שידור הלילה ב-ESPN

גם גארנט בחוץ לפחות שבוע וכנראה כמה שבועות

הוא חזר לבוסטון וכמעט בטוח שלא יחזור ברואד טריפ הזה (פיניקס, דנבר, קליפרס עד יום שישי הבא). בESPN ג'ו בארי אמר משהו כמו "זה יהיה קרוב לחודש"...הכל תלוי כמובן מה יש לו בברך, אבל אם זו פציעה של strain כמו שהייתה עכשיו לכריס בוש אז זה ייקח שלושה שבועות בערך. זה הולך להיות איזה 10-12 משחקים לפחות כולל משחקים מול קליבלנד ואורלנדו, זה פוגע בסיכויים להשיג יתרון ביתיות במזרח לקראת הפלייאוף. אבל העיקר שKG יבריא ויחזור מרוענן לפלייאוף. נקווה שבינתיים ג'ו סמית' אכן ישוחרר ויגיע כי הוא יכול להיות אחלה תוספת, ועכשיו עוד יותר צריך אותו.

rapgamer4ever

New member
כן, הוא יהיה בחוץ שבועיים-שלושה

לא יודע אם לסלטיקס כדאי להמשיך לנסות לרדוף אחרי הלייקרס וקליבלנד. הם יכולים לנוח עכשיו אפילו יותר, כי גם אם יתאמצו מאוד הם יכולים להתחיל טוב בלי גארנט בזכות לחימה ונסיון אבל בטווח הרחוק הם פשוט לא מספיק טובים בלעדיו לעמוד בקצב הזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסתבר שיש דברים גרועים יותר מפציעות...

לארי מילר, הבעלים של יוטה ג'אז נפטר.

שני נתונים מעניינים

לברון עם 41 תחילת רבע שלישי - מעניין אם יעבור את ה60 ,לא נראה לי כי הקאבס הצליחו לברוח כרגע אבל אולי הסאנס ממשיכים לרוץ כאילו אין מחר - 79נקודות במחצית, אתמול דטרויט קלעו 79 נקודות במשחק כולו . לא יעבוד בפליאוף אבל שיהיה מצד שני ,אמארה סיים את העונה , איזה פליאוף בדיוק ?

OrEl74

Well-known member
מנהל
לברון מתפרע!

קליבלנד מנצחים את מילווקי 111:103 . 55לברון עם נק' (נק' פחות משיא הקריירה שלו) ו-9 אס' אבל הנתון הכי מדהים בעיניי 8מ-11 מחוץ לקשת ואני מציע לכם לחפש את התקציר של זה כי זה פשוט מדהים מה שהוא עשה שם. צ'ארלי V בעוד משחק ברמה של אולסטאר מסיים עם 26 נק' 12 ריב' ו-6 אס' אבל ברבע האחרון הוא דפק לוורג'או מרפק לפנים והסתבך במיני קטטה עם Z והורחק מהמשחק.

rapgamer4ever

New member
חחחח יא אללה

כשאתה מרגיש את זה אתה מרגיש את זה. פיניקס עם 140 נקודות שאותי לא מרשימות. לייקרס-הורנטס היה צמוד בטירוף והוכרע ממש בשניות הסיום בגלל טעויות של ההורנטס- המשחק היה כבר בידיים שלהם. המיקום של הלייקרס מעולה ויחד עם הפציעה של גארנט היא הימור טוב לגבי הראשונה בליגה בתום העונה הרגילה. יוסטון כצפוי לא מתרשמים מפציעות, חוסר בשחקנים ודברים מהסוג. בהנחה שיאו ישאר בריא אני חושב שהם יסיימו כן בפלייאוף, לדעתי המאבק האמיתי הוא של פיניקס-יוטה-דאלאס. למרות שגם נ"א צמודה לחבורה אני בטוח שהיא תהיה בפנים.

Orenseg

New member
איך בדיוק זה לא מרשים אותך?

מילא משחק אחד של 140+, אבל 3 רצופים כאלה בתוך 4 ימים? וכשהראשון בלי ג'יי-ריץ', והאחרון בלי אמארה? זה לא רק משחק ריצה מטורף א-לה ווריורס 06/07, זו גם התקפה יעילה מאוד.

rapgamer4ever

New member
שיחקו נגד קונוסים

הרבה קבוצות יכולות לקלוע המון נקודות אם יתנו כל הזמן את כל מה שיש להן מול קבוצות גרועות. אני לא אומר ש-140 זה מספר שמגיעים אליו בקלות, אבל אם הם היו קולעים 120 נגד קבוצות חזקות אפילו פעמיים ולא 3 הייתי מתרשם הרבה יותר.

Orenseg

New member
הרבה קבוצות שיחקו 3 משחקים ברצף נגד נמושות

אבל מאז 1990, אף אחת לא קלעה 140 ב3 משחקים רצופים. ברור שהסאנס לא יקלעו כ"כ הרבה עד סוף העונה (גם ג'נטרי אמר אחרי המשחק: "אל תצפו שנקלע 140 נגד הסלטיקס"), ועדיין יש מקום לפרגן להם. אם ראית אותם נגד הת'אנדר או הקליפרס לפני האולסטאר, אתה בטח יודע שהם לא היו דורסניים כ"כ (למרות שהם שיחקו עם אמארה ועם ג'יי-ריץ'). זה שיפור משמעותי לעומת ימי פורטר. אגב, הקו האחורי הפותח של הת'אנדר מורכב מראסל ווסטברוק וקייל וויבר. שניהם נחשבים לשחקני הגנה מצוינים, למרות שהם רוקיז, אבל שניהם לא הצליחו לשמור על ליאנדרו ברבוסה - שנתן את משחק חייו, עם 41 נקודות (שיא קריירה; 16 מ21 מהשדה, 5 מ7 ל3, 4 מ4 מהקו), 7 ריבאונדים, 7 אסיסטים, 6 חטיפות, איבוד אחד ו+/- של 29+. אין שום סיכוי שברבוסה היה דופק משחק שכזה בחסות טרי פורטר. הוא צפוי לפתוח ליד נאש וג'יי-ריץ' בעקבות הפציעה של אמארה, ואם ימשיך ביכולת שלו מהחודש וחצי האחרונים אמור לבסס את מעמדו כשחקן חמישיה קבוע בסאנס.

rapgamer4ever

New member
ההגנה של אוקלהומה חרא

מהגרועות בליגה. לא אומר שזה היה קורה עם טרי פורטר, אבל אני עדיין לא מתלהב מזה מעבר לעובדה שזה מאוד מרשים סטטיסטית. חוץ מזה לך אין זכות דיבור. 3 אלבומים מסכנים עם מלא סקיטים והמייל שלי נשאר מיותם? חובבנות מצדך.

yuvalgolanorgil

New member
מאדאפאקר

וואו איזה קליעות היסטריות ... בחיים לא ראיתי שחקן עם כזאת חוצפה לזרוק 3 שלשות על תחילת ההתקפה מ2 מטר מעבר לקשת ... הקבוצה היא שלו ברמות על... מפחיד מה הוא יכול לעשות עם עוד שיפור בקליעה... צפו לעוד איזה 2 ערבים להוטים , הרבה פעמים זה נשאר ליותר ממשחק אחד... קבלו את התקציר המורחב: http://www.youtube.com/watch?v=FY02t8LXyTs

rapgamer4ever

New member
בחיים לא ראיתי שחקן שהשתגע עם כאלה זריקות

פסיכי לגמרי. לא קשור לכלום. הזוי ומטורף פעם ועוד פעם ועוד פעם ועוד פעם. אבל האחוזים מדברים בעד עצמם- לברון היה לוהט והרגיש את זה. כמו שאמרו שם- הוא קלע 16 נקודות ב-2 דקות ו-16 שניות. לדעתי זה ההישג הסטטיסטי הכי גדול בעונה הרגילה של לברון, בכל הקריירה.

עומר ו

New member
זה משהו לא נורמלי

מכל מצב, בכל שניה, מכל מקום. זה לא הגיוני!! הוא היה אחראי לבד על 76 נקודות מתוך ה111 של כל הקבוצה!!! הוא לא אנושי!!

The WizardMan

New member
וואו , מי שעוד לא הסתכל , שיסתכל ... הוא ממש

השחיל מכל מקום. אבל מה שהצחיק אותי היה כשהראו בסוף את הזריקות שלו מפוזרות על המגרש , גם השלשות שהוא החטיא היו ממרחקים פשוט עצומים. ואנחנו חשבנו שהטווח של הNBA לשלוש הוא גדול ...

OrEl74

Well-known member
מנהל
מטורף לגמרי!!

כבר ראינו תצוגות גדולות (מישהו אמר 81 נק'?) אבל אני לא זוכר שחקן שקולע ככה בטירוף מכל מקום על המגרש. מדהים!

Oxycodone

New member
ווואו פשוט לא ייאמן

אשכרה כמו לצפות במשחק וידאו ! אבל דבר אחד אני לא מבין.....איך יש משחק שהוא משתולל ככה מהשלוש ובשאר המשחקים לא פוגע ? למשל מול הלייקרס ובוסטון הוא היה מאוד חלש בזריקות..לדעתי השומר שלו גפרסון פשוט שם זין והמשחק היה צמוד...השופטים הביאו את וילנואבה...בדיוק ברבע הרביעי ולא היה לבאקס כח אש הייתי רוצה לראות את מייקל רד צולף מולו ומחסל את לברון !!

tal901

New member
זוכרים את הקליפ של לברון שהוא קולע באימון

מחצי מגרש כמה רצופים? נראה פתאום יותר אמיתי... בטוח שמעתם שחקנים שאומרים שלפעמים במשחק הטבעת נראית ענקית והם נכנסים ל"זון" [כמו טרייסי במופע המפורסם שלו..], זה כנראה מה שקרה ללברון שבדרך כלל הוא לא קלעי שלשות סטייל ריי אלן או מייקל רד .

OrEl74

Well-known member
מנהל
פיניקס מביסים את אולהומה, תנחשו את התוצאה ../images/Emo13.gif

140:118 וזה המשחק השלישי ברציפות שפיניקס קולעים 140 נק'! אחרי שאמרה הושבת נראה שבפיניקס מתכוונים לשחק סמול כשברבוסה, נאש, ג'י ריץ', היל וכמובן שאק פותחים בחמישיה. ברבוסה הוביל את הקלעים עם משחק מטורף של 41 נק', 7 ריב', 7 אס' ו-6 חטיפות! ורק איבוד אחד. ג'י ריץ' דפק כרטיס עם 34 נק' משלו, נאש 13 ו-8 אס', שאק עם 22 ו-9 ריס' ובארנס שעלה מהספסל סיים עם 14 נק' 9 אס' ו-6ריב'. באוקלהומה זה בעיקר דוראנט שממשיך בכושר המצויין שלו וסיים עם 35 נק' 8 ריב' ו-5 אס'. ווסטברוק 19 נק' ו-8 אס'.

למעלה