שיהום בזוג

IceL

New member
בקבוצה הראשונה...

שהנחתי בה היה לי מנחה שותף, וזה הלך טוב. הרעיון הוא לחלק את הסמכויות ביניכם: אם אתם משחקים בשיטה, שאחד יהיה אחראי לשיטה- גילגולים, חוקים ושאר שטויות- והשני שיהיה אחראי לעלילה- הוא למעשה יהיה מספר הסיפור. כמו שכבר אמרו- לא להתווכח, להראות חזית אחידה. הרעיון של ניהול הקרב שמנחה אחד שופט נראה רעיון טוב.

IceL

New member
עוד נקודה...

שלא חשבתי עליה קודם [למה אין פה אפשרות עריכה?]: קרה לי כמה פעמיים ששכחתי מה קרה בין פגישה לפגישה. כפול מנחים אומר כפול מאגרי זיכרון, במידה ואתם אצלנים כמוני ולא אוהבים לרשום.

רמץ

New member
אני מודה שאין לי נסיון בשיהו"מ בזוג

אבל כן הקדשתי לזה קצת מחשבה במפגש Exalted האחרון. בעיקר - כמה היה נוח אם היה עוד Story Teller. לא שננסק לא עושה עבודה מספיק טובה, אבל אין עוד דרך להתמודד עם רביעיית נשגבי שמש נלהבים שכל אחד מתרוצץ לו בחדר אחר של אחוזת נשגבי שמש מאלפת מהעידן הראשון ומתעקש לחקור כל דיסקית, אוטומטון וקרקר לפרטי פרטים. אז שני מספרי סיפורים (שה"מים) יכלו לעזור מאוד. הם יכולים לעבוד בנפרד כשהחבורה מתפצלת או כשכל שחקן מבצע פעולה אחרת ובכך לחסוך זמן רב - תחת ההגבלות הבאות: א. דו-שיח משמעותי (לא "סליחה, איפה פה הפונדק הקרוב?" אלא "כיצד נוכל לסמוך עליך שלא תברח עם האוצר כשאנחנו שם בפנים?"). זה חשוב כדי ששני השה"מים ידעו מה נאמר בשיחה. יש לציין שאין מניעה שכל שה"מ ידבר בשם דב"ש אחר. אדרבא - זה מוסיף המון וזהו בעצם היתרון האמיתי של שיהו"מ בזוג. ב. קרב. אין ברירה, חייבים לעבור אחד אחד, חשוב שכולם ידעו בדיוק מה מתרחש. ג. באופן כללי כדאי לפצל אך ורק כשקיימת דרישה לכך. לשיהו"מ בזוג יש ייתרון נוסף על שיהו"מ סטנדרטי והוא האפשרות לתקשר עם שחקנים ספציפים מבלי לעורר חשד בקרב השחקנים האחרים. שחקנים טובים יכולים לעשות את ההפרדה (בניגוד אליי), אבל אם אפשר לחסוך מהם את המאמץ - למה לא.

Ferenheit

New member
מנסיוני המועט

שיהו"ם בזוג יכול להיות הדבר שמרגיש הכי נחוץ בעולם ברגע נתון, אבל רוב ההרפתקאה מנוהלת עדיין ע"י שה"ם יחיד, ואם כבר יש אדם שהוא מספיק טוב בעיניך כדי שתרגיש שאתה מסוגל לשה"ם איתו (אני, לדוגמא, לא אעשה את זה אלא אם אני סומך עליו בעיניים כמעט עצומות), אני חושב שזה יהיה בזבוז של שחקןמלא, תמורת השגת חצי שה"ם במקרה הטוב ביותר [כי הכפילות יוצרת ייתור]). זה עבד מצויין בהרפתקאה האחרונה שלי עם ננסק, אבל אני לא יודע כמה מקרים מתאימים שכיחים.

Urik Hai

New member
הייתה על זה כתבה בדימונס

אני אחפש אולי כשיהיה לי זמן.

תודה.. לכולם ../images/Emo13.gif עזרתם לי מאד

בגלל שאני לא מכיר אישית את הבחור אני עדיין שוקל בשלילה.. אבל אם זאת תהיה האפשרות היחידה לקיומו של קמפיין גרעיני.. אז אני אסכים.. עידכונים בהמשך
.. אשמח לקבל עוד דעות אגב

למעלה