שידרוג מצילות

MrBurns

New member
שידרוג מצילות

לא מזמן קניתי מערכת חדשה,ואיתה באו המצילות הבאות : sabian 2002 heavy ride 20 zildjian Z hihat 14 ויש לי כבר zildjian dark crash 18 עכשיו כמו שאתם רואים,זה סט אפ כבד. ואני לא מנגן כל כך כבד...ממש קשה לי לנגן עם הסטנד והייהאט הזה (ההיאט איזה 30 קילו) אז החזרתי את ההיאט הקודם שלי,פייסט 302 14. אני מחפש מצילות חדשות,יותר קלות,שישמעו טוב. עקב בעיות תקציב חשבתי על כיוון המצילות הטורקיות , הבנתי מהפורום שהם ממש זולות. אם מישהו יכול להציע לי סט חדש של מצילות היותר קלות,פאנק וזה... מקצועיות ושישארו איתי לכמה שנים,אני אשמח לייעוץ. אני יודע שמרום מוכרים בוספורוס,איזה עוד חנויות מייבאות את הטורקיות? ובכמה בערך אני יכול למכור את הסט מצילות שלי (בלי הקראש)? תודה על העזרה :)

dw drum

New member
חנויות המצילות הן:

חלילית: turkish - מצילות איכותית במחירים סבירים יחסית.. ארט סטודיו - איסטנבול,סולטן-מצילות מעולות! מרום- בוספורס. sos כלי נגינה בירושלים-בוספורס, אינסטנבול,וסטאג(מצילות מעולות מחירים בריצפה..) . בודגוב-אינסטנבול ואלכימי(שזו בעצם סידרה של אינסטנבול ) בוזין-מצילות שנקראות בוזין אבל יצורן בטורקיה תחת פיקוחו של יוסי בוזין.. זהו בעיקרון זה החנויות שמוכרות טורקיות.. אם הייתה מוכר את הקראש הייתי שמח לקנות.. בכל מיקרה בהצלחה ותעדכן בהמשך..

dw drum

New member
נכון אבל הן עבודת יד מחירים ברצפה

הן ברמה גבוהה וזה שהן מסין לא מוריד מערכן..ועדיין אפשר לקרוא להן מצילות טורקיות כי המחיר נמוך צליל מדהים חוץ מיזה שהן לא made in turky ...ד"א החברה היא בלגית הייצור בסין כדי להוזיל עלויות כמו ששאר החברות עושות ..קפוץ לירושלים המוכר שם נחמד יעשה לך הנחה .. אתה גם יכול לעשות איתו טרייד אין הוא ממש לא רמאי והוא מחזיק הרבה יד שנייה . הכתובת קינג ג'ורג 18 ירושלים . למוכר קוראים דוד..

drums123

New member
don't warry יש לי נסיון עם סטאגג

הייתה לי צ'יינה שלהם עד לפני שנתיים בערך.. המחירים די נמוכים, נכון, אבל הסאונד לא טורקי ולא בטיח

H A J Y

New member
פשוט ראיתי שהוא הזכיר את סטאג במרום י-ם וגם

בודגוב מביאים אותם... אבל כמו שהוא אמר - הן נכנסות לקטגוריה של מצילות זולות ואיכותיות..

dw drum

New member
הנה תמונות של מצילות stagg מתוך תערוכת NAMN

מצילות מדהימות אני ממליץ..

DRUMMERIT15

New member
יש עוד אחת!

מיוזיק צ'ויס- ר'ח סירקין 6 גבעתיים.. אחלה חנות, היא רק נפתחה ככה שישי מחירי היכרות- נצלו את זה!!

MrBurns

New member
נראה,אני אולי אלך לבקר שם.

יש להם אתר ? טלאפון? איזשהם פרטים חוץ מכתובת?

drums123

New member
וכמה אחוזים אמרנו שאת מקבלת על כל קניה של

מישהו שבא מהפורום?
אני חושב שבשבועיים האחרונים כתבת בפורום לפחות 10-15 פעם מיוזיק צ'ויס

DRUMMERIT15

New member
האמת שכלום...

זאת פשוט לדעתי אחלה חנות שכדאי שתיכנס לרשימת החנויות המוכרות והטובות...
זאת דעה אובייקטיבית לגמרי..

TAMIR182

New member
שימי בחתימה

כל תגובה שלך יראו את זה בלי להגיד לך מילה

למעלה