שיא חדש בגינס

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
שיא חדש בגינס

שיא חדש בגינס כנראה שנכנס לגינס – אף אחד לא יחגוג שנת חברות שלמה כמו שאנו נחגוג. תכננו לחגוג את שנת החברות שלנו יחד בצורה מיוחדת וקסומה, משהו שלא יהיה יקר בהכרח, אך עדיין משהו שתמיד יהיה כיף להזכר בו. החברה "בפוקס" הצליחה להכניס אותנו "לדיל" הזה (כך היא קראה לזה, איזה דיל ואיזה נעליים). היינו רשומים בחברה בסטנד-ביי למקרה שמישהו יבטל וכל כך שמחנו שקיבלנו ממנה טלפון והודיעו לנו שיש לנו מקום, גם כל כך זול וגם במלון יפה ומפואר (כנראה שהשמחה היתה מוקדמת מדיי, ממש מוקדמת מדיי). רצינו לחגוג את זה עם נרות, אמבטיית קצף, בקבוק יין שנזמין וכו', פעם בשנה מותר להתפרע לא? בעת ההזמנה הודיעו לנו בחברה שרוב החדרים עם אמבטיה, אבל אם זה ממש חשוב לנו, אז להתקשר למלון ולבקש את זה באופן אישי. אז מתקשרים למלון, מבקשים אמבטיה, מתברר שאין בכלל הזמנה על שמי (שילמתי בכרטיס האשראי שלי), בסוף מתברר שההזמנה בכלל על שמו של דרור, טוב קטן עלינו (זו רק היתה ההתחלה "הטובה" של היום). מתקשרים לחברה להזכיר להם את מקום האיסוף שלנו ע"י האוטובוס. "התכוונו להודיע לכם היום שאין אוטובוס" – איזה כיף שהתכוונו להודיע לנו היום שההזמנה שלנו שכוללת אוטובוס, אין בעצם אוטובוס. ברור שהיו מודיעים לנו היום.... (היו בטח מודיעים לנו ביום חמישי, בדקה ה-99). אז מה עושים? רוצים לבטל את ההזמנה – לא פשוט כל כך לבטל את ההזמנה כך הם אומרים לנו, צריך לבדוק אם אפשר/מותר לבטל הזמנה (הם יכולים לשנות תנאים מצדם בלי כל בעיה, אבל כשזה מגיע מצד הלקוח, צריך אישורים, צריך להתייעץ, זה בירוקרטיה, בקיצור להם מותר הכל). חכמי חלם לא נחים לרגע – הם מעלים הצעה תוסיפו כסף ותקבלו וואן של אומנים. סליחה? אני אומנית? לא רוצה להוסיף כסף ולא רוצה להרגיש כמו אומנית. אני צריכה להוסיף כסף? שילמתי כסף עבור הסעה, בעיה שלי שאין לכם מספיק נרשמים ולא שווה לכם להוציא אוטובוס כי נרשמו קצת אנשים? איפה כל האנשים שנרשמו לטיול ו"בפוקס" הכניסו אותנו לדיל? (כולם באים באופן עצמאי כך היא טוענת הפקידה). אני והחבר דיברנו יפה וכנראה שאנשים לא רגילים לתרבות, לא רגילים שמדברים אליהם כמו אל בני אדם (אדם לאדם זאב לא? צריך לדבר אליהם כמו חיות?), צריך לדבר אליהם באגרסיביות וצריך לצעוק עליהם, ואת זה עשתה חמותי לעתיד
כנראה לה יש יותר נסיון בחיים מאיתנו (ברור) והיא לא נתנה לה לדבר מילה, לא להתגונן, לא להוציא מילה מהפה, כל מילה שהפקידה אמרה, חמותי לעתיד ישר התקיפה אותה – מה זאת התשובה הזאת? לא הסכמנו על כך, אם כבר מדברים על הוספת כסף, אז לנו מגיע פיצוי על עגמת נפש. משהו שהעלה לי חיוך היום בכל הסיפור הטראומטי הזה – חמותי לעתיד אמרה בשיחה "הילדים שלי". ויי אני הילדה שלה

דנטל

New member
הופ הופ

קחו איזה צימר בצפון. את החברה הזו תעיפו לכל הרוחות ובאותה הזדמנות ספרו לכמה שיותר חברים את הסיפור ותפרסמו אותם לרעה. בינתיים, תמצאו לכם איזה צימר ולכו לחגוג במועד שתכננתם. ואני מארגנת לך פה תמונות בשביל להתגרות. http://www.tzimmer.com

sh53

New member
דנטל ../images/Emo124.gif פשששששששששש על ההשקעה

בינתיים זה יידחה למועד אחר, לא ויתרנו על זה.

גם אני והחבר שלי נוסעים לנופש

באילת ...אבל למזלינו הייתה לנו את אמא שלו שסידרה הכל , בשביל שלא ידפקו אותנו במחירים או יעבדו עלינו .... עוד שבוע אני לא פה ...

טוף אם זה כבר שירשור של חופש/נופש..

רוצים לדעת איפה הנופש שלי הפעם
אז המשפחה רצתה כרגיל לנסוע לאיזה קיבוץ באיזור הכינרת...אבל בתאריכים שההורים רצו כבר היה תפוס,אז החלטנו לוותר ולנסוע לשם בסוכות...רק שאבא הודיע לנו שגם בסוכות לא תיהיה חופשה בקיבוץ,הבוס שלו לא ייתן לו חופש כי מלא עובדים ביקשו חופש והוא צריך עובדים...אז אבא שלי עובד... זתומרת שאין לי מושג מה קורה עם המשפחה שלי ואם בכלל נצא לאיזושהי חופשה בכלל. אבל[תמיד יש אבל..חח..],אני טסה ללא האחים או ההורים שלי ב-8.8 עם הדודים ועם הבני דודים שלי לאפריקה. כן כן,לאפריקה. ואני מקווה שהמצלמה שלי תיהיה בסיידר עד אז ולטיול ואני אני אצלם כמה תמונות שלי עם קופים חמוטים. כולם כבר עטו עליי בביקוש מתנות..מה אני אמורה להביא להם מאפריקה
החלטתי שאני מביאה לכולם בובות של קופים קטנים ויאללה שישתקו. אני לא טסה לאפריקה לשופינג
[
]...אני טסה לטיול ספארי בקניה יותר נכון... נראה מה אני אמצא בדיוטי פריי...יחיחיח... נתראה כבר אנשים... ממני, המסטולה

דנטל

New member
אמא שלי הביאה לי ג'ירפה מאפריקה

רגעעע, אני יכולה לצלם. יו, ממש קשה לי לבחור תמונה. טוב, אז קודם כדי שיהיה אפשר לראות בערך את הפרצוף שלה.

דנטל

New member
וכדי שיהיה אפשר להתרשם מהגובה

הנה היא ליד החתולה שלי. הג'ירפה בגובה שלי. אני 1.72 מ'.

למעלה