בטח עד שההודעה תישלח תכתבו כבר הכול...אני מגיבה כרגע להודעה היחידה שראיתי כאן של יאקומו וזה מעולה שאני אפילו לא צריכה להיכנס לאדמין כדי לשרשר): קוג'י:"אני לא יודע מי מהם יותר גרוע"(ואני לא אעזור לך להחליט כי אני משוחדת לטובת טאקויה ודיי כועסת עלייך כרגע...) קוג'י:"איזה תינוק"(נורא בוגר מצידך) טאקויה:"כן,הם מדליקים, אבל כנראה שזה לא זמן לשחק"(מיי לאב,זה תמיד זמן לשחק!
) קוג'י:"לא גם אתה" טאקויה:"אהה לא,כן,לא...(יש המשך ששכחתי כרגע מרוב צחוקים)"(טאקויה מפגין החלטיות...) טאקויה:"תירגע,אל תתחיל לבכות"(למה לא?ילד הסירנה מבצע את תפקידו...) קוג'י(לא ציטוט מדויק):"בוא נתמוך בילד התינוק ואז נמות בגללו"(סופו של כול אדם למות ואם הוא ימות אז ימות...) קוג'י:"אתה המנהיג הכי גרוע שראיתי,אתה לא חושב צעד קדימה" טאקויה:"לפחות אני חושב על אחרים,אדון ההגדרה למילה אנוכיות"(אם טאקויה לא היה עונה כמו
אני הייתי עונה במקומו משהו דומה!|ראש משקפת| שולט!!!) טומי:"אני מצטער שאתה שונא אותי כול כך" קוג'י:"אני לא שונא אותך כול כך זה רק..."(אז זהו שזה לא רק,קצת רגשות בנאדם) טאקויה:"למה דברים רעים רצים מהר מדברים טובים?"(שאלה פילוסופית מעניינת במיוחד,דיי סותרת את הפתגם 'הזמן טס כשנהנים' אבל זה בסדר,העיקר שאין עליך
) טאקויה:"היי רובוט מעופף,ראית אולי ילד קטן ודובון גדול?"(
) טאקויה:"איך היא יכולה להפחיד?היא סגלגלה!"(זה היה המשפט הכי קשור שיש...) טאקויה:"חמוד,אבל מה טנק צעצוע יכול לעשות?"(טוב...תיראה...) באתי לכתוב את הדיאלוג עם השוויצר אבל יאקומו הקדמת אותי
טאקויה:"אני שונא שצעצועים נהרסים!"(כי אז משעמם לך וכנער משקפת שיעמום הוא לא דבר טוב,אני צודקת?...) טומי:"וואו" טאקויה:"מדליק" קוג'י:"אלה רק עצים"(היופי הוא בעיני המתבונן...) ועכשיו למשפטי הקריינות,אני חייבת לציין שזה נהיה קל מיום ליום לחקות את טליה פלג ברקאי(ההערה הרגילה...תשלימו לבד...),וזה ממש כיף כי זה יוצא מדויק!!! זה בתחילת הפרק "הם לא יכולים לעשות דבר אחד בסדר?" ומשפט המחץ בסוף שהיה אפילו יותר כיף לחקות "מי יודע איזה דברים ימצאו אותם לפני שטאקויה והאחרים ימצאו?גלו זאת בפרק הבא של דיג'ימון מפלצות דיגיטליות"... נראה לי שמפרק לפרק אני אתלהב יותר מהקריינות,ליתר דיוק מזה שאני מצליחה לחקות אותה במדויק,אומנם ידעתי את זה כבר עם ריקה ויאקומו משינזו שחיקיתי אותה(את טליה)מעולה אבל עכשיו זה יותר טוב,אז אני אתלהב להנאתי כמו נערת משקפת,תתעלמו
...