שידוכים

• פותח הנושא edoe
  • פורסם בתאריך
ואם הוא אפילו לא יודע את זה...?

נכון שקל הרבה יותר להאשים אותו אבל אם הוא בכלל לא מודע להיותו הומו? ואם הוא מודע אבל הכניסו לו לראש שהוא יתחתן ו"זה יעבור"? ואם הוא לא הומו אלא סתם אדם עם בעיות מיניות?

יעעע, רייט

לחוקק חוק כזה לא ניתן כי זה לא דבר שהכנסת יכולה להתערב בו. הלכה? הלוואי אבל...נו באמת.

וחוצמזה

יש דברים הרבה יותר גרועים מאשר לחתן הומו או אימפוטנט עם אשה ואת אותם דברים, החוק שלך לא יפתור...

גדלתי יותר מדי

לא מסכימה אתי שבעל מכה גרוע מבעל הומו? במקרה כזה מה יעזור שתחייבי אותם להזדיין לפני החתונה? אני לא הורג. יש כאן מספיק אנשים שעושים את זה...

חס וחלילה, אתה פשוט

לא הבנת אותי. אני מדברת על משהו אחר על אשמת הבחור.. אני רואה את זה גם מאספקט אחר, אבל לא משנה עזוב.

rigoletto111

New member
צודק. במקרה כזה הוא לא אשם.

אפרופו חתונות ומשפחה - לייזר - מה נשמע אצל הבני דודים שלנו?

stאסתי

New member
כבר שנים שלא נותנים גפילטע בחתונה

אולי גפילטע פלייש:) והמהדרין ירחיקו עד אווז ממולא (זה מה שהיה בחתונה שהייתי בה אתמול). ובקשר לבחורה, רחמנות פשוט רחמנות אבל לפחות היא חזרה הביתה וקיבלו אותה והיא התגרשה. בת דודה שלי לעומתה סובלת כבר 4 שנים מהתעללות מידי בעלה והמשפחה שותקת ומ שכנעת אותה כל פעם מחדש לחזור אליו. ואני מדברת על התעללות של להשאיר אותה במרפסת נעולה ללילה שלם בקור של 5 מעלות. אבל חלילה לא להתגרש..זה ישפיע על השידוכים של הקטנים איך איך הם כל כך טיפשים ופרימיטיביים????

stאסתי

New member
הבעיה אצלינו שכל הזמן צרייייייך

משפחה מאוד מורחבת שמתחתנים בה בגיל 17 כבר יש לבני דודים ילדים בגיל הזה:) פלוס תיכון שבו כולם היו חברות הכי טובות ואם אני לא אלך אני אקבל יום אחרי זה מליון טלפונים לראות אם אני חיה והתירוץ היחיד שיתקבל הוא אם התארסתי באותו יום (הם עוד אופטימיות:) אתמול דווקא היתה חתונה של חברה ממש ממש טובה (וזה סיבה טובה להתלבש יפה) ופגשתי מליון אנשים שלא ראיתי שנים. וחוצמזה הברזתי עם ידיד שלי מוקדם אז היה כיף:)

טוב, יש חתונות שזה כיף!

יש כאלה שאני ממש נהנית, כי אני פוגשת חברות שאני אוהבת. אבל יש לפעמים חתונות שאני לא מצליחה להתחבר בשום אופן, אני מרגישה שונה ומשום מה תמיד יוצאת משם עם הרגשה רעה. אבל תאמת, אני איתך במינון הנכון, אין כמו חצאית יפה ופן של חתונה:)

rigoletto111

New member
מזעזע. מצווה לפרסם

כי החרדים מספריןם כל הזמן על ש"חיי המשפחה שלהם מושלמים וכמעט ואין גירושין".

גוזל

New member
חרדת חדירה../images/Emo184.gif

כבר בהתחלה יש לפעמים פחד וחשש גדול ואז אי אפשר לבצע את החדירה בשחמות בשביל זה יש פסיכולוגים שמסבירים גם לבעל וגם לאישה כיצד להתנהג לפעמים מסבירם להם שצריך לעשות דברים שהם נגד כל החינוך החרא די אבל לא נגד השולחן ערוך האם ידעתם לפי השולחן ערוך מותר ללהפוך את השולחן יעני לחדור מאחורה לפי הרמבם מותר לנשק בכל מקום רק לו באותו מקום עצמו על מנת לעורר תאווה וחיבה בין בני הזוג

אמנוון

New member
ממממ...

כן... היא יכולה גם למצוץ לך... רק שיהיה כמי שכפאו שד... חחח...

למעלה