שידור הלילה ב-ESPN

תום116

New member
שידור הלילה ב-ESPN

לייקרס-הורנטס ב-5:30 בבוקר. אני עדיין זוכר את המשחק הקודם(ניו אורלינס ניצחה בסטייפלס) בין הקבוצות. רבע שלישי שהיה חוויה אחת גדולה, אחד הרבעים הגדולים שראיתי מקובי...זה היה מפלצתי מה שהלך שם. אבל רבע רביעי של כלום ושום דבר, וריצה של ניו אורלינס עם יום פנטסטי של פול ושל ווסט במיוחד. עכשיו מצב הקבוצות שונה ואני מקווה שיהיה סיפור אחר. שאר המשחקים: משחק אחד אפשר לציין כמעניין במיוחד, וזה יוסטון-דאלאס ב-3:00. פיניקס עם משחק בית מול אוקוהלמה, נראה לי שיש מצב שהיא יכולה לשבור איזה שיא נקודות ל-3 משחקים... שארלוט מול אורלנדו ב-2:00 אחרי הארכה וניצחון של אורלנדו במשחק ביניהן לפני כמה ימים. יום טוב!

Orenseg

New member
ג'ינובילי בחוץ לשבועיים-שלושה (לפחות)

אמרתי לכם שזה יקרה מתישהו. הוא חזר הרבה יותר מוקדם משציפו... גם קווין גארנט נפצע הבוקר בהפסד לג'אז, היום תערך בדיקה. מקווה שזה לא חמור מדי, ושיתנו לו לנוח כמה ימים (בראשון בערב הם באריזונה). ואם כבר אריזונה: אני לא אתפלא אם הסאנס שברו את שיא הנקודות בback2back או ב2 משחקים רצופים נגד אותה הקבוצה (140 בראשון, 142 בשני). הלילה הם ישחקו נגד קווין דוראנט, שבוע אחרי שניפץ את שיא הקריירה ושיא הנקודות למשחק רוקיז-סופמורז עם 46 נקודות - ויומיים אחרי שניפץ שוב את שיא הקריירה, הפעם עם 47 נקודות ב43 דקות נגד ההורנטס. דוראנט קולע 29.6 נקודות למשחק ב2009 (21 המשחקים האחרונים), כולל 33.1 נקודות בפברואר (52.9% מהשדה ו56% מ3 - 2 שלשות במשחק). הסאנס נתנו העונה כמעט לכל אולסטאר שפגשו להתפוצץ עליהם באכזריות (גריינג'ר עם 37 ושלשת ניצחון, מו עם 44, רוי עם 52, האריס עם 47, וייד עם 43, דירק עם 39, גאסול עם 28 ב11 מ14 מהשדה...). דוראנט שואף להצטרף לחבורת האולסטארים, אבל אלווין ג'נטרי שואף להראות שיש שינוי מימי פורטר. הכינו את המטריות.

תום116

New member
באיזה משחק?

אגב, אולי שווה לציין גם את מילווקי-קליבלנד כסוג של משחק מעניין הלילה.

Orenseg

New member
ת'אנדר-סאנס (מזג אוויר הפכפך)

קאבס-באקס, כמו רוקטס-מאבס, לא מעניינים כ"כ. הבאקס כבר לוטרי, הרוקטס מסתמנים כקבוצה מס' 9 במערב, גם המאבס מסריחים. שחקנים משמעותיים שפצועים כרגע ב3 הקבוצות הנ"ל: טרי, טי-מאק, בוגוט, רד, רידנאור.

הרוקטס בחיים לא מפספסים את הפלייאוף

ובלי קשר לעובדה שאני אוהד אותם, למרות שהם כל העונה בלי טימאק הם עדיין משחקים לא רע והם ייכנסו לפלייאוף באחד מהמקומות 5-7 לדעתי... פיניקס ודאלאס ייתחרו על המקום האחרון בפלייאוף כשיוטה מסוגלת לדעתי להגיע לכל מקום עד אפילו 4 אם בוזר חוזר ממש עכשיו. ברור שכעוד היה את סטודמאייר זה יכול היה להיות שונה אבל אני לא מאמין שפיניקס יגיעו לפלייאוף ככה...

משהו שנזכרתי שראיתי

הרוקטס 20-15 עם טימאק ו 13-6 בלעדיו... (טימאק עדיין השחקן הכי טוב בעולם אבל בכל זאת, זה הנתונים, מה אפשר לעשות
)

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם כבר הזכרת את גריינג'ר, אז גם הוא בפצועים

יעדר בין שבועיים לשלושה ודופק את תקוות הפלייאוף של אינדיאנה.

Orenseg

New member
ואם כבר הזכרתי את טוויטר,

שני בלוגרים מפיניקס עקבו אחרי הטוויטרים של שאק, כדי לראות אם THE_REAL_SHAQ הוא הביג ג'אבאווקי האמיתי, ונפגשו איתו בדיינר. סיפור חמוד.

STEVE NASH

New member
אמרה בחוץ לחודשיים

מכה קשה לסאנס, 'סטאט' כנראה בחוץ עד סוף העונה הסדירה.

אז שישחק עם משקפיים..

הוא היה אמור לשחק עם משקפי מגן כאלו אחרי שנפצע בפעם ה1 למה שלא ישחק איתם גם עכשיו? פיניקס עכשיו תצטרך יותר דקות משאק,שזה אומר משחק בקצב איטי יותר ממה שהיה נגד הקליפרס.

carmelo

New member
הוא היה אמור לשחק עם גוגלס

עד סוף הקריירה שלו, ככה קראתי בתחילת העונה...והנה עונשו על שהתעלם מכך. עכשיו לא נראה לי שזה כ"כ פשוט...

Orenseg

New member
ועכשיו זה גם העונש שלנו.

כמה אכזרי זה יכול להיות? דווקא כשהכל סוף סוף התחבר: 3 ימים אחרי ההודעה הרשמית על הפיטורים של פורטר, יום אחרי הטרייד דדליין, יום אחרי ההצהרה של אמארה ("I'm going to give the Phoenix Suns everything I've got"), דווקא כשהשחקנים החלו לשחק טוב ביחד ולחוד... דווקא עכשיו זה היה צריך להגיע? עוד עונה מקוללת לפרנצ'ייז מקולל.

Orenseg

New member
להפך

עכשיו הם ירוצו יותר מתמיד. לשאק אין שום בעיה עם משחק ריצה (למרות שהוא שבלייקרס ובהיט לא שיחק כך), והוא אפילו עודד את האפשרות הזו כמה פעמים העונה. ג'נטרי התכוון לרוץ יותר גם עם אמארה בליינאפ, אבל הפציעה שלו העבירה את ברבוסה ל2 ואת היל/ג'יי-ריץ' לפורוורד. ג'יי-ריץ' שיחק 4 במישיגן סטייט ואצל נלי בווריורס.

rapgamer4ever

New member
מכה קשה לסטודמאייר- עכשיו הוא יראה פחות מגניב

סתם סתם, באמת מכה רצינית. כל מי שנאבקות על הפלייאוף המערבי סובלות קשה מפציעות. יוטה, יוסטון ועכשיו תורה של פיניקס. חבל על מה שהולך שם, וחבל לא פחות על קבוצת הפנטזי שלי שסופגת עוד מכה קשה.

סעמקקקקקקקקקקק

איבדתי את כל השחקני פנטאזי שלי בשבוע!! סטודמאייר מקגריידי ולוק רידנאור, סעמק עונה מסריחה כל שנייה מי שאצלי נפצע, בלתי נסבל...

למעלה