מה? לא מתה מאהבה?
ע ערדניקית המקורית New member 30/10/07 #26 מזה ששבת לפורום...מתה למה? אם אמות איך אוהב.??????הרי אהיה ברת מינן....
ק קליאופטרה היחידה New member 30/10/07 #28 מה קרה עם גאיה ??היא לא היתה פה ?????? גאיה נסעת לטייל ?????? ספרי
ג גאיה ק New member 30/10/07 #31 גם איתך התלוצצתי,קליאו. אבל מבטיחה לך שאם אהיה בסביבה לא אפסח על ביקור. רואה את תגובתך כהזמנה לבבית.תודה !
גם איתך התלוצצתי,קליאו. אבל מבטיחה לך שאם אהיה בסביבה לא אפסח על ביקור. רואה את תגובתך כהזמנה לבבית.תודה !
א אולגה פ New member 30/10/07 #18 בן בן ../images/Emo9.gif כפי שאני מכירה אותך אני מעידה על עצמי כמכירה אותך היטב- אתה האדם הכי שפוי שהיכרתי בכלל- עם כל כך הרבה עיסוקים- ילדים- בית- אמא- עבודה- חברה- משפחה- אני מתפלאה שנותרתה עדין שפוי
בן בן ../images/Emo9.gif כפי שאני מכירה אותך אני מעידה על עצמי כמכירה אותך היטב- אתה האדם הכי שפוי שהיכרתי בכלל- עם כל כך הרבה עיסוקים- ילדים- בית- אמא- עבודה- חברה- משפחה- אני מתפלאה שנותרתה עדין שפוי
B ben 911 New member 30/10/07 #21 היי אולגה...לונג טיים ../images/Emo120.gif נו C.../images/Emo13.gif אני חושב שדוקא כל אותם "העיסוקים" שציינת..הם הם ה"גורמים" לי להישאר יציב בנפשי. אם היה לי יותר מדי טוב, הייתי לבטח משועמם ומתחיל להתעסק ב"שטויות"..
היי אולגה...לונג טיים ../images/Emo120.gif נו C.../images/Emo13.gif אני חושב שדוקא כל אותם "העיסוקים" שציינת..הם הם ה"גורמים" לי להישאר יציב בנפשי. אם היה לי יותר מדי טוב, הייתי לבטח משועמם ומתחיל להתעסק ב"שטויות"..