שיוט ערים יצא לדרך

Alex33

New member
מיטב הברכות והתודות ../images/Emo45.gifמגיעים גם..

לעופרה ,מנהלת מרינה תל-אביב ולהילל מנהל מרינה אשקלון שתרמו והשקיעו רבות מזמנם כדי לארגן ולארח את כולם ... בעיני מופלא הדבר שלמרות שמרינה ת-א מלאה עד אפס מקום, עופרה תמצא תמיד לכל משתתפי המשטים ( ולא רק הנוכחי..)שבאים מ"רחוק" מקום ללילה והיא תעשה זאת בשקט וביעילות האופינית לה.. האירגון בת-א היה מוצלח ( לא נוכחתי בקטע האשקלוני כך שאני לא יכול להעיד על כך). הפעם גם ה"כיבוד קל" של מארגני המשט היה בהחלט ברמה סבירה..המכובדים שנאמו,כולל ראש העיר, קיצרו בדיבריהם..ורק ה"להקה" שדאגה לקטע המוסיקלי ..הבריחה די מהר את המשתתפים לסירותיהם..ואני ואישתי שציפינו ל"מוסיקה לריקודים" המובטחת ,נשבענו לא לסמוך-בנושא זה- בעתיד על "מסיבות שייטים"... לגבי השיפוט לא אוכל לחוות דעה, השתתפנו במשט העממי,לא היינו ממש ערים לחילופי הדגלים ומגוון האותות הקוליים שסירת השיפוט ביצעה ( פעם יותר ,פעם פחות..) למרות שלפי הרוחות הטובות כל הדרך, אולי הינו יכולים ל"הצליח" גם בתחרותי... אבל .."תחרות"..זו אחת המילים ( יחד עם פוליטיקה,כלכלה ופיצוחים..) שאני אישית משתדל להשאיר מאחור כש"זורקים חבלים" והמפרשים עולים .. מבחינתנו, זה היה מוצלח מאד ומהנה .. "MICA" "עשתה לנו את זה" שוב . ואנחנו, שעדיין תוהים בציפיה קלה מה היא תוציא מילקוט הקסמים שלה..היא ,כמו שחקנית מנוסה בהצגת ילדים טובה, לא איכזבה גם הפעם...

Alex33

New member
תודה על התיקון..בדברים אלה...

כדאי לדייק אצל MICA ..היא נעלבת בקלות. כפרט נוסף לאותו קטע במשט, כדי לא להגיע מוקדם מדי ( ככה זה במשט העממי ,קובע מי מגיע הכי קרוב לשעה היעודה לא מי מגיע ראשון) לקו סיום, נאלצתי לצמצם מפרשים (!!) ברוח נהדרת של 15 קשר..(ממש פשע)..ובכל זאת הקדמתי מידי ב6-7 דקות...מה שנתן לנו רק מקום רביעי הלא מכובד.. לפחות שמחנו שסירה "אשדודית" אחרת, וגם חברים שלנו, ניצחו בקטע זה ..ושתינו איתם קולה מהגביע..

j a k y

New member
דווח מהג'וניור שלי

אשר השתתף במשט כמה מהסירות לא התרחקו מספיק מהבסיס בעתלית וכך חסכו להם דרך חלק גם קיבלו דוח בתחרות צריך להיות הוגן.

בת ים

New member
ג'וניור השתתף בתחרותי או בעממי?

בכל מקרה, לקצר לתוך שטח אש, זה באמת לא בסדר. כבר שמענו על מקרים לא נעימים. אפילו בתחרות הזו..אגב שלא שאשמת המתחרים.

Alex33

New member
ביקשתי מאיגוד השייטים שיפרסם ..

את התוצאות גם באתר שלנו..נחכה ונראה..

למעלה