שיאילה.

ben 911

New member
שיאילה. ../images/Emo4.gif

למה לא עורכים מדי שנה.. כפי שעורכים למשל את... יום האם. יום האשה. יום המשפחה. למה לא עורכים את יום המקורנן הבינלאומי?
למה אני שואל? אני עוסק (בזמני החופשי) קצת בעזרה לזולת בתחום המחשבים.. את הכסף שאני מרוויח אני תורם למשפחות נצרכות נזקקות..(שלי) תוך כדי הכרתי משפחה מאד חמודה אב אם בן ובת צעירים, משפחה קלאסית.. משפחה הנעזרת בשירותיי הטובים מדי פעם. גרים בשכונת עוני במרכז הארץ...עד כאן הפרטים, השאר.. מובן מאליו ישאר חסוי. האישה צעירה, כשאני מגיע אליהם כהרגלי פעם או פעמיים בשנה היא תמיד מתיישבת לצידי.. מצחקקים לנו בכייף בדיחות דאחקות וכאלה תוך כדי שתית קפה שחור. היינו מאד מיודדים, גם ידעתי שאם רק ארצה.. למיטה נצא. כי זה היה כתוב לה במבט בעיניים וגם על המצח. אני שמרתי על מרחק בגלל עצם היותה אישה נשואה..שזה קו אדום מבחינתי. אודה ולא אבוש שלא פעם דיברתי עם המצפון שלי..וניסיתי לשכנעו שעדיף לשנינו אישה נשואה.. כי היא אף פעם לא תציק שאני לא מגיע מספיק.. היא תמיד תעריך את מה שאני עושה למענה..כי מים גנובים ימתקו וגם אם יתפנצ'ר לנו...
היא לא תדרוש מזונות...כי איזו אם שפויה תרצה שהבן שלה יחשב לממזר בישראל? כביכול המון יתרונות.. המצפון לא הסכים וכך נשארתי עם הדיעה שנשואות אצלי נשארות מחוץ לתחום.
לפני שבוע שוב הייתי אצלם... היגעתי בשעה 18:00 והחילותי לעבוד...כשהבת שלה היתה בסביבה ונתנה לי הוראות מה היא כן ומה היא לא רוצה...בקשר למחשב. ואז בסביבות השעה 21:30 קרוב לסיום העבודה...התפלאתי שהאם לא הגיעה עדיין. לא יכולתי להתאפק ושאלתי את הבת לפשר... "אמא כבר לא גרה כאן"...היתה התשובה... מלווה בחיוך מבוייש של הילדה. אז זהו.. כנראה שמישהו שאין לו תקשורת עם מצפונו.. תפס את עניין המבטים וקרא היטב את מפת הסימנים. עלה על העגלה... ודהר על סוסתה לעבר האופק, מותיר מאחור עוד בעל מקורנן.. ...חשבתי לעצמי בתוגה וגם בעצב. וזה רק מקרה אחד מיני רבים...
אז הנה אני מוריד היום את הדגל
לחצי התורן...לכבוד כל ה.....

אחי ..לתחושת הפיספוס..[זוכר שבת?]

מסקנה....נה..נה..נה...יש הרבה דגים בים...[רק שהפעם אני מקווה שנדע מתי לזרוק את הרשת ]....בוא נפתח מועדון הלבבות המפספסים????

תגיד בן???אז זה שכל פעם מתייצב לתיקונים אצלי

ושיחרור סתימות בביוב הוא???יענו בונה עלי????בחיי ממש לא שמתי

ערדניקית מצחיקולה

לא שמעת על הטכנאים שבאים לתת שירות בבית חושבים שכל ההנשים שמחכות להן רוצים אותם גם לא כולם באים במצפון שקט לעשות עבודה מקצועית וזהו חלק מהם רוצה לתקן משהו אצל בעלת הבית גם כן אותו הדבר חלק מהנשים רוצות קצת תשומת לב גברית לפלרטרט לא הזיק לאף אחד , אבל מעשית זה כבר משהו אחר

ואני חשבתי שרק בסרטים כחולים זה ככה.. בא כזה

מן אינסטלטור או שליח פיצה ותוך דקה הפומפה כבר עובדת....ולשה בצק ....למה לא מספרים לי אף פעם כלום???באמת???

ben 911

New member
תראי אין ספק שיש את הקטע שכל טכנאי בסתר לבו

מקווה שאיך שיפתחו לו את הדלת....בעלת הבית בחלוק שקוף תתקוף אותו על סף דלתה ותבצע בו את זממה בוא במקום ובלי הרבה שאלות. על פי רוב זה לא קורה...
מצד שני אני זוכר שעבדתי במקום מסויים כשכיר..עבד שם איתנו טכנאי שירות שהיה בלי הרבה גינונים מציע לבעלת הבית שהתשלום עבור התיקון יהיה אתנן מיני.. הוא ניסח את זה כך...אחרי שנקב את המחיר בשקלים.."אם זה יקר מדי את יכולה לשלם בדרך אחרת." והיה קורץ קריצה שאינה משתמעת לשתי פנים אפילו לא לשלוש. אחרי זמן לא רב עקב סקנדל גדול פיטרו אותו בבושת פנים.. אגב, אם אני אגיע לבית חלומותי.. כדי לשחרר סתימות ביוב....החשק בטוח ירד לי רק מהריח.

PINOKY1

New member
בן, בדיחה בהקשר לכל טכנאי

אישה פנתה לבעלה וביקשה שיתקן את הטלוזיה שהתקלקלה, בעלה אמר לה בכעס: "מה אני חשמלאי? לאחר כמה זמן התקלקלה לה המכונית ושוב פנתה לבעלה שיתקן והוא אמר: "מה אני מוסכניק? לאחר שבוע היתה סתימה בכיור ו- כן נכון, שוב פנתה לבעלה ושוב אמר : "מה אני אינסטלטור? ואז הזמינה אינסטלטור שיתקן התקלה. בעלה חזר בערב מהעבודה ושאל כמה עלה? והיא אמרה: "האינסטלטור ביקש בתמורה או שאשיר לו או שאשכב איתו", נו ומה עשית שאל הבעל, והאישה אמרה: " מה אני זמרת"? נו טוב, אתה רואה בן לפעמים אתם לא משאירים לנו ברירה....

ben 911

New member
יופי של בדיחה פינוקי. ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

למרות שהנחת את מילת הקסם "לפעמים".. זה לא הוגן להטיל עלינו את כל האשמה... מערכת יחסים ו/או מערכת זוגית זה פאזל המורכב מהמון פרטים.. מה לעשות?
לא תמיד הכל דופק שם כמו מכונה משומנת..

ופה בן יקירי נשאלת השאלה בעצם למה אתה מוריד

"הדגל" לחצי "התורן".....בגללך או בגללל הבעל (ואולי גם הוא לא היה צדיק גדול)

ben 911

New member
את צודקת נשמה...יתכן שהאיש הביא על עצמו

את כל הווג'אראס... אבל כשהיסתכלתי לו בעיניים, ראיתי שם המון עצב וזה נורא כואב.

ואולי פרשה לה האם לגור במקום אחר

אתה לא יכול לדעת מה עלה בגורל האם או שאתצה יודע ולא חושף לנו בפורום אבל אמא ברך כלל לא משאירה ילדים והולכת אולי קרה משהו לאמא שהשאירה את הבן הבת בבית והלכה למקום אחר

odo13z

New member
חברים.........../images/Emo66.gif

חוק טבע בל יעבור..... תמיד זה עובד.... לכל מטבע שני צדדים....ובאהבה אין מנצחים ומפסידים הבעל ה"מקורנן"....אחרי מידת אבל מסויימת.......ייתכן והוא זוכה להזדמנות נהדרת....למשהו יותר מתאים לו....(:) וגם אישה........אותו הדבר........ לכל סובב יש מסובב.....ולא פעם...."כל שינוי לטובה"........(:) לא שצריך לרוץ ולחבק את המקרנן באהבה......( ראבק .....הוא ז..... את אישתך.... ) אבל.......לקחת בפרופורציות......ולא צריך......."לחתוך וורידים".........(:)

ואולי אנו יוצרים סערה בכוס מים?

כולה ...האמא הלכה למכולת או משהו..והילדה אמרה אמא כבר לא בבית...ובן בגלל כמיהתו לאמא חשב שמושא כמיהתו נעלם....אתם תראו עוד מספר שעות...ימים....בן יספר שאמא שבה הבייתה....ובן בכוונה ימשיך לחבל במחשב כדי שתהייה לו סיבה לבוא לאמא עוד....מה???לא ככה??????

ben 911

New member
הבנתי שהילדים מבקרים אחה"צ אצלה

אך בערב חוזרים לישון בבית האב... וזה אומר שיש גבר אחר הישן בדירתה...

PINOKY1

New member
מצפון יקר,

קודם כל - כל הכבוד ולא בציניות, שנית יכול להיות שהם בהליכים, ממש לא מחייב שהיא הצטרפה לאיזה סוס לבן ואתה יודע מה אולי נפתחה לך הדרך והקשר הוירטואלי שלכם יכול להתממש? אה שכחתי, ואז היא תנג'ס שתבוא יותר ותנג'ס ותנג'ס ואתה תתגעגע לימים הראשונים המתוקים שנעלמים לבלי שוב, ואז תתחילו לריב ולא תבין מה מצאת בה, ופתאום היא תיראה לך כמו
חייזרית ותאמר לעצמך למה, למה היא התגרשה- לא היה עדיף שהיא תישאר בתור פנטזיה מתוקה? אז אתה יודע מה, תעלה את הדגל!

אם היא עזבה את הבית כנראה שכבר מקודם המצב שם

לא היה טוב ואולי זאת הסיבה שהיא התנהגה כמו שהתנהגה . אורלי ברגע של רצינות לפני יציאה מהעבודה. היום נייט אוטבוסה.. הבן שלי נסע לאילת והשאיר לי את האוטו לסופ"ש נה נה נה נה ... מישו רוצה הסעה ? המשך יום נהדר לכם

למעלה