שיאילה.

emmy5

New member
../images/Emo124.gifבן 911 יקר , שאלה אליך,למה התגרשת?

האם היה כל כך גרוע ? האם אתה חושב שאישה שנייה תהייה יותר טובה?איך אתה מרגיש לבד? אישה לבד יכולה להחזיק משפחה , מה עם הגבר? גברים רוצים חופש,האישה היא האימא השנייה ,שמטפלת בילד הגדול +סקס.. למה התחתנת אם בשלב מסוים , רוצה להיות רווק ללא אחריות? איך צריכה להיות האישה האמיתית בעינך ?

ben 911

New member
../images/Emo12.gif מה זה? מתקפת פולניות?

אני בד"כ לא אוהב שמשיבים לי בשאלה.
אבל הפעם אחרוג ממנהגי זה ואשיב לשאלתך, אמי5. ראשית לא התגרשתי, אלא התאלמנתי. היות ונשארתי עם שלושה ילדים כשהקטנה מביניהם היתה רק בת 3 בערך... רציתי "לתקן" את הגורל שאליו ניקלענו והזדרזתי למצוא כלה חדשה.. ואז הסתבר שעשיתי בחירה לא כל כך טובה.. אם להיות כן אז מסתבר שגם מבחינתה הבחירה לא היתה מי יודע מה טובה כי מי הולכת להינשא עם גבר + 3 ילדים קטנים שזה עתה איבדו את אמם? זה לא פשוט. אבל למרות הכל ה-"מערכת" החזיקה מעמד 10 שנים בערך. ו-"הניבה" ילד נוסף ומקסים כיום בן 15 שאני חולה עליו והוא כמובן גר איתי. ובת חורגת בת 24 שעדיין גרה איתי ולא עם אמה. לדעתי אילו אשתי הראשונה היתה עדיין בחיים היינו מזדקנים עדיין ביחד. אבל לחיים מסתבר יש דינמיקה משלהם וכולו מין אללה.

בן...אמרתי לך פעם שאני אוהבתתותך .../images/Emo6.gif..???

תרגיע.!.לפעמים...לפרקים..מידי פעם..פה ושם..בעיקר שאתה כותב מילים כל כך נוגעות...

ערדי../images/Emo24.gifבואי נחכה ונראה מה יגיד התפוס,

אם זו הטרדה,, אפנים את אהבתי לעד,

ben 911

New member
שוש פרסלי, זה הדדי נשמה מתוקה. ../images/Emo140.gif

אמרתי לך פעם שיתכן שהיינו זוג בגילגול הקודם?
כי אחרת אין לי הסבר לחיבה הגדולה שאני רוחש לך.
ואני רוחש שחבל"ז.

ben 911

New member
../images/Emo51.gifערד', חושבני שאהבתנו היא דו סיטרית.../images/Emo8.gif

../images/Emo24.gif בן המקסים

אתה לא מוותר על הזוגיות וזה יפה ואת גם טעמת את הקשר 3 פעמים ועוד יותר מעירכה אותך בעקבות זה שהבת של גרושתך בחרה לגור אצלך ואתה ממשיךל לגדל אותה ואת אחיה לןמחצה - שהוא למעשה בן הזקונים שלך , ברור לי שאתה איש חכם ומיוחד שהבת תבחר לגור עמך ולא עם אמה ובנוסף אתה גם סבא לנכדים ,בטוחה שאוהבים את הסבא הצכיר שלהם כך שאתה חווה את הקשרים המשפחתיים מכל הכיוונים , מצדיעה לך איש

ben 911

New member
../images/Emo195.gifמצדיע לך חזרה, נסיכה. ../images/Emo104.gif

לא בשל היותך רס"רית בצבא קבע..ממש לא.
אלא בזכות מה שאת.

אני אומנם ילדונת

אבל עברתי את פרק א בחיי לשלצערי לא זכה בפירת אהבה , למרות שניסינו הצלחתי לחמוק מהרבנות ונפרדנו כידידים , כי החברות היתה הבסיס לא האהבה הובלתי משפחה שלתוכה נולדתי אבל לא מצליחה לבנות פרק ב , אולי כי התרגלתי להיות לבד תשמע והייתי רס"מ קצת יותר מרס"ר , אם הייתי נשארת עוד קצת הייתי מקבלת את הרס"ב , האמת היייתי קשוחה אבל עם חיוך, ואף פעם לא הרמתי את קולי ,ולמרות זאת נשמעו לקולי , הכל נעשה מדוגמה אישית , שהובלתי דברים היו לי הצלחות מהצוות שהיה בביצוע המעריצים שלי תמיד היו צעירים ממני , גם כיום הצעירים נמשכים אלי יותר הבוגרים בלי גילי טוענים שאני ילדונת

emmy5

New member
ben911 עכשיו גם אני אוהבת אותך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה יודע מה זה ,שאני אוהבת אותך? משהו כמו עידן קפון ,זו אני EMMY5 (אהבה של אחות ) תודה שהסברת לי כל כך יפה , מרימה כובע לפניך!!!

../images/Emo6.gif שרל'ה../images/Emo24.gif תביאי ת'שיר הכי הכי רומנטי ש

שאת באמת אוהבת,את יודעת ,,שיר אהבה שממיס
למה שאני היום מרותקת למודד קוצב לב,

ש ר ה לה

New member
שושי ביקשת.../images/Emo68.gif../images/Emo23.gifאהבה אמיתית וממיסה???

כשאני שומעת את השיר הזה אני תמיד תמיד נמסהההההההההההה.... אחחחחחחחחחח איזה שייייייייייייייייר....... אם זאת לא רומנטיקה בהתגלמותה אז מה זה כן?????
.. גאיה'לה, הנה תראי שאפשר לאהוב עד כלות גם בזמן יצירה. הרי יצר ויצירה הם מאותו השורש בדיוק...

emmy5

New member
שרהל'ה,שיר ארוטי ,משגע, מסתם משחק עם ....

גם הזוג מקסים ,אהבתי ,תודה ... האם כולנו נפלנו על הראש?

למעלה