שיא חדש בגינס

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך
וואו,זאת חתיכת ג'ירפה גדולה../images/Emo70.gif

והיא בערך בגובה שלי גם... אני 1.73 מ'. אבל חשבתי על משו,אמא שלך סחבה ת'ג'ירפה הזאת ביד כל הזמן
כי אין סיכוי שהיא נכנסת למזוודה..נכון
והיא בטח גם שוקלת קצת...טחחח אבל לא משנה. העיקר זה שהיא הביאה לך משו..זה נחמדית....אם מישו נוסע לחו"ל אצלנו במשפחה מה אני מקבלת כשהוא חוזר
..-ממתקים.
מה ממתקים
..יש לי סופר שני מטר מהבית ושם יש הרבה ממתקים
בליעו. טוף..לא נורא...דרוש להביא לכל אלו שביקשו ממני מתנות בובות של קוף... טחחחחח...גם טוף לא
יאללה צ'או..

דנטל

New member
היא סחבה אותה לא מעט

הג'ירפה עברה 3 טיסות טראנס אטלנטיות. שילמו עליה גם אובר ווייט. היא היתה עטופה בהמון שכבות. לקח לי כמה דקות טובות להוציא אותה מהעטיפה. בדרך כלל אני מקבלת מחו"ל פעמון רוח (יש לי אוסף של יותר מ- 50 פריטים שאת הרבה מהם אמא שלי קנתה לי בחו"ל) ואולי איזו חולצה. בפעם ההיא אמא שלי ראתה את הג'ירפה ואמרה שהיא חייבת להביא לי אותה. וכל הקטע, שהיא בכלל לא ידעה כמה שאני רוצה כזו. הרי יש בארץ ג'ירפות דומות וכשאמא שלי שאלה אותי מה אני רוצה מחו"ל עניתי "לא יודעת". מה-זה שמחתי שהיא הביאה אותה. אי אפשר לשים את הג'ירפה במזוודה. היא לא מתקפלת או משהו כזה. הם (אמא שלי והחבר שלה) סחבו אותה כמו עוד מטען וזה היה בתא המטען של המטוס. אין לי מושג איך סחבו אותה ברכבים. צריכה באמת לשאול.

sh53

New member
איזו ג'ירפה יפה וסקסית ../images/Emo99.gif

למה אמא שלי לא הביאה לי גם ג'ירפה כזאת? אקנה לה כרטיס טיסה ואשלח אותה מייד לאפריקה
מאיזה חומר היא עשויה? זה לא נראה משהו כמו בלון ואוויר, אלא משהו מוצק יותר. אני צודקת?

דנטל

New member
היא מגולפת מעץ

מעבר לצורה שלה, יש גם גילופים בכל אחד מהכתמים שלה וגם קצה הזנב והעיניים. זה פשוט פסל מעץ. לקחו גזע עץ וגילפו אותו לצורה של ג'ירפה. זו חתיכה אחת. כלומר, אחרי שהמנקה הפיל אותה ונשבר לה הראש, זה שתי חתיכות
שמודבקות אחת לשניה, אבל הבנת את הרעיון.

למעלה