שיבוץ מחדש

makaveli11

New member
שיבוץ מחדש

במידה ואני מגיע לרמת"ג מנהלת במז"י לשיבוץ מחדש אילו בסיסים פתוחים באיזור המרכז ניתן לקבל? האם המגוון רחב? זה חשוב לי מאוד..תודה מראש

deathcaster

New member
הממממ

אותי מעניין מה גורם לאנשים לבחור בכינוי כמו מקיאוולי ?

makaveli11

New member
חח מה הקשר?

כן זה השם השני של טופאק.. עכשיו מישהו יכול לענות לי על השאלה?

makaveli11

New member
הוא ידע...

הוא קרא את הספר שלו "הנסיך" שהוא ישב בכלא..התלהב ממנו והחליט לאמץ את השם שלו לעצמו עם שינוי מ- mchiavelli ל- makaveli

uvdude

New member
מעניין אם טופאק בכלל ז"ל

מת כבר איזה 7 שנים ועדיין מוציא עוד ועוד שירים ודיסקים

Arie020

New member
הידעת?!

רמת"ג מנהלת במז"י זה המקום שיכול לשלוח אותך חזרה ממז"י לבקו"ם! כשיצאתי ממז"י (ברוך השם) התחנה האחרונה שלי שם הייתה רמת"ג מנהלת לידיעתך

makaveli11

New member
כן...

ממה שהבנתי זה המצב...אבל מה הסיכוי שישלחו אותי חזרה לבקו"ם מה הסיבה ששלחו אותך חזרה לבקו"ם אם אפשר לשאול..אחרי הכל צריך סיבה רצינית כדי לחזור לשיבוץ מחדש בבקו"ם לא? וחוצמזה במידה ואני אקבל את השיבוץ שלי ברמת"ג מנהלת אילו בסיסים פתוחים באיזור המרכז יכולים להציע לי?

Arie020

New member
תבקש שיחה עם רמ"ד רמת"ג מנהלת

או עם הסגן שלו (נראה לי קוראים לו אייל, והוא כולה קצין בדרגת סגן אם אני לא טועה) אל תתבייש, תעמוד על שלך, סה"כ זה השיבוץ שלך, תסביר להם שאתה לא רוצה מז"י, שיש לך ראש טכנולוגי ואתה רוצה לחזור לבקו"ם כדי להשתבץ בחיל תקשוב או חיל המודיעין או חיל הים או כל משהו אחר שהוא קצת יותר שווה בשבילך ממז"י (לא שמז"י כזה גרוע, אבל בשבילי זה היה גרוע) כמובן שאף אחד לא יכול להבטיח לך כלום, אבל תזכור, להם יש את המפתחות להחזיר אותך לבקו"ם, אם תתעקש בצורה חכמה (לא בצעקות) אולי תוכל להוציא משהו

makaveli11

New member
עוד שאלה

ואם לא יחזירו אותי לשיבוץ מחדש בבקו"ם יכולים לתת לי ברמת"ג מנהלת את הקריה, שלישות ר"ג, תל השומר גליליות וכאלו?

Arie020

New member
יכולים לתת רק מה שקשור למז"י

יש מז"י בקריה ויש גם בגלילות אבל ממש ממש מעט אנשים משרתים במקומות האלה של מז"י - אתה יכול לנסות, אבל צריך בד"כ הרבה פרוטקציות או סיבות טובות כדי שתשובץ שם השלישות ברמת גן שייכת לחיל השלישות, וחיל השלישות לא שייך למז"י ולכן לא תוכל להשתבץ שם מהבקו"ם הרבה יותר קל להשתבץ בקריה או בשלישות בר"ג או בגלילות מאשר דרך מז"י, ולכן אני ממליץ לך לנסות לצאת משם בכלל, איך הגעת למצב שאתה עכשיו במנהלת? איפה היית קודם? כמה זמן אתה בצבא אגב?

makaveli11

New member
עוד צעיר..

חודשיים פז"ם...הייתי בטירונות קרבית של תותחנים בשיבטה ...הייתי מסופח חודש לר"מ2...נפלתי מקרבי עשיתי 02 ושם נופלים רק לחרא של תפקידים...תומכ"ל וכאלה דברים מאחזקי נגמש"ים וכל זה...רצו לתת לי קורס כזה ואז לשרת בגדודים ברמת הגולן ועשיתי בעיות אז החזירו אותי למז"י הבעיה שאני שייך לרמת"ג חת"ם והם לא מוכנים בינתים לשחרר אותי לרמת"ג מנהלת...גם בין היתר כי הפרופיל שלי נותר 72 למרות שאני פסול קרבי..פשוט לא הייתה לי ועדה רפואית

makaveli11

New member
אגב ממה שהבנתי

זה שחיל השלישות יסופח למז"י החל משנת 2006...זה אומר ששלישות רמת גן תהיה כבר בהיצע של רמת"ג מנהלת לא?

Arie020

New member
אז אתה לא במנהלת?

רמת"ג חת"ם - אני נפלטתי משם אבל דרך טופס 55 אני במקרה מכיר את מפקד הרמת"ג חת"ם, ותראה - הוא לא משחרר כי אין לו סיבה לשחרר, זה לא שהוא רוצה לעשות לך רע אבל אם אתה פסול קרבי הוא יכול לשחרר אותך (או לשבץ אותך בתפקיד לא-קרבי), ופה פשוט תדבר איתו ותסביר לו את המצב, אולי הוא יסכים.. בד"כ יגידו לך ישר "לא, אי אפשר" (אני פשוט מכיר את החבר'ה שם), אבל מי יודע - תנסה אולי להביא מסמכים שמסבירים את המצב שלך, לא יודע מה לדעתי אם אתה נפלט מחת"ם למנהלת הדרך לבקו"ם מאוד קצרה - מהמנהלת הרבה יותר קל כבר להפלט, כי הם לא בדיוק משבצים, הם כמו ה"בקום" של מז"י, ואין להם בעיה להחזיר חייל לבקו"ם

makaveli11

New member
לא...אני ברמת"ג חת"ם

אבל מקווה לטוב...ושבסופו של דבר אני אגיע למינהלת כי מה שהם מציעים לי אני פשוט לא יכול לעשות 3 שנים גם אם אני רוצה אני לא אוכל...אם לא תהיה ברירה אז קב"ן

Arie020

New member
מה שאתה אומר לי תגיד להם

תגיד שאתה לא מסוגל לעשות את זה 3 שנים, לא מקשיבים לך? עזוב אותם ולך חפש איזה קצין במדור שם ותסביר לו את המצב שלך אל תתן שישבצו אותך במקום שתסבול בו אני נתתי לזה לקרות ועברתי גיהנום אתה צריך לדאוג שישבצו אותך במקום טוב, ותעשה את המקסימום שאתה יכול

Arie020

New member
אגב

לא שאני רוצה להתחיל להכניס לך רעיונות לראש, ובטח שאני לא רוצה שאח"כ יקפצוו עלי, אבל שמעתי ממקור ראשון על מספר סיפורים (לא אחד!), הסיפור הראשון היה מחייל שגם היה כמוך במז"י, דברתי איתו באוטובוס רצו לשבץ אותו באיזה חור, עכשיו חייבים לעשות איתך ראיון קטן ושתמלא שאלון וגם שתיקח צו הצבה אותו בחור רק שמע שרוצים לשבץ אותו בחור - פשוט ברח ממז"י, לא חזר אליהם כמה ימים, רק אח"כ חזר, ותתפלא - הוא קיבל שיבוץ קל"ב כמו שהוא רצה... והנפקדות שלו? שום כלום! לא משפט ולא בטיח! אז שוב פעם, לא רוצה להכניס לך רעיונות לראש אבל אם אתה רואה שאין לך מה לעשות פשוט לך הביתה ותהיה בבית כמה ימים, במז"י כמעט ולא מעלים למשפטים בדברים האלה, הרבה פעמים מחליקים את זה, זה מקום שנחשב ל"שכונה" אחרי הכל, אז תנצל את זה בהצלחה!

למעלה