שיאצו

• פותח הנושא T.Z
  • פורסם בתאריך

T.Z

New member
שיאצו

בשיעור ספורט המורה חילקה אותנו לזוגות בשביל שיאצו. ידעתי שנהיה ביחד. שכבתי על המזרן לידה ועצמתי את עיניי. התמכרתי לתחושת המגע המשכר שלה. לידיים העדינות עם הציפורניים הארוכות. נתתי לה לגעת בכל חלק וחלק בגופי... הרגשתי את החום המוקרן מידיה. לאט לאט כולי מתמלאת בחמימות נעימה שכזאת... XXX רציתי אותה. אבל לא רציתי שהיא תדע. אולי זה יגרום לה להתרחק ממני? אני לא רוצה להסתכן. אז לא אמרתי לה. רק רמיזות פה ושם שאני מקווה שהיא לא הבינה... היה לה שיער מדהים. תמיד שיחקתי בשיער שלה. מי יודע איך היא פרשה את זה... XXX התחלפנו בהוראת המורה. עכשיו היא שכבה על המזרן לידי. הסתכלתי על הגוף החטוב ועל המתניים הצרות שלה...וזה הדליק אותי. רציתי לגעת בה במקומות אחרים... כבר לא הקשבתי למורה לספורט. העיקר שיכלתי לגעת בה. נגעתי בכתפיים שלה... אח``כ בגב ויותר למטה... לאט לאט ירדתי לירכיים המדהימים שלה. היא התהפכה. הראש שלה היה מונח בין הרגליים שלי.הסתכלתי על הפנים היפות שלה וכל כך רציתי לנשק אותה על השפתיים, אם רק היה לי את האומץ.. אם היא רק הייתה נותנת לי את הרמז הכי קטן שהיא מעוניינת... XXX אחרי שיעור ספורט נשארנו שתינו באולם. על המזרנים. דיברנו. לא זוכרת על מה. התקרבתי אליה. כל פעם קצת. פתאום שתינו הפסקנו לדבר... הסתכלתי לה בעיניים הירוקות-אפורות שלה. תמיד אמרתי שיש בהן משהו מיוחד. מין עומק כזה. לא יודעת איך להסביר. הלב שלי דפק. עצמתי את העיניים וחשבתי ^עכשיו או לעולם לא...^ נישקתי אותה. היא הייתה קצת בשוק כשהלשונות שלנו נגעו אחת בשנייה, אחרי הכל פעם ראשונה שלה... זה היה מדהים. שונה באופן מסוים מנשיקה עם בן, אבל מדהים... נגעתי בה. כמובן שפחדתי קצת בהתחלה, אבל היא לא הראתה שום התנגדות אז הרשתי לעצמי להמשיך... הורדתי לה את החולצה ובחנתי את החזה שלה. תמיד בחנתי אותו כשהיא לא שמה לב. הוא היה ממש סקסי...בדיוק בגודל הנכון- לא קטן מדי ולא גדול מדי. פתחתי לה את החזייה ונגעתי בחזה שלה.... היא התחילה לגעת בי קצת... הכניסה יד לחולצה שלי ופתחה את החזייה...שוב אותה הרגשה ממכרת של המגע שלה... היא הורידה את היד לאט למותן שלי ומשם לירך... נישקתי את הצוואר שלה וליקקתי אותו... היד שלה התקדמה פנימה. חיכיתי לרגע הזה כל כך הרבה זמן... אפשר לומר שהייתי מרוצה ממה שהולך לקרות. פתחתי לה את המכנס והיד שלי החליקה באלגנטיות פנימה. הפסקנו. ``אני אוהבת אותך...אף פעם לא היה לי אומץ לומר לך...`` ``גם אני אוהבת אותך טל... טל... טל... טל... טל!! מתי את מתחילה ללמוד היום!? כבר שבע ורבע! קומי כבר!`` XXX התארגנתי. נסעתי לבית הספר. 30 דקות כרגיל. שיעור היסטוריה שאיים לא להגמר הסתיים בסופו של דבר. צלצול. שיעור ספורט. ^הלוואי שגם היום יהיה שיאצו....^ ~~~ מה אתם אומרים? סיפור ראשון שלי. הוא מחכה לאישור בבמה

T.Z

New member
.....

זה הסיפור הראשון שלי ואני אשמח לתגובות

*קסנדרה

New member
מחלום כזה לא רוצים להקיץ

טי - זד לא יודעת איך פיספסתי את הסיפור שלך. כל כך יפה, אפילו כתוב נחמד מאוד. ובתור סיפור ראשון, אני מחמיאה בהחלט. קסנדרה

T.Z

New member
תודה רבה!

חשבתי שסתם לא מקבלת יחס :/ תודה בכל אופן.

למעלה