שידרגתי ל - 4.1.2

BobboVilla

New member
כמה תשובות

קודם כל, כשאת קונה כרטיס, אז צריך לקנות כרטיס מיקרו SD, לא SD רגיל. לכל היותר תנסי לקנות כרטיס עם מתאם ממיקרו SD ל-SD רגיל. אני קניתי כמה כרטיסים באיביי, ודי מרוצה מהם.
לגבי מהירות, הכרטיסים מחולקים ל-Class על פי המהירות, כאשר יש 2, 4, 6, 10 (אין 8, לא יודע למה). בכרטיסים חדשים יותר התחילו למדוד את זה בצורה אחרת, אבל אני לא יודע האם הטלפונים הסלולריים בכלל תומכים בכאלו מהירויות העברה. המהירות חשובה כדי שפעולות שבהן ניגשים לכרטיס לא יקחו הרבה זמן. זה יותר חשוב למי שמצלם הרבה ולא רוצה שתהיה השהייה ארוכה בין תמונה לתמונה, למשל. אני חושב שלרוב האנשים יספיק Class 6. גילוי נאות - אני קניתי Class 10, אבל זה כי הכרטיס משמש אצלי במכשיר כחלק מהאיחסון הקבוע.
מבחינת איכות, אז צריך לקנות של חברות מוכרות. נניח SanDisk, Transcend, Samsung, Kingston ואולי עוד כמה.

לגבי קובץ ה-VCF, לפי דעתי אי אפשר לפתוח אותו ולקרוא אותו, לפחות לא ישירות. כדאי לפתוח במחשב עם עורך טקסט כלשהו (לא לעשות לחיצה כפולה), ולחפש את המידע. זה לא נראה יפה, וזה מאוד לא נוח לעשות גם במחשב, כך שממש לא כדאי לנסות לעשות את זה במכשיר. אני מצרף דוגמא לרשומה אחת עם הערה:
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N;CHARSET=UTF-8:;אויאמה;;;
TEL;CELL;X-SYNCMLREF1047:03-923-5368
NOTE:http://www.oyamaa.co.il
X-ACCOUNT:com.htc.android.pcsc;pcsc
X-IRMC-LUID:000000000110
END:VCARD

לגבי החלפה של כרטיס - כל עוד את לא מפרמטת את הכרטיס בפורמט שהמחשב שלך לא יכול לקרוא (נניח פורמטים כמו EXT3/EXT4 שלינוקס יודע להתמודד איתם, אבל Windows לא), אז את יכולה להעתיק מהכרטיס לתיקייה במחשב, ואחר כך להעתיק מהמחשב לכרטיס חדש. לכל היותר כדאי אולי לכבות את המכשיר כדי שהוא לא "יאבד" באמצע הפעילות שלו קבצים, אבל כל עוד לא תנסי לגשת לקבצים/אפליקציות שנמצאים (לחלוטין או בחלקם) על הכרטיס, לא אמורה להיות בעיה. בכל מקרה, אם יש בעיה כלשהי, אז כאשר תחזירי את הכרטיס הישן הכל אמור להסתדר.
 

שלגיה58

New member
תודה !- שאלות:

1. אני אשמח לדעת אם יש חנות ממשית (לא ווירטואלית) שפיזית אני יכולה לקנות ממנה כרטיס SD מיני 64, במהירות 10?
אני לא בקיאה באיביי ולא רוצה לקנות דרך האינטרנט
אבל בכל זאת אשמח אם תתן לי קישור באיביי לכרטיס הספציפי שאני רוצה
-- אשמח גם לדעת אם יש מישהו מקצועי (כמוך) שיכול לעשות עבורי את ההחלפה ובעיקר את העברת הנתונים (כמו שאני מכירהאת עצמי אני לא אעשה את זה לבד לצערי
--
תודה ענקית לתשובותשלך !!
 

BobboVilla

New member
סביר להניח שיש חנות פיזית

אני קניתי מהמוכר הזה - http://myworld.ebay.com/sinceritytrading/ . קניתי כמה כרטיסים של 16 ג'יגה של חברת Transcend.
לגבי קנייה באיביי - בגדול צריך לראות שלמוכר יש דירוג גבוה והרבה מכירות, ולשים לב מה בדיוק ההערות השליליות, במיוחד על המוצר הספציפי שאת מחפשת (אם ניתן למצוא). אולי בפורום איביי בתפוז יש עוד תובנות.
אגב, זה כרטיס מיקרו SD, לא מיני.

ההחלפה עצמה היא מאוד פשוטה, היא פשוט כוללת הרבה שלבים. מכבים את המכשיר (לא חובה אבל שיהיה). מוציאים את הכרטיס. מכניסים את הכרטיס לקורא כרטיסים ומכניסים למחשב. את כל המידע מעתיקים לתיקייה על המחשב. מנתקים את הכרטיס באופן מסודר ומוציאים אותו. מכניסים את הכרטיס החדש לקורא הכרטיסים ולמחשב. מעתיקים את כל התיקייה שהועתקה לכרטיס. מוציאים את הכרטיס באופן מסודר. מחזירים את הכרטיס למכשיר ומפעילים אותו.
 

da^Lord

New member
לדעתי צריך לעשות מאמר מסודר כי זה חוזר על עצמ

ו. צעדים ראשונים עם הגלקסי 3 ,המלצות שלי..


סנכרון אנשי קשר ושירותי גוגל

1. אם אין לך חשבון GMAIL זה הזמן ליצור אחד. אם כבר יש.. זה הזמן להשתמש בו

כפתור שמאלי -> הגדרות -> הוסף חשבון.

2. אם זה חשבון חדש, או שזה חשבון ישן שאין בו אנשי קשר .
להעתיק את אנשי הקשר מהמכשיר ו/או סים אל תוך אנשי הקשר בגוגל.

שלב ראשון : נכנסים לאנשי הקשר -> אנשי הקשר להצגה -> מסמנים טלפון וSIM
שלב 2 : אנשי קשר -> יבוא ייצוא -> יצא לכרטיס SD
שלב 3: נכנסים לאפליקציית "הקבצים שלי" מאתרים את הקובץ שנוצר בשלב 2. (בדר"כ קובץ בשם 00001.VCF) ולוחצים עליו.

בשלב זה הוא מעלה את אנשי הקשר שלכם לGMAIL.

3. תצוגה למניעת כפילויות.
נכנסים לאנשי קשר -> כפתור שמאלי -> אנשי קשר להצגה
לבטל את טלפון ו SIM ולסמן את החשבון גוגל שיצרתם.
למקרה שיש לכם יותר מחשבון גוגל אחד + חשבון פייסבוק וכו'.. תבחרו ב "רשימה מותאמת אישית" ותסמנו בדיוק איזה חשבונות אתם רוצים שיוצגו אנשי הקשר שלהם.

4. אנשי הקשר -> חשבונות
לסמן ב V "סינכרון אוטומטי ..."

עכשיו כשמוסיפים איש קשר חדצריך לשים לב שבמסך יצירת איש הקשר בוחרים שאיש הקשר יוסף לג'ימייל ולא לטלפון עצמו.
מכאן והלאה יהיה גיבוי תמידי של אנשי הקשר , יומן גוגל ועוד כל מיני שירותים של גוגל.
ובמכשיר עתידי חדש, ברגע שיוגדר חשבון הגוגל הזה , מיד יסונכרנו אנשי הקשר והיומן וכו'.


סנכרון תמונות לדרופבוקס
בעלי גלקסי S3 ואולי גם HTC ONE מקבלים הטבה של 50 ג'יגה!! בDropBox שזה המון.
המרה הראשונית היא סנכרון כל התמונות לענן ברגע שתצלמו תמונה היא תעלה מיידית לדף שלכם בדרופבוקס.

אז קודם כל נכנסים לPLAY STORE ומורידים את האפליקציה DROPBOX
במקור מקבלים אותו רק עם 5 ג'יגה.. כדי לקבל את ההטבה צריך חד פעמית גם במחשב לפתוח דרופבוקס ולעקוב אחרי כל ההוראות..
כמובן עם אותו חשבון שיוגדר בגלקסי קודם כל.

לדרופבוקס ניתן לגבות כל מה שתרצו זה נפח של 50 GB שנמצא בענן.


עדכון גרסה
בהנחה שהמכשיר לא עבר שום שינוי גרסה באופן עצמאי, תוכלו לעדכן גרסה לבד ללא שום מאמץ.

כפתור שמאלי -> הגדרות -> אודות הטלפון -> עדכון תוכנה -> עדכן/חפש עדכונים.

וזהו לחכות עד שהפעולה תסתיים.
 

AYELET1

New member
הבעיה היא שסנכרון אנשי קשר לגוגל דורש חשבון

exchange/
מי שלא פתח עד ינואר לא יכול לפתוח עכשיו.
 

Zמבוש

New member
איילת

אני לא פתחתי אותו בתצורת exchange והוא מחבר אצלי בתצורת POP3 והוא מסתכרן עם אנשי קשר
 

da^Lord

New member
מה פתאום?

את מדברת על סנכרון אאוטלוק עם המכשיר נראה לי..
אני מדבר על סנכרון המכשיר עם חשבון גוגל.
אין שום סיבה בעולם שיהיו בעיות עם זה
 

voguemaster

New member
כמה הסברים

אותו זיכרון PHONE שאת רואה בקיבולת של 11 ג'יגה בערך הוא זיכרון כללי. מאחסנים עליו תמונות, וידאו, מוסיקה וכל קובץ אחר שיש לך. הוא לא מכיל אפליקציות (מלבד מה שהן מחליטות לכתוב לאותו זיכרון או שהמערכת הפקידה שם - בכל מקרה לא "עיקר" האפליקציה). הוא גם בטח ובטח שלא מכיל אנשי קשר מכל סוג שהוא.

למכשיר יש עוד חלקי זיכרון שמשמשים למערכת בלבד. שם נמצאות כל ההגדרות שלך, אנשי הקשר שמסונכרנים, SMSים וכד'. הזיכרון הזה לא נגיש לך בצורה רגילה בכלל (וטוב שכך). אפשר לגשת אליו רק עם ROOT ובד"כ לא צריך.

כרטיס זיכרון נוסף יכול לשמש אותך לאיחסון עוד מהדברים שציינתי למעלה. את יכולה לדוגמא לכוון את המכשיר שתמיד יכתוב לשם תמונות ואז הוא ימלא את כרטיס הזיכרון החיצוני.
 
למעלה