אז זה שהביאו סמסונג3 עם
גירסה 4.0.4
זה אומר שרימו אותי???
--
יש לי עדיין אחריות (קניתי לפני כ 3 חודשים)
קניתי את המכשיר בחנות מכובדת בקניון שבעת הכוכבים (לא במפעילה)
לגבי הרום- אני אשמח לאם תאמר לי איך בודקים איזה רום יש לי
אני דיי טכנולוגית - אבל פעולה כזו של עידכון גירסה - אני לא רוצה לעשות לבד - אני מתכננת לגשת לחנות שקניתי את המכשיר ממנה כדי שייעשו את זה
--
ולשאלתך - האם מענייו אותי שידרוג - תאמת? מה אני ממש לא מבינה מה שידרוג יכול לתת לי לעומת במה שידרוג גם יכול לסבך אותי - לכן עוד לא לגמרי החלטתי (מנסיני אני יודעת שכמה שפחות "לגעת" ול"שחק" עם המכשיר - יותר בריא...(אבל אולי אני טועה), אני מתארת לעצמי ששידרוג גם מוביל לוויזאליה\תצוגות שונות על הטלפון ממה שהתרגלתי כבר עד עכשיו - בעיקרון אני לא כל כך אוהבת "שינויים" בעיקר את אלו שמובילים אחר כך לימים שלמים של חיפוש אחר תשובות בפורומים בתפוז...
--
אבל אשמח לדעת איך אני בודקת איזה רום יש לי
--
ויש לי "על הדרך" עוד שאלה...:
בסמסונג 3 שלי יש את
כרטיס ה phone עם 11.35GB- חשוב לי לציין שכל אנשי הקשר שלי נמצאים על ה כרטיס של ה phone ולא על הסים- יותר נוח לי לעבוד כך עם אנשי הקשר כי אפשר לרשום על כל איש קשר notes + אפשר לרשום שמות ארוכים לאנשי הקשר (ןלא כמו בסים שזה מגביל אותך במספר האותיות)+ אפשר לכתוב מלא טלפונים פקסים אימיילים על כל איש קשר- בקיצור כמות המידע שאפשר להכניס על כל איש קשר על ה phone היא אינסופית לעומת כמות המידע על אנשי הקשר שאפשר להכניס בסים
--
ואני אישית התקנתי
כרטיס זיכרון נוסף עם תכולה של GB4 (שם אני מגבה מידי פעם את אנשי הקשר שלי- ומוציאה אותו מהסמסונג- כדי שאם חס וחלילה המכשיר יאבד לי אז לפחות יש לי כרטיס שעליו שמורים אנשי הקשר שלי)
--------
השאלה שלי היא:
מכיוון שאת כל התמונות מסמכים אנשי קשר ווידאו מוסיקה אני שמה על כרטיס ה phone שהוא כאמור בעל תכולה של 11.35GB
השאלה שלי היא אם אפשר לקנות כרטיס בעל תכולה גדולה יותר אמרו לי שיש כרטיס של 32, ואפילו של 64 , האם זה נכון?
גם אמרו לי שמאוד חשוב לקנות כרטיס ש"המהירות" שלו טובה- כלומר יש כאן לא רק עניין של כמות האיכסון אלא גם של מהירות הכרטיס
--
אשמח לדעת איזה גדלי כרטיסים יש בשוק וכן איזה חברה מספקת איכות ומהירות בכרטיס שלה?
שמח גם לדעת אם בשעה שאני קונה כרטיס חדש ו"מעבירים" לי את האינפורמציה לכרטיס החדש - רציתי לדעת אם יש סיכוי שייאבדו נתונים בעת ההעברה?
אשמח לדעת גם מה עושים עם הכרטיס הישן שמוציאים? האם אני יכולה להשתמש בו בתור כרטיס נוסף בתוך הסמסונג?
--
והשאלה האחרונה: כמו שהסברתי כמות הנתונים על כל איש קשר בכרטיס ה phone היא הרבה יותר מפורטת, - אני הרי מגבה את אנשי השר על הכרטיס הנוסף של ה 4GB - ורציתי לדעת אם אנשי הקשר שמגובים על הכרטיס הקטן מגובים עם כלללל המידע כולל ה notes , כולל הסווג לקבוצות?- איך אני יכולה לבדוק מה באמת מגובה על הכרטיס הקטן? (דרך אגב יש לי גם גיבוי אוטומטי בחשבון הגוגל שלי - וגם שם אני לא יודעת איפה רואים את אנשי הקשר המגובים- ואני גם לא יודעת אם ה notes והקבוצות ,גם מגובים בחשבון הגוגל שלי או שרק שמות ומספרים מגובים שם?
---
סליחה על האורך ועל ה"חפיר" אבל אלו דברים שמאוד חשוב לי לדעת אותם וכבר תקופה ארוכה שאיני מצליחה למצא תשובות להם?
תודה