שיהיה

YGep

New member
../images/Emo9.gifמי יכול???

לעשות לי חיים קלים... ניסיתי למצוא את השיר MY BOY מתורגם ובנוי יפה.... כמו שנילי היתה עושה.....(איפה את נילי....
) וחיפשתי לא ככ ידעתי איפה.... ולא מצאתי שןם שיר מתורגם.... בדף הראשי של הפורום....

יפית, הנה התרגום פחות או יותר ל-my boy

אתה בן ישן, אני יודע ש|| { *ש*BUT**? }, באמת, זה לא יכול לחכות לש רציתי להסביר *EROFEB* שזה משיג יותר מדי מאוחר *ROF* האמא שלך ואותי *EVOL* סוף סוף מת *SIHT* הוא { זה } אף בית שמח *TUB* אלוהים יודע איך ניסה כי { זה } כל אתה { {כ} {בזמן} {כפי} {כמו} {בגלל} שלכן } כי { זה } שיש לי, הבחור שלי *UOY* הם החיים שלי, הגאווה שלי, השימחה שלי *DNA* אם אני נשאר, אני נשאר בגללך, הבחור שלי אני יודע שזה קשה להבין *YHW* שאנחנו אי פעם התחלנו? אנחנו יותר אוהבים זרים עכשיו *HCAE* מתנהגים חלקים { חלק } נצחק, || { *נבכיתי*? } ֹאובד כל מחזה *NEKAT* כל אני יכולתי לקחת *TUB* שאני אשאר פשוט אותו { זה } כי { זה } כל אתה { {כ} {בזמן} {כפי} {כמו} {בגלל} שלכן } כי { זה } שיש לי, הבחור שלי *UOY* הם החיים שלי, הגאווה שלי, השימחה שלי *DNA* אם אני נשאר, אני נשאר בגללך, הבחור שלי *PEELS* ב, אתה לא זה ממתזמן של מלה אולי זה באותה מידה *YHW* מקלקל את החלומות הקטנים שלך *YHW* שמים אתה על ידי הגיהנום *EFIL* אף || {? || {?FAIRYTALE} } *SA* { בגלל } יום אחד אתה תדע ש|| { *ש*BUT**? } עכשיו אתה פשוט ילד שאני אשאר אותה ושעון שאתה תגדל כי { זה } כל אתה { {כ} {בזמן} {כפי} {כמו} {בגלל} שלכן } כי { זה } שיש לי, הבחור שלי *UOY* הם החיים שלי, הגאווה שלי, השימחה שלי *DNA* אם אני נשאר, אני נשאר בגללך, הבחור שלי.

YGep

New member
../images/Emo51.gifשושקה../images/Emo24.gif

רציתי את התרגום את יודעת על דף עם תמונה של אלויס כמו שפעם נילי היתה עושה.... כי לא בא לי לכתוה ואחכ להדפיס.... אבל בכל אופן תודה על השיר הקסום הזה.... יום נפלא

למעלה