יפית, הנה התרגום פחות או יותר ל-my boy
אתה בן ישן, אני יודע ש|| { *ש*BUT**? }, באמת, זה לא יכול לחכות לש רציתי להסביר *EROFEB* שזה משיג יותר מדי מאוחר *ROF* האמא שלך ואותי *EVOL* סוף סוף מת *SIHT* הוא { זה } אף בית שמח *TUB* אלוהים יודע איך ניסה כי { זה } כל אתה { {כ} {בזמן} {כפי} {כמו} {בגלל} שלכן } כי { זה } שיש לי, הבחור שלי *UOY* הם החיים שלי, הגאווה שלי, השימחה שלי *DNA* אם אני נשאר, אני נשאר בגללך, הבחור שלי אני יודע שזה קשה להבין *YHW* שאנחנו אי פעם התחלנו? אנחנו יותר אוהבים זרים עכשיו *HCAE* מתנהגים חלקים { חלק } נצחק, || { *נבכיתי*? } ֹאובד כל מחזה *NEKAT* כל אני יכולתי לקחת *TUB* שאני אשאר פשוט אותו { זה } כי { זה } כל אתה { {כ} {בזמן} {כפי} {כמו} {בגלל} שלכן } כי { זה } שיש לי, הבחור שלי *UOY* הם החיים שלי, הגאווה שלי, השימחה שלי *DNA* אם אני נשאר, אני נשאר בגללך, הבחור שלי *PEELS* ב, אתה לא זה ממתזמן של מלה אולי זה באותה מידה *YHW* מקלקל את החלומות הקטנים שלך *YHW* שמים אתה על ידי הגיהנום *EFIL* אף || {? || {?FAIRYTALE} } *SA* { בגלל } יום אחד אתה תדע ש|| { *ש*BUT**? } עכשיו אתה פשוט ילד שאני אשאר אותה ושעון שאתה תגדל כי { זה } כל אתה { {כ} {בזמן} {כפי} {כמו} {בגלל} שלכן } כי { זה } שיש לי, הבחור שלי *UOY* הם החיים שלי, הגאווה שלי, השימחה שלי *DNA* אם אני נשאר, אני נשאר בגללך, הבחור שלי.