שיאילה.

ben 911

New member
שיאילה. ../images/Emo4.gif

חלק מאיתנו לא יודו בכך בפה מלא, אך... האם ייתכן שאנו נישאים בפעם הראשונה בתקופת עלומינו הצעירים.. אך ורק כדי לבנות את עתידנו / מעמדנו.? כמו לרכוש דירה, לקנות מכונית, לשקוד על חיסכון בבנק, בעיקר להביא את צאצאינו לעולם... ורק לאחר שהמשימות הנ"ל הגיעו פחות או יותר לכדי מימוש.. אנו מתגרשים? ואז בפרק השני..(ב') רק אז אנו מתחילים באמת לחיות? כשאני אומר לחיות אני מתכוון בכל המובנים. מלבד היותנו גרושים ,אצל חלק מאיתנו הילדים כבר עזבו את הבית לטובת משפחה משלהם דבר המאפשר לנו "חופש פעולה" ואפשרות לשדרג היטב את המשך חיינו. ההבדל הנוסף הוא שההורים כבר אינם דומיננטיים לגבי החלטות בקשר לעתיד שלנו. בתקופת רווקותי למשל.. אמי שתחיה היתה מזיינת לי את הצורה אילו הבאתי הביתה איזו פריחה שהיכרתי על אם הדרך. ועוד דוגמא, כשאת רווקה ויצא לך להכיר ולהתאהב בגבר גרוש + ילד או שניים אין סיכוי שיצא מזה משהו כי הורייך יהפכו עולמות כדי לטרפד כל קשר כזה. אבל אחרי שהתבגרת והנך גרושה כבר.. את אולי מתחשבת בדיעותיהם של ההורים, אבל ההחלטות הן נטו שלך . (הכוונה להורים שנותרו בחיים) שלא לדבר על השד העדתי, הורים לאשה לבנה יתנגדו בתוקף שבתם תינשא לכהה עור ולהיפך. אז שאלתי היא: מה הטעם בכלל להינשא בפעם הראשונה? מה הטעם להשקיע את מיטב כספנו (וכספי אורחנו הקרואים) בהפקת ענק של נישואים גרנדיוזיים כשבעצם על פי רוב הכתובת כבר רשומה מלכתחילה על קיר הרבנות? לא עדיף לדלג על החופה הראשונה..היישר אל החופה השניה דוקא תיכף בהתחלה? תחשבו על זה.

מי שלא "בשל" להקים משפחה, שלא יתחתן בכלל,

להתאהב, להתחתן,ולהקים משפחה זו נורמהחברתית וטבע העולם,יש שהצליחו ויש שכשלו,

66Amiram

New member
בגדול הרעיון של בן מצויין אך בלי פירוט קשה

לדון בו .

גאיה ק

New member
שושקה

רואים שאת מגיעה ממקום אחר כאלמנה ולא כגרושה.מבחינתי..אשרייך.

גאיה../images/Emo39.gif

אני יודעת שאני עוף מוזר פה, גם אלמנה וגם בגלל תאריך לידתי,ובכל זאת נחמד לי למשק כנפיים פה
אולי זה דווקא טוב לאיזון פה,מה את להגיד,,,,

גאיה ק

New member
כל אחד היה רוצה לקרוא את זה

או לפחות רובינו וזה לא נאמר כדי לרצות מישהו או לרצות אותך וזה נאמר אמיתי ובכייף. להמשיך..

ואיך כאשר מוצפים בהורמונים ומאוהבים

אפשר לאבחן בשלות לנשואים.???כמובן מעבר לשיקולים הנוספים כמו,,קריירה, עבודה, כסף, הורים תומכים או שלא..????

ben 911

New member
הפואנטה היא להשאיר בצד את כל מה שאנו מכירים

את לחצי ההורים בגיל מסויים שבו הם קוראים לבתם המתבגרת בתולה זקנה... ולבנם הרווק, "לאיוצלח". ראשית, הכן את עצמך היטב ולבד. אין מניעה לבלות פה ושם תוך כדי.. ואם דחוף לך ילדים בתקופה הנ"ל אפשר למצוא אם פונדקאית או לאמץ ילד. רק לאחר שתהה מבוסס כלכלית ומנטאלית.. רק אז מצא לך אישה בוגרת כמוך וכך.. תצעדו ותרבחו יד ביד אל האופק המוזהב.

בן..הרשה נא לי לחלוק על חלק מדבריך..

כיום לדעתי להורים אין כל כך השפעה על החלטות הצעירים..נכון אנו עדיין לוחצים לעיתים מפעילים סנקציות..אבל בשורה תחתונה זו הבחירה שלהם והם לרוב הולכים אחרי הבחירות שלהם..גם אם לנו הן אינן נראות כנכונות

למעלה