שיהיה.. טריגר

תות15

New member
שיהיה.. טריגר ../images/Emo18.gif

אני עוזב את הפורום. אני לא אוהב להיות פה. אני לא אוהב לחיות. פשוט החיים האלה מגעילים. אני מושפע מהם. אני לא מאמין איך אני מתנהג. אני לא מאמין איך אני והולך ומתדרדר. מאבד את החיים שלי. פורום יקר. אתם לא יכולים לעזור לי. ואני בטח שלא יכול לעזור לאף אחד. תשמרו על עצמכם. אל תעשו שטויות. תהנו מהדברים הטובים שבחיים ואל תאבדו אותם. אולי יום אחד אני אחזור לפה. אוהב, עדי\ תותי

Aussie Girl

New member
תותי!!!! ../images/Emo24.gif תן לנו צ'אנס!

פליז, אולי אנחנו כן יכולים לעזור?! ואתה בטח ובטח עוזר לאחרים!!!! צריכים אותך פה!!!! אולי אתה אפילו לא שם לב איך שאתה עוזר. תישאר!

As היחידה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני לא יודעת מה להגיד לך כי אני לא יודעת את הבעיה. אבל אתה לא צריך להאשים אותך, אני בטוחה שגם עם אתה אשם משהו אפשר לשנות את זה. ואל תגיד "מאבד את החיים שלי" למרות שאני חושבת שאני מבינה למה אתה מתכוון.. לא הכל סגור... ועם כן צריכים ללמוד לחיות עם זה [עם אין אפשרות לשנות..] יהיה טוב...

sh53

New member
היי תות ../images/Emo24.gif

היינו דווקא שמחים לשמוע אותך בפורום, מספר לנו מה כואב לך, מה מציק לך בחיים, אולי יש דרך לנסות לטפל בזה, אולי משהו קטן לעזור שישפר את מצב הרוח, אולי לתת לך כיוון מחשבה אחר, לעזור לך בתמיכה כשאתה "נופל" ומרגיש לא הכי "בהיי". אל תעזוב, אל תהיה לבד עם המחשבות, תן לנו להתמודד יחד איתך עם המצב, כי אנו רוצים לעזור ובשביל זה אנו כאן.

sh53

New member
האתר של סה"ר

פה זה אתר מקסים של אנשים מדהימים שרוצים ומוכנים לעזור. בבקשה ממך פנה אליהם כדי שיעזרו לך, אל תשאיר את המצב כמו שהוא, נסה אותם, תן להם הזדמנות לעזור לך. אוהבת שושי

תות15

New member
בחיים לא כתבתי שיר

עצוב, כואב, חסר מילים מתנהגים כמו שני ילדים טיפשים, מאוהבים הלב כואב, ולא יכול לדעת מתי תביני, רק בך רוצה לגעת מרגיש כמו איש, שנשמתו פרחה מה אכפת מהחיים, אין שום דרך חדשה מתי יגיע היום, בו נהיה מאושרים נחיה יחד לנצח, בלי לרצות להחלים מה קורה לי, אני אומר האם אפשר עכשיו, להתגבר אינני רוצה, אענה במהרה רוצה רק אותך, ילדה אם רק תוכלי, אהבתך לתת לי אם רק תוכלי, את ליבך למסור לי אם נוכל ביחד, לנצח את הכל הלב שלי כואב, ולא רוצה ליפול אהבה היא המחלה הכי מוזרה כשהיא איננה מרגישים בחסרונה אם את כולך לא תיתן למענה תחיה כל חייך ברגשות של אכזבה תהיי שלי, ואני אהיה שלך ואת ליבנו, אף אחד כבר לא יקח

E l i Y a H o O

New member
שיר מקסים..

אני אולי לא מגיב לכל הודעה שלך אבל אני קורא את כולן אני מבטיח לך..אני חושב שאתה צריך לפנות לגורם מקצועי או אפילו לידידה או חבר טוב שאתה יכול לדבר איתו הכי פתוח שאפשר..זה יעזור לך..לי זה עזר..

sh53

New member
שמחה שבאת לפרוק כאן ../images/Emo140.gif

שיר יפה והעליתי למאמרים. מקווה שזאת שכתבת למענה את השיר תדע להעריך אותך.

מהההה?!?!

לא!!!!!! אתה לא הולך לשום מקום!!!!! אני לא מסכימה, לא ככה! ספר מה כבד עליך! אוהבת אותך המון
סיון

נינושש

New member
תותייייייי

אתה לא יכולה לעזוב סתם ככה?! למה אתה חושב שאף אחד לא יכול לעזור לך.. אפילו לא ניסית. ולדעתי אתה כן עוזר לאחרים!!

spiritspirit

New member
אאאךךךךךךךךךךךךךךךך

תותיייייייייייייייי! תקשיב אתה לא עוזב והולך לשום מקום! אל תעצבן אותי
תספר למה תספר איך תספר מה קרה אני בתוכה שכל הפורוםם יוכל לעזור לך, זאת לא דרך ככה ללכת בלי להגיד למה ואיךךך
ובבקשה ספר מה קרה אוהבת, נועה

BaBy LiS

New member
לא...!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא אתה לא עוזב..!!! אתה לא עוזב..!!שפוך מקרה לך?!

As היחידה

New member
עזבו

הוא הלך.. אפילו באיסי לא עונה לי זהו.. אני עוזבת את הסיפור. לא יפה מצדו. שיהיה.

Aussie Girl

New member
הוא מרגיש לו טוב וזה שאת כועסת

ממש לא יעזור לו! וזה שהוא לא עונה לך באיסיקיו לא אומר שבוא מתעלם. אולי הוא פשוט לא מתחבר. אני חושבת שהוא צריך עזרה ולא כעס.

sh53

New member
בהחלט ../images/Emo45.gif

אולי הוא רוצה דווקא להיות לבד? אולי הוא רוצה שקט נפשי? אולי קשה לו? אולי אין לו חשק לדבר עכשיו עם אחרים?

As היחידה

New member
אולי- לא עזר

טוב שתקו כתבתי תגובה ואני יודעת על מה אני מדברת. וזהו נגמר. די.

למעלה