כמה דברים, כי נראה לי שהגיע תורי...
מצטערת על התגובה המאוחרת, לא יצא לי להיות באינטרנט כמה זמן עקב לימודים, חבר ופירמוט. לשאלותיכם ולתגובותיי: 1. אריתיה ברחה, בסופו של דבר, כי היא עברה תקופה די קשה. היא חיפשה את עצמה די הרבה זמן, וגילתה שהיא מתגעגעת לחבורת מופיעי-הרחוב שלה יותר ויותר. היו לה תאקלים עם רוסקו מההתחלה ("פיתיון"? I think NOT!), קייד היה מרוחק ממנה וציית לרוסקו יותר מדי לדעתה, ואלכס היתה נחמדה נורא, במיוחד לאחר שהסתבר שהיא יודעת לנגן יפה. אבל מה ש"עשה את זה" לאריתיה היה הופעות, נדידה לצורך מופעים. היא קלטה את זה רק בשורינפורד, שבה יצא לה להופיע לא-מעט. חוצמזה, אחרי שאריתיה הצליחה להגיע למצב שבו היא מסתדרת היטב עם רוסקו, קרה הקטע ששבר אותה סופית - פיקת הברך של הקובולד המסכן. בתור שחקנית, בשלב הזה עברתי בעצמי כמה שינויים שגרמו לי להבין שאריתיה ואני צריכות להיפרד בידידות, אבל חשבתי שזה ייקח כמה פגישות, ולא יקרה מיד. תקרית פיקת הברך פשוט עצבנה את אריתיה עד כדי כך שהיא החליטה לעזוב ברגע שהיא תוכל. הולי, אגב, היתה מאוד ידידותית אליי וקיבלה אותי בסבלנות רבה, ואני מאוד מעריכה אותה על כך. 2. אריתיה היתה קרובה לאלכס, לפחות למיטב ידיעתה. הולי גרייבדיגר (Holy Gravedigger), לפחות בהתחלה, היתה ידידותית בצורה השטחית ביותר, לא רצתה להיות קרובה לאפאחד, העדיפה לא להיות תלויה באפאחד ולהיות עצמאית לחלוטין. להולי היתה בעיה די רצינית עם המשפחה שלה מאז ומעולם, משפחה אמידה מאחת מערי המערב הגדולות. הוריה ניסו להפוך אותה לליידי צייתנית שתעשה כל מה שהם רוצים, והיא פשוט סירבה. לרוב במצבים כאלה מגיעים לפשרה, אך הולי (ששמה האמיתי הוא בכלל ליאנה) ומשפחתה התעקשו, כל אחד בצד שלו, דבר שהוביל לבסוף לבריחתה של הולי מהבית, לכידתה ע"י שליחים של הוריה לאחר כמה חודשים, ובריחה מחודשת של הולי מהבית, לצד שינוי שמה והופעתה, עבודה בכל הדורש עובד (לא כולל זנות, תודה רבה, אבל כולל רצח, חטיפות ועסקים מפוקפקים כגון פוליטיקה) ונדודים תמידיים בשממות, כדי שלא ימצאו אותה שליחים מטעם הוריה. זאת גם אחת הסיבות שלקח להולי זמן ארוך להשתלב בחבורה, היא פשוט לא שמכה עליהם והם לא עליה. 3. אני לא חושבת שהשחקנים בחבורת הצנונית היו והינם שטחיים. מדובר כאן באנשים מדהימים, שהיה לי כבוד וכיף לשחק איתם במשך קצת למעלה משנה. למדתי מכם הרבה, רכשתי חברים טובים שאני אוהבת מאוד (כן, זה אתם...), הגעתי לפורום הזה (תודה), ואם זה לא מספיק, אז אני לא יודעת מה כן. אולי שחקני הצנונית הזוטוניים נטו לנהל קצת משחק בינם-לבין-עצמם, בלי לשתף חלקים נבחרים מהחבורה (כמו את שתי הבנות), מה גם שבשלב מסוים אריתיה מצאה את עצמה מבולבלת קלות בשל נטיות מיניות לא ברורות של החבורה כולה (רוסקו קופץ על כל דבר שזזה, אלכס קופצת על רוסקו משום מה, קייד סתם לא קופץ ב-כ-ל-ל), אבל פרט לזה, מצאתי את המשחק עם חברי הצנונית האחרים משובב נפש ומרענן כמשב רוח קרירה ביום קיץ שרבי. שכחתי משהו? וואו, ואני חשבתי שזאת תהיה הודעה קצרה... ביצה, בהודעה קצרה טיפוסית.