שיוווווווו...

sutul

New member
שיוווווווו...../images/Emo188.gif

איזו סערה מתבשלת בחוץ!!!!!!!!!!!!!!!! אין אין אין אין אין אין אין אין אין מצב שאני הולך לעבודה פשוט אין יווווווווו איזו סערה תיהייה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מצב אני יוצא לעבוד ..... לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה לא רוצה (חזרה לילדות)

Blackice

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif ../images/Emo13.gif

Blackice

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo113.gif

תמונות על הבוקר מהחלון

ליזוש25

New member
עכשיו השלג לא יפה

אם היית באה יום רביעי היית רואה איזה יפה היה היום לצערנו כל השלג שנשאר זה מה שהשאירו המפלסות בצידי הדרך שלג שחור ומכוער

אני כמו כלבה הלכתי לעבודההההההה

בקור הזה
חחחחחחחחחחחח אבל הכינו לי מרק

sutul

New member
חחח את מניחה לא נכון

שלחתי SMS לבוס להגיד שהיום אני לא בא

drnaji

New member
איזה מזל שאני חולה ושיש לי ג' עד ליום חמישי!

אחרת הייתי לוקח חופש כדי לא ללכת לצבא.מהלילה שלגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג!

soul on fire

New member
הזמנה פתוחה?

חולה בבית {נאג'י אתה מעתיק ממני?!?} כניראה מחר בצהריים יתחיל לרדת פה שלג, מי שרוצה לקחת בחשבון הידבקות ממני אך לנסות ולהנות משלג אריאלי {בציפיה שהוא יקלט ויהיה לי שלג כמה ימים רצופים =] } מוזמן...

justmeandu4ever

New member
מוזר..

אני דוקא יחסית הבראתי:-O חח תרגישי טוב ותהני מהשלג!את לא אמורה להתנחל אצל ארז?

soul on fire

New member
אמור זה של....

החלטנו שעדיף יהיה שאני אהנה ממראות השלג פהו הוא יהנה מהשלג בי-ם כי הוא לא צריך להיות תקוע {תרתי משמע} שלושה ימים איתי כשאני חולה בתקופת מבחנים.... אולי אני אנסע לשישבת..

SSAAMMEEYY

New member
כן... גם פה דיי קר...

אני שומר עכשיו, ליד הגבול הצפוני... הכל פה קרח אבל יש לי חרמונית :) כמה שזה מחמם...

למעלה