שיבוץ

TheHock

New member
שיבוץ

התגייסתי לפני שבוע ואני בטירונות במחנה 80. קבעו לי פרופיל 64 (פלאטפוס ובעיות גב). הציעו לי בבקום להיות בשמירה על מתקנים. זה לא נראה לי בכלל לשמור במשך 6 שעות רצוף אפילו שההצעה המפתה היא שבוע שמירה - שבוע בית. אני מבקש את עצתכם: איזה קורסים אפשר לבקש לעבור כשיש לי פרופיל 64? האם אוכל להשתלב בחיל קשר? או בחיל אחר או אולי להיות בקריה בת"א) עם פרופיל 64 ולקבל תפקיד שאהיה מרוצה? קראתי בספר "לקראת גיוס - מדריך למתגייס" שישנם הרבה תפקידים עם פרופיל נמוך שאפשר לעבור קורסים ולעבור את הסדיר. מחכה לתשובתכם. הטירון

H20

New member
זה נכון

באמת אפשר לקבל הרבה תפקידים עם פרופיל 64 בהרבה מאוד חילות: תחזוקה, חימוש, קשר, שלישות, רפואה, משטרה צבאית ובעצם מה לא. לגבי חיל הקשר- עפ פרופיל 64 אפשר להשתלב במקצועות המחשב, למשל. אך מאחר שלא עברת מיונים לקורס תכנות או הפעלת מערכות מחשב לפני הגיוס, תצטרך להסתפק בתפקידים כגון מפעיל מחשב או מנחה יישומים (בהנחה שיש לך קב"א מתאים).

hila19

New member
היי..

רק רציתי להגיד לך שכל השלישות בר"ג מלאה באנשים שהפרופיל שלהם זה 64 ומטה.. (60% מהבסיס).. יש ככ הרבה קורסים ששיכים לחיל קשר שאתה יכול לעשות... מנחי יישומים, מפעילי מחשב, תוכניתנים.. פשוט תגיש הצעה..

טרמפיסט

New member
קח בחשבון

שבכל תפקיד ג´ובניקי ככל שיהיה, תצטרך לעשות שמירות. הלוואי וכל הג´ובניקים היו רק כאלה עם בעיות רפואיות...

praetor

New member
יש המון דברים

תראה, בפרופיל שלך אפשר פחות או יותר כל קורס. כל הקריה מלאה באנשים עם פרופיל 64. זה כבר תלוי בקב"א שלך. אבל אל תלך להיות מאבטח מתקנים. אולי תבלה הרבה זמן בבית, אבל המוח שלך ידפק מזה. זה משעמם בטירוף. תעשה כל מה שאתה יכול כדי ללכת לקורס, ולשרת במקצוע אמיתי. לא להעביר את השירות בשמירות.

למעלה