שיאילה.

ולהזכירך..כשאנו נישאנו לא הוגש לנו על

מגש של כסף בית, מכונית,וריהטו...עמלנו קשות על מנת להגיע [או שלא] ולא היה קל..א ב ל זה חישל חיזק, ולימד אותנו להעריך את מה שהשגנו במו ידינו....דבר שלצערי כיום אנו עושים ההפך לילדינו..וחבל..

בוקר טוב בן..בוקר טוב חבריי היקרים...

אם הגבר האולטימיבי מושא הערצתי ותשוקתי אותו אחד ששבר את ליבי מר יצחק נבון עשה זאת...[למרות ששבר את ליבי] ונשא לפני מספר שבועות לאשה [שדומה מאוד לרעייתו ז"ל אופירה]עשה זאת סימן שזה הכי נכון

ובעוד אני אוספת את שיברי לבבי

ומנסה להתנחם בזרועותיו של גבר אחר...למרות הכל אני אומרת כל הכבוד לנבון...13 שנה ניהל מערכת זוגית ..הוא בירושלים היא בתל אביב..וזה החזיק יופי...עובדה התחתנו

וגם אחרי שהתחתנו לא גרים יחד

למעט סופי שבוע או ארועים שבהם נדרש להופיע כזוג..כל אחד מנהל בנפרד את משק ביתו, עיסוקו, תחביביו...נכון...לגור יחד זה חסכוני...אבל..גם מלא כאבי ראש..בשביל מה צריך את זה...אמנם הבאתי את משנתי ללא התפלספות, ומילים גבוהות אך זו משנתי בעניין...

לגבי הצעירים..אין ברירה

למען המשך הדור, פירוק הורמונים, התנסות..צריכים לעבור את הריטואל הזה על מנת ללמוד שבפרק ב' לא חייב להיות במתכונת של פרק א'...אלה שבכל זאת שורדים [ולזה אני קוראת השרדות אפרופו דיון שנערך כאן אתמול] אני מורידה את הכובע...כל הכבוד להם..

גאיה ק

New member
סימן

לידיעתך,הם ממשיכים לגור בנפרד.די מוזר בעיני,לא?. סימנים -לא מצאתי ביצוע לשיר
שרהלהההה
ביצוע: צביקה פיק מילים: אהוד מנור לחן: צביקה פיק שמיים בלי ענן - סימן, נפל כוכב קטן - סימן, דגלון לבן בחוף - סימן, מספר זוגי בסוף - סימן, ששום דבר לא יעזור לך שום דבר, שדף חדש נפתח, שתצטרכי אלי לחזור, כמו בעבר, אני אוהב אותך. חתול לבן עבר - סימן, ואם בקבוק נשבר - סימן, אם תרנגול קורא - סימן, הישר לשבע עשרה סימן, ששום דבר לא יעזור... תפסת את השיר - סימן, ואם אתה צעיר - סימן, עקפת עוד סולם - סימן, סימן קריאה זה גם, סימן, ששום דבר לא יעזור לך...

וכן הבאתי כדוגמה את הזוג נבון שפיר...

והוספתי אם הוא יכול כל אחד יכול...מסתבר שמעל 87 שנות חייו נבון מסתכל בעיניים פקוחות על השינוי שעובר התא המשפחתי ממתכונתו המסורתי ללאלטרנטיבות שמאפשרות לכל אחד מבני הזוג למשיך לממש את עצמו, ולא להיות תלותיים אחד בשני..כמובן שאלטרנטיבה זו מתאימה יותר בנישואים בגיל המבוגר יותר..כי אז את עניי חינוך הילדים..

תכני זאת ברירת מחדל או כל הגדרה אחרת..

נבון הודה שללא מחויבותו והצורך גם באשה ייצוגית לא היה נישא כלל...בשורה תחתונה זה נעשה..זה עובד...13 שנה לא הולך ברגל ..וצריך להתמקד בזוגיות ששורדת 13 שנה למרות שלא גרים יחד ...

לכשעצמי הייתי בזוגיות ארבע שנים שעבדה יופי

כל אחד בטריטוריה ומשק הבית שלו.....גם חוויתי את המגורים יחד...וזה לא עבד....וכיום לאחר מספר שנים לחיות לבד אני חושבת שאנו צריכים ללמוד למלא את הזמן בתכנים ולא לצפות [למרות שאנו אוהבים וזקוקוים לביחד] שבן הזוג ימלא חלל שחסר...

ובטח שלא להיטב או לחסוך תנאי מגורים וכלכלה...

בגילנו אנו שואפים לקשר איכותי [כל אחד והגדרותיו מהו קשר איכותי] עשינו את שלנו בחיים ....צברנו רכוש, ילדים בתוך בקומפלקס הזה, בשביל מה צריך את כל הבלאגן הזה....

נכון...לא קל טכנית במתכונת הזו..

להתחיל לנסוע אחרי יום עבודה, או להשאיר את הבית לפעמים ילדים בסוף שבוע...אז מה עושים? מוצאים משהו שגר כמה רחובות ליד [זה לעצלנים] ולאלה שמוכנים להקריב ולתרום למערכת הזוגית זהו המבחן האמיתי..שבצידו קשר יותר טוב..[כך אני חושבת]

66Amiram

New member
היתרון היחידי בלהיות לבד הוא האפשרות

להפליץ מדי פעם . באיזה צבע וטעם שבא לך...

גם זה...לא מאחלת לך להתנסות לחיות לבד

אבל ממליצה כאשר נסיבות החיים מאלצות ...לומדים, ומקבלים תובנות רבות שעוזרות בהמשך...

s h o o s h a

New member
להתחיל בשניה?

רגע! אני רוצה להבין, ומה עם כל מה שבדרך בין הראשונה והשניה? הבית/ משכנתא, הילדים, החסכונות, הבזבוזים וכל שאר ה'משימות'? מה שאתה מציע זה להגיע נטו לפעם השניה ו .... עשכיו להתחיל עם הבית/ משכנתא, הילדים, החסכונות, הבזבוזים וכל שאר ה'משימות'? או לוותר על כל אלו?

ben 911

New member
תסלחי לי שוש, אבל אני פה שואל את השאלות.../images/Emo9.gif

תפסיקי להיות כמו פולניה המשיבה בשאלה.

למעלה