שידרוג מצילות

kfirshap

New member
זה גם עובד לך....

עובדה שעכישו אם אחפש מצילות לא אהסהס לבדוק גם שם.

singlestroke

New member
!?!?!

sabian 2002 heavy ride 20 ? אתה מדבר על paiste 2002 ? כי אם אני לא טועה לסביאן אין סדרה בשם 2002...

MrBurns

New member
אוי,כן סליחה,התבלבלתי.

Paiste 2002 . מצטער.. ועל איזה מצילה וסידרה הייתם ממליצים?

drums123

New member
סה"כ מצילות מקצועיות אבל אם הן לא לטעמך אתה

תמיד יכול לנסות למכור אותן ואז עם הכסף לקנות אחרות. אני ממליץ על בוספורוס טרדישיונל כהיהט.. לי יש 12" שלהם כהיהט ראשי ואני מרוצה ממנו מאוד.

singlestroke

New member
בכמה חשבת למכור את הפייסט 2002 ?

ומאיפה אתה, אגב ?

MrBurns

New member
האמת שכרגע אני לא יודע,

אבל כנראה שבקרוב מאוד אני אחליט למכור אותה. אני מאיזור מרכז,גדרה ליד רחובות. אתה רוצה להשאיר טלאפון,אני מניח שבשבוע הקרוב אני אחליט אם למכור אותה ובכמה. (אני נוטה לכוון הלמכור.)

Evil SilentBob

New member
מצילות

אם אתה בקטע של מצילות טובות ויחסית קלות ועמידות לדעתי הכי טוב אלו Sabian שיש להם מצילות מעולות, העדפה שלי אישית זו סדרה HHX שיש לי שני קראשים שלהם: Studio וXtreme (ולא זו לא טעות כתיב, זו השם של המצילה) שתיהן מעולות. המלצה שלי, וד"א יוסי בוזין שליטה, הוא המורה שלי...

MrBurns

New member
יו!

אני בונה על קראש הסטודיו כבר כמה זמן,שמעתי אותה באתר שלה וחשבתי לקחת את ה-15 אינצ'. איזה גודל שלך,ובכמה קנית אותה? :) אני יודע שבמרום הם מציעים אותה ב1000... אבל ממה שהבנתי מכמה הודעות פה,עדיף להשקיע במצילות טורקיות,מכוון שהם נשמעות טוב (Handmade) ויחסית זולות. לעומת זאת הסביאן יותר מותג,לכן גם תעלה יותר ממצילה טורקית.

kfirshap

New member
טורקיות הן לא יותר קלילות מפייסט או זילג'אן

פשוט אתה צריך לבחור במצילות שהן לא heavy בשביל שלא יהיו כבדות - ועדיין הן יהיו כבדות, פשוט כי מצילות איכותיות בדרך כלל שוקלות יותר ממשהו כמו פייסט 302... אין מה לעשות P: בכל מקרה ממליץ לך לשמוע גם istanbul mehmet אני יודע שבdr drums חבר שלי קנה קראש 16 רייד 20 והיהט 14 ב-2100 והוא לא יודע להתמקח ולא כלום אתה יכול למצוא במקום אחר שמוכר איסטנבול ביותר זול אולי מצילות לפניםםם יש למורה שלי אני מת עליהן גם כן צליל רך נעים וקליל שאני אוהב זה zildjian avedis/a custom [יותר אוודיס מאשר אי קאסטום] שאני אישית מאוד אוהב את ההיהט 13 שלהם וגם סאביאן ידועים בקלילותם.... בהצלחה לך=]

Evil SilentBob

New member
סבבה...

הסטודיו שלי 16'', והיא נשמעת פצצה לא מהעולם הזה, באמת קראש קלאסית לכל דבר ולכל סגנון, תלוי במתופף. בו נחשוב על אפשרויות: לא תורכיות: הדבר היחיד שאני חושב שראוי לספור אותו זה Sabian אבל הן עולות (בבקשה לא להרביץ לי זה הטעם שלי) תורכיות: Turkish - טובות, אבל ראיתי אחת חדשה לגמרה מתנפצת בבודאגו אז הן לא הכי אמינות. Istumbul - מעולות, באמת מעולות בכל הרמות, עולות אבל קצת פחות מזידיג'אן, שזה טוב. Zildijian - אין צורך להסביר כאן, מעולות, עמידות, אמינות אבל עולות הון תועפות. Buzin - קשה לקרוא לזה תורכיות אבל לא נורא, נשמעות כבדות מעוד, למתופפים עם טעם מסויים בלבד. תחשוב על זה, אם אתה רוצה איסטמבול וגר ברמת גן, שלח לי הודעה אני אקח אותך למקום הנכון להשיג.

MrBurns

New member
אחלה,תודה.

אז נראה,אני ישמע סטאג,איסטאנבול,ובוספורוס. (זה לא שאני מאוד מאוד רוצה מצילה תורכית,פשוט הבנתי מהפורום שהתורכיות נשמעות טוב ויחסית יותר זולות..וכרגע יש לי בעיה של תקציב.) מישהו ממליץ על סידרה מסויימת מן החברות האלה?

MrBurns

New member
? לא הבנתי..

אני ילך לחנויות,יגיד למוכר מה אני מחפש,וישמע. :)

DRUMMERIT15

New member
אישית אהבתי

שתי סדרות של איסטנבול- Sultan Funky Rock שוב, את שתיהן ניתן להשיג בחנות החדשה שנפתחה בגבעתיים. מול הסביח של עובד!! ר'ח סירקין 6, גבעתיים. שווה ביקור!

למעלה