שיגעון ההחלטה....

lavitator

New member
שיגעון ההחלטה....

זוכרים אותי? ההוא שמתחבט בראשו לגבי מה לבחור? יוגה או אומנות לחימה??? אוקיי.... אני הולך לבקש משהו ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני צריך רשימה של כל אומנויות הלחימה שאתם מכירים בפורום הזה. אם תוכלו, אפשר גם לצרף מין סיכומון כזה שמספר על מה שהאומנות יכולה להעניק לך....ומה זה דורש מהמתאמן.... מקווה שתוכלו לעזור לי.... ביי בינתיים, lavitator

lavitator

New member
לא ממש....

תראה, מצידי שיהיה דף שלם לכל אחד, העיקר שיהיה כתוב שם מה שביקשתי בהודעה הראשונה....

עבור מה אתה

צריך את זה?

grizzly

New member
חחח

בקשה גדולה אחי :) כמות אומנויות הלחימה שיש היא כל כך גדולה שיהיה קשה להכניס את כולם במקום אחד.. תעזור לנו לעזור לך- איפה אתה גר? עד לאיפה אתה מוכן להגיע כדי להשתתף באומנויות לחימה? אני אוכל לעזור לך רק באומנות שאני מתאמן בה: קאזה אראשי ריו. זאת אומנות סמוראית עתיקה שמשלבת בתוכה עבודה של לחימה ביד ריקה (אייקי- ג'וג'וטסו), מקלות באורכים שונים, חרבות וסכינים (קנג'וטסו). מלמדים את האומנות הזאת שני מורים מצויינים ברמת גן, סנסאי מנחם גולדברג וסנסאי שמעון מילרוד. אם אתה מעוניין- צור איתי קשר במסר ואתן לך את הפרטים המדוייקים. אגב, אם תענה על שאלון אומנויות לחימה זה יעזור לנו למקד אותך על דברים שיכולים לעניין אותך. מקווה שעזרתי :)

קישור לשאלון ../images/Emo26.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=148&a=70560&c=846&sc=0&ssc=0 כמה דברים: כמו שיובל כתב לך, אף אחד כאן בפורום לא "עובד בשבילך". לחפש חומר אתה יכול בעצמך. יש את גוגל, יש ויקיפדיה, יש אתרים של אמנויות לחימה שיש בהם סקירה על אמנויות לחימה שונות. חוץ מזה אתה יכול לכתת רגליים וללכת למקומות ליד הבית שלך ולצפות באימונים שונים. זה יכול לתת לך מידע רב יותר מכל בליל המילים שייכתבו כאן (והמידע יהיה רלוונטי כי בסופו של דבר אם אתה מעוניין ללכת ללמוד, אז זו תהיה בדיקה של המקומות שקרובים אליך לבית ורלוונטיים עבורך). דבר נוסף הוא לשמור על ציפיות הגיוניות (כלומר לא לבקש שננפק לך סיכומים לפי דרישה) ובפרט לא לנבל את הפה כאן בפורום. אתה מוזמן לעשות מחקר קצר לפני שאתה מתנפל על אנשים כאן. בהצלחה, רן.

welterweight

New member
אוקיי,הכנתי רשימה וסיכומים אבל זה יצא די ארוך

איפה אתה נמצא? אני אבוא להקריא לך אותה,שלא תעייף את העיניים...

ילד, העולם לא קיים עמ' לשרת אותך

אתה באמת מצפה שיערך לכבודך מחקר איסופי מקוטלג ומסוכם של כל מאגר הידע הקיים כאן
תתאמץ ותלקט מידע: יש לוחות, חיפש מתקדם ופשוט ... ואפשר אפילו להקדיש אשכרא מעט זמן ומאמץ (רחמנא ליצלן) לקריאה רנדומאלית, בדפים האחרונים... "סיכומון"
החיים הם לא הזמנה אינסטנט במקדונאלד
ואולי כן עבורך - ולכן נראה לך נורמאלי להיכנס הנה בשרשור נפרד הדוחק שרשורים מקצועיים ח ש ו ב י ם למטה... "יוגה או אמנות לחימה"
יוגה, יוגה. רק יוגה. אך, שיגמר כבר החופש הגדול, המ_וין הזה

lavitator

New member
אממ....

אני מקווה שיש פה אנשים קצת, אבל קצת יותר נחמדים מיובל נחמנקין השחצן המניאק הזה, בגלל שאני לא מפונק, גבר. אתה בכלל לא מכיר אותי!!!!

בפונט 12 וכתב DAVID?

כי אם כן אז סיימתי ונשאר לי רק לניילן. יובל אהבתי את ה"שחבל'ך על הזמן" יש מצב שאני יצטט את זה בעתיד, ברשותך כמובן.

חמוצי, אני מציע שתתרגל קצת שליטה טוטאלית

נגיד, שליטה על הרצון שלך להקליד שטויות על המקלדת.

למעלה