שידרגתי ל - 4.1.2

vca2000

New member
שידרגתי ל - 4.1.2

היום נכנסתי למעבדת סמסונג בצומת סגולה לשדרג את הגלקסי 2 שלי. זכיתי ליחס מפרגן ומצויין מבחור בשם אפי ששידרג לי את המכשיר במקום תוך כ-10 דקות. כמובן שהכל בחינם (כולל החיוך וההסבר).
בינתיים המכשיר עובד בסדר גמור. אין תקלות ובעיות. תחושתי היא כי אורך חיי הסוללה השתפר פלאים (יחסית לגירסה הקודמת 4.0.3).
נראה הלאה

למה זה ניתן בחינם?

שירות של סמסונג או בעקבות החנות שקנית ממנה את המכשיר?

da^Lord

New member
אם זה מכשיר עם רום מקורי

ואני מאמין שזה כן כי נכנסת לסאני
אז יכולת גם לשדרג לבד בחצי דקה ,פשוט נכנסים להגדרות -> אודות המכשיר -> עדכון תוכנה

vca2000

New member
זה ניתן בחינם, מה לעשות?

את המכשיר קניתי בסלקום לפני כשנה וחצי. מאז כמובן עברתי להוט מובייל (תוך כדי חיסכון של מאות שקלים לחודש) אך כאשר פניתי לסלקום לשדרג את התוכנה הם דחו אותי בתואנה כי אחריות היצרן חלפה.
פניתי למעבדה והם עשו את השדרוג בחינם.
מה לעשות?

רק אני עדיין על הגירסה 4.0.3?

נכנסתי להגדרות ואין עדכונים חדשים, חייבים ללכת לחנות? בפעם הקודם שידרגתי בחנות וזה על ה 100 ש"ח.

ronengeles

New member
תלוי בגרסה שיש לך

אם זאת גרסה מקורית בלי שום שינויים, תנסה לעדכן דרך ה KIES.
אם זאת לא גרסה מקורית, צריך להתקין ידנית, ואז או שאתה תעשה את זה או שתלך לחנות.
מצד שני, העדכון המקורי של סמסונג ל JB דיי גרוע. לפני כמה ימים יצאה הדלפה של גרסה 4.2.1, ואולי שם יהיו שיפורים.

עזרה...

את המכשיר רכשתי מסמארט פון ברמת גן, והוא גם עדכן לי את הגרסה לפני חצי שנה אבל אני לא רוצה ללכת אליו שוב כי הוא מחפש איך לעשות כסף קל.
ניסיתי דרך הטלפון להיכנס להגדרות אבל אין תוכנה זמינה.
איך דרך ה kies אפשר לעשות את זה?

yair999

New member
אנא הסבר, פרט ונמק את המשפט

"העדכון המקורי של סמסונג ל JB דיי גרוע"

ronengeles

New member
יש כל מיני

לאגים באפליקציית SMS ובחייגן. מסכי הבית נטענים מחדש במקום פשוט לעלות באופן מיידי, ועוד כל מיני תקיעות וקריסות פה ושם..
מילא אם הייתי יכול להגיד שזה בגלל הרום של סלקום שיש לי במכשיר, אבל גם חברים שלי שקנו מכשיר בארה"ב עם רום סמסונג נקי לחלוטין, גם הם סבלו מהבעיות האלה עוד לפני שלא היה בכלל JB.

AYELET1

New member
גם לגרסה מקוריךת לא תמיד יש שדרוג דרך KIES

או OTA
מניחה שזה תלוי במוצא הרום- השדורגים אאל"ט הם עפ"י מוצא הרום.

שלגיה58

New member
אני לא מבינה מה הכוונה ב "שידרוג"

אך אחרי שקראתי את השרשור הזה נכנסתי לבדוק את הגירסה של הסמסונג3 שלי (שקניתי לפני כ שלושה חודשים) - ושמתי לב שאצלי כתוב שיש לי גירסה: 4.0.4
--
האם זו גירסה מספקת? חדשה מספיק?
מה זה בכלל כל עניין שידרוג הגירסה? (סליחה על הבורות שלי..)
--
תודה

em28

Well-known member
גרסת האנדרואיד שלך ישנה יחסית

גלקסי S3 בן שלושה חודשים נמכר עם 4.0.4 ?
הגרסה הרשמית של סמסונג לגלקסי 3 היא 4.1.2,
שבוע שעבר הודלפה גרסת 4.2.1,
וגוגל שיחררו כבר את 4.2.2.

יש כמה דרכים לעדכן את מכשירך, כדי להתחיל יש לדעת:
- אם קנית את המכשיר במפעילה.
- איזה רום מותקן אצלך.
- האם יש לך אחריות.
- האם את טכנולוגית.
- האם בכלל מעניין אותך עניין השדרוג.

נקסוס היא סדרת מכשירים שגוגל אחראית לעדכונם שיוצאת כל פעם ע"י יצרן אחר (סמסונג, LG).

שלגיה58

New member
אז זה שהביאו סמסונג3 עם

גירסה 4.0.4
זה אומר שרימו אותי???
--
יש לי עדיין אחריות (קניתי לפני כ 3 חודשים)
קניתי את המכשיר בחנות מכובדת בקניון שבעת הכוכבים (לא במפעילה)
לגבי הרום- אני אשמח לאם תאמר לי איך בודקים איזה רום יש לי
אני דיי טכנולוגית - אבל פעולה כזו של עידכון גירסה - אני לא רוצה לעשות לבד - אני מתכננת לגשת לחנות שקניתי את המכשיר ממנה כדי שייעשו את זה
--
ולשאלתך - האם מענייו אותי שידרוג - תאמת? מה אני ממש לא מבינה מה שידרוג יכול לתת לי לעומת במה שידרוג גם יכול לסבך אותי - לכן עוד לא לגמרי החלטתי (מנסיני אני יודעת שכמה שפחות "לגעת" ול"שחק" עם המכשיר - יותר בריא...(אבל אולי אני טועה), אני מתארת לעצמי ששידרוג גם מוביל לוויזאליה\תצוגות שונות על הטלפון ממה שהתרגלתי כבר עד עכשיו - בעיקרון אני לא כל כך אוהבת "שינויים" בעיקר את אלו שמובילים אחר כך לימים שלמים של חיפוש אחר תשובות בפורומים בתפוז...

--
אבל אשמח לדעת איך אני בודקת איזה רום יש לי
--
ויש לי "על הדרך" עוד שאלה...:
בסמסונג 3 שלי יש את כרטיס ה phone עם 11.35GB- חשוב לי לציין שכל אנשי הקשר שלי נמצאים על ה כרטיס של ה phone ולא על הסים- יותר נוח לי לעבוד כך עם אנשי הקשר כי אפשר לרשום על כל איש קשר notes + אפשר לרשום שמות ארוכים לאנשי הקשר (ןלא כמו בסים שזה מגביל אותך במספר האותיות)+ אפשר לכתוב מלא טלפונים פקסים אימיילים על כל איש קשר- בקיצור כמות המידע שאפשר להכניס על כל איש קשר על ה phone היא אינסופית לעומת כמות המידע על אנשי הקשר שאפשר להכניס בסים
--
ואני אישית התקנתי כרטיס זיכרון נוסף עם תכולה של GB4 (שם אני מגבה מידי פעם את אנשי הקשר שלי- ומוציאה אותו מהסמסונג- כדי שאם חס וחלילה המכשיר יאבד לי אז לפחות יש לי כרטיס שעליו שמורים אנשי הקשר שלי)
--------
השאלה שלי היא:
מכיוון שאת כל התמונות מסמכים אנשי קשר ווידאו מוסיקה אני שמה על כרטיס ה phone שהוא כאמור בעל תכולה של 11.35GB
השאלה שלי היא אם אפשר לקנות כרטיס בעל תכולה גדולה יותר אמרו לי שיש כרטיס של 32, ואפילו של 64 , האם זה נכון?
גם אמרו לי שמאוד חשוב לקנות כרטיס ש"המהירות" שלו טובה- כלומר יש כאן לא רק עניין של כמות האיכסון אלא גם של מהירות הכרטיס
--
אשמח לדעת איזה גדלי כרטיסים יש בשוק וכן איזה חברה מספקת איכות ומהירות בכרטיס שלה?
שמח גם לדעת אם בשעה שאני קונה כרטיס חדש ו"מעבירים" לי את האינפורמציה לכרטיס החדש - רציתי לדעת אם יש סיכוי שייאבדו נתונים בעת ההעברה?
אשמח לדעת גם מה עושים עם הכרטיס הישן שמוציאים? האם אני יכולה להשתמש בו בתור כרטיס נוסף בתוך הסמסונג?
--
והשאלה האחרונה: כמו שהסברתי כמות הנתונים על כל איש קשר בכרטיס ה phone היא הרבה יותר מפורטת, - אני הרי מגבה את אנשי השר על הכרטיס הנוסף של ה 4GB - ורציתי לדעת אם אנשי הקשר שמגובים על הכרטיס הקטן מגובים עם כלללל המידע כולל ה notes , כולל הסווג לקבוצות?- איך אני יכולה לבדוק מה באמת מגובה על הכרטיס הקטן? (דרך אגב יש לי גם גיבוי אוטומטי בחשבון הגוגל שלי - וגם שם אני לא יודעת איפה רואים את אנשי הקשר המגובים- ואני גם לא יודעת אם ה notes והקבוצות ,גם מגובים בחשבון הגוגל שלי או שרק שמות ומספרים מגובים שם?
---
סליחה על האורך ועל ה"חפיר" אבל אלו דברים שמאוד חשוב לי לדעת אותם וכבר תקופה ארוכה שאיני מצליחה למצא תשובות להם?
תודה

Zמבוש

New member
גשי בבקשה אל החנות שממנה

רכשת את המכשיר ובקשי מהם כי ישדרגו לך לגירסת 4.1.2 , זאת הגירסה העדכנית האחרונה שהופצה על ידיי סמסונג גם בישראל

כרטיסי זיכרון זיכרון SD יש החל מה 128M
עד 128G למיטב ידעתי והם הולכים כך
2 , 4, 8, 16 ,32 , 64 , 128 , כאשר הגודל המכסימלי שS3 מסוגל לקבל הוא עד 64G

שלגיה58

New member
שאלות:

1. אני רוצה לקנות את כרטיס ה 64 , מה בקשר לאיכות שלו? וחוץ מזה המון פעמים כששאלתי אז נאמר לי שאין כרטיס גדול כזה אלא הכי גדול הוא 32 ..., איפה אפשר להשיג כרטיס כזה? ובאיזה מהירות הוא צריך להיות ? כי אמרו לי שיש גם עניין של "מהיארות" לכל כרטיס..- אשמח לתשובות ובעיקר באיזו חנות אמינה אני יכולה לרכוש אותו?
--
2. נכנסתי לאנשי הקשר שלי שנמצאים כאמור על ה phone , לחצתי על ה 00005.vcf , ועלה לי חלון שכתוב בו -
-- complete action:
contacts
DB Text Editor
use by defaukt for this action

על מה לוחצים?
כל מה שאני רוצה זה לפתוח את ה 00005.vcf ולראות מה נשמר עליו ובעיקר אם נשמרו ה notes + החלוקה לקבוצות של אנשי הקשר שלי...
--אני רוצה לאמר שכלפני שעתיים לחצתי על ה contacts ואז נפתח לי עוד חלון עם אפשרויות של google ןעוד משהו ..ובטעות לחצתי על google ואז זה עשה import של ה 00005.vcf לתוך רשימת אנשי הקשר בתוך ה phone - וכך הוכפלו השמות על ה phone והייתי צריכה במשך השעתיים האחרונות לשבת איש קשר אחד אחד ולמחוק את השכפול המיותר שעשיתי בטעות

--
בקיצור כאשר אני לוחצת על 00005.vcf אז יש לי אפשרויות רק לייצא אותו ולא לראות מה תוכנו!!! - איך בכל זאת רואים את התוכן??
--
3. האם כאשר אני אחליף את הכרטיס הקיים בכרטיס 64 יותר גדול האם המידע שעל הכרטיס הישן יעבור בשלמותו לכרטיס הגדול? אני ממש פוחדת למשל שאנשי הקשר שלי שסיווגתי אותם לקבוצות , לא יהיו יותר מסודרים לפי קבוצות אלא רק ייעברו כשמות וכמספרי טלפון ושאר המידע ייעלם - ואז תהיה לי עבודה ממש מפרכת לסווג אחד אחד מאנשי הקשר לקבוצות - או למשל שה note על כל איש קשר אחד אחד. גם יימחק או ייעלם.

da^Lord

New member
במקום למחוק אחד אחד

היית צריכה להכנס להגדרות "אנשי קשר להצגה" ולבטל את ה PHONE וה SIM

ואז זה יראה לך רק את אנשי הקשר שנמצאים בגוגל.

Zמבוש

New member
כמה דברים

כרטיס של 64G נמצא למכירה בחנויות רבות כמו קרביץ ואו באג לפי מיטב ידעתי
בקשר לשאר השאלות אני מצטער אך לא יודע לענות לך

למעלה