שיאילה.

ben 911

New member
שיאילה. ../images/Emo4.gif

אם אני מתחיל לאחרונה לההתאים את צבע האטבים לצבע הכביסה שעל החבל..
האם זה מצביע על מופרעות נפשית כלשהי?
אתם חושבים שאני צריך לראות רופא?

ben 911

New member
קליאופטרה..אני עדיין לא בטוח שאישה תפתור לי..

את כל הבעיות...
אולי אם אשלב בין השניים רופא+אישה= רופאה.

ben 911

New member
פרסלי את צודקת. ../images/Emo24.gif

באמת מה רע לשחק בצבעים? הבעיה שקצת מטריף אותי כשאני תולה גופיה לבנה..
ונותרו לי בקופסת האטבים רק אטב אחד כחול ועוד אחד אדום.
מה יגידו השכנים?

בן.....שאלו יהיו

הבעיות היומיומיות
. מה השכנים יחשבו? שאתה עיוור צבעים ....לא מתאים את אטבי הכביסה לצבע הבגדים........וכנראה גם לא מתאים את צבעי הבגדים שאתה לובש
.....בקיצור שיחשבו מה שהם רוצים...זבש'ם. ואם בכביסה עסקינן.....כשבתי הצעירה נולדה נדהמתי לקום בוקר אחד ולראות שנעלמו לי רוב הכבסים מהחבל
. ועוד דבר ....איזה סבלנות היתה לי לתלות כביסה בצורה מסודרת ומופתית.....היום אני תולה מקבצת כבסים [בעיקר הפריטים הקטנים].

ben 911

New member
../images/Emo6.gif זה מזכיר לי שהיפוכונדר כתב על המצבה שלו..

א מ ר ת י ל כ ם ?
מעניין מה תאמרו כשאתחיל לכתוב לכם מאיזה מוסד סגור.
מרי אני מבקש ממך רק דבר אחד... שאם אי פעם יאשפזו אותי.... דבר ראשון שאני רוצה ממך זה....שתביאי לי חלבה. אבל לא חלבה תוצרת הארץ מעפנה ..
אלא...חלבת שומשום אמיתית מתורכיה.
האם רות?
רגע...לא רות המואביה...
אלא רות עבור.

בן......ברגע הראשון חשבתי שאתה רוצה

חילבה . וואי.וואי......לא לדבר על אישפוזים טפו טפו....מלח מים......[פשוט...סיפרו לי היום על מצב קשה של קרובת משפחה ,וקשה לי עם זה---בן אדם לא יודע מה ילד יום]

ben 911

New member
../images/Emo52.gif מצטער שביאסתי. ../images/Emo13.gif

באמת מלח מים...
מילא סחוג...אבל חילבה? סליחה, אבל זה מסריח מהתחת.

בן...המצב

היה מבואס ......לפנות ערב הודיעה לי אמי שבת דודתי הלכה לעולמה
.אלוהים ישמור...מהמחלה הארורה שהתגלתה לפני חודשיים.

סימפתי

New member
BEN, אולי הגיע הזמן לקנות מייבש כביסה?

בארצות הברית זה כבר 20 שנה, לא תולים כביסה על חבל. אולי הגיע הזמן לקנות מייבש גדול ובא לציון גואל. לשאלתך, אם זו הפרעה נפשית? ה DSM (התנך ושולחן ערוך הפסכיאטרי והפסיכולוגי) Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorder אינו מגדיר זאת כתופעה פתלוגית. עם זאת, ניתן להעריך ספוקלטיבית: שהתאמת צבע הבגד לאטב, יכולה במקרים מסוימים להעיד על: 1. שיעמום 2. צורך לחפש ריפוי בעיסוק יצירתי 3. להעניק משמעות לתופעה טרוויאלית ובכך להפחית דיסוננס קוגניטיבי. 4. אובססיה קומפלסיבית שמפחיתה חרדה (איבוד גבריות, פחות טסטסטורון, נשיות מוגברת). 5. קווים נשיים חבויים שהתפרצו ל ACTING OUT כי רק נשים מתאימות צבעים. 6. רגרסיה מחשבתית והתנהגותית (כמובן בשירות האיגו) 7. דחף בלתי נשלט לאירגון וסדר בעולם משוגע. 8. סימנים ראשונים לדימנציה קוגניטיבית פרוגרסיבית, אטרופיה מוחית ואולצימר. 9. תערובת ושעטנז של כל הסיבות שנמנו לעיל.

בארצינו זה מיותר

בגדים נהרסיםביבוש של המייבש מה גם שהוא זולל חשמל והשמש מייבשת בחינם אלא אם יש לך עדת ילדים קטנים, שמרטיבים ומתלכלכלים בלי סוף, ואתה בשיא החורף מחפש בגדים בלי סוף אז זה כדאי כיום יש תנועה לקדם את השימוש באנרגיה הסולרית

ben 911

New member
סימפטי, יקיר לי. ...אפריים? ../images/Emo9.gif

יש ברשותי מייבש כביסה וותיק עם תוף לאספנים.. משתדל לא לדחוף לתוכו כלום, אלא אם כן מזג האוויר מאד גשום. בגלל שהשימוש בו גורם לכבסים להיות צהובים. אני דיי מתחבר לסעיף 5 שלך. "קווים נשיים חבויים". לא מזמן הודעתי כאן בפורום שאני מתחיל לצמח שדיים כיום אלו רק ניצנים ...(A) כשהמדד יעלה במקצת.. אתה תהיה הראשון לדעת.

ben 911

New member
כן, גאיוש. אצלי.... הכל בסדר. ../images/Emo9.gif

"היום כבר לא מתים מאהבה"
אגב, מאד שמחתי לראותך שוב אצלנו בפורום.

גאיה ק

New member
צודק !

אין בינינו ויכוח. למה למות מאהבה?
הרבה יותר נכון ומתאים לחיות מאהבה.

למעלה