שטלה לכל הפורום...

משתקמת

New member
שטלה לכל הפורום...

האם באמת אפשר להרגיש טוב, או שזה נקרא: מסכות???

~דויד~

New member
כן אפשר להרגיש טוב ולא מדובר במסכות

בהתחלה, מרגישים ממש ממש רע, ואז לפעמים יש פתאום הבזקים של הרגשה טובה, והם הולכים וגדלים, כל עוד ממשיכים לעבוד על זה... איך את יכולה לדעת אם האדם מולך באמת מרגיש טוב, או רק לובש מסכה כזאת? אני אומר לך: כל אחד יכול לתת לאחר רק את מה שיש בתוכו. אם רע לו בפנים, זה מה שהוא יעשה לחבר שלו. אם באמת טוב לו בפנים והוא שמח, הוא לא יכול שלא להעניק מזה לחברו.

חוכמית

New member
היי לכם

גם אני מסכימה עם מה שדויד אומר (כרגיל) אולם ברם...... מה בקשר לתיאוריה שאם נחליט להיות שמחים וצוהלים אז באמת נהיה??? ודויד.. מה זה המחלה הזאת שנקראת קבלה וקורבנות??? אתה מוכן להסביר. אני הבוקר במצב מוחי לא זמין...אשר לשט קצת את הדברים. ועוד משהו המלקדת שלי לא בסדר והיא מחמיצה אותיות עמו למשל זאת שבאה אחרי "ס" אז תנסו להבין טוב?

סיון b

New member
הי גם לך!

בוקר מצוין!הכל בסדר? לגבי התשובה שלך לדויד... שאלת "מה בקשר לתיאוריה שאם נחליט להיות שמחים וצוהלים אז באמת נהיה???" אני לא כ"כ יודעת בקשר לזה... כי זה לא תמיד הולך, לפי דעתי. לי, באופן אישי, נורא קשה לשכנע את עצמי בדברים שלא קורים... ז"א אם אני עצובה ומדוכאת, קשה לי לנסות לשכנע את עצמי שזה בסדר. אם אני נורא מחפשת חבר, קשה לי לשכנע את עצמי שאני לא מחפשת... (וכולם אומרים שכשלא נראצה - זה יבוא....), אז מה, לשכנע את עצמי שאני לא ורצה בזמן שאני כן? אז אותו דבר, אם, נניח, אני לא מאושרת כרגע, אני לא יכולה לשכנע את עצמי שכםן, ואני לא יכולה להחליט ככה פתאום. אבל זאת אני. ואני באמת מקווה שאצלכם זה שונה, כי אז החיים שלכם בטח נראים טוב יותר. נחמד שלא הכל כ"כ רציונאלי. וחוץ מזה, חוכמית, סתם להגיד לך שאת מקסימה! יום נפלא, סיון

סיון b

New member
הי גם לך!

בוקר מצוין!הכל בסדר? לגבי התשובה שלך לדויד... שאלת "מה בקשר לתיאוריה שאם נחליט להיות שמחים וצוהלים אז באמת נהיה???" אני לא כ"כ יודעת בקשר לזה... כי זה לא תמיד הולך, לפי דעתי. לי, באופן אישי, נורא קשה לשכנע את עצמי בדברים שלא קורים... ז"א אם אני עצובה ומדוכאת, קשה לי לנסות לשכנע את עצמי שזה בסדר. אם אני נורא מחפשת חבר, קשה לי לשכנע את עצמי שאני לא מחפשת... (וכולם אומרים שכשלא נראצה - זה יבוא....), אז מה, לשכנע את עצמי שאני לא ורצה בזמן שאני כן? אז אותו דבר, אם, נניח, אני לא מאושרת כרגע, אני לא יכולה לשכנע את עצמי שכםן, ואני לא יכולה להחליט ככה פתאום. אבל זאת אני. ואני באמת מקווה שאצלכם זה שונה, כי אז החיים שלכם בטח נראים טוב יותר. נחמד שלא הכל כ"כ רציונאלי. וחוץ מזה, חוכמית, סתם להגיד לך שאת מקסימה! יום נפלא, סיון

אורלי_ל

New member
סיוווווווווווווווון

נו אז יש לי פרקינסון, מה לא בסדר?! סתם, בוקר טוב לך יקירה. אז ככה: אם את עצובה ומבואסת אל תנסי להילחם בזה, קבלי את המצב כמו שהוא ותפמפמי לך דברים טובים לראש, תחשבי על דברים שאת אוהבת שעושים לך טוב, אנשים שעשים לך טוב, ושאת נפלאה ומדהימה (אפשר גם לדבר אל עצמך בגוף שלישי להגברת הרושם, סיון מקסימה, סיון מתוקה, רק תזהרי לא לתפוס תחת אחותי
) וזהו. אם מרגישים רע אז מרגישים רע ואין טעם להילחם בזה, ולהרגיש רע על זה שאת מרגישה רע. וכיוון שאת יוצרת את המציאות שלך, שנני לך שאת יוצרת לך מערכת יחסים חדשה ונפלאה, ואת פתוחה לקבל ולתת אהבה ועוד כיד הדמיון הטובה עלייך. אה, ועוד דבר חשוב, תשכחי מהציפיות. אל צתפי לשום דבר תני לדברים להתרחש בדרך ובזמן שלהם. בוקר טוב! אוהבת והיום נורא בא לי צומי, אז תפנקו אותי בבקשה.

סיון b

New member
אורלי יקירתי,

קודם כל - כיף לי שאת כאן (וזה באמת, לא רק בגלל שביקשת צומי...), בקשר למה שאמרת - כרגע אני עוד בסדר (והלוואי שישאר ככה), אבל כשאני עצובה - אני לא יכולה להחליט שאני שמחה, וזה ישתנה. זה לא הולך לי ככה. אני רציונאלית בדברים האלה, ואם אני עצובה - זה לא ישתנה בגלל שהחלטתי להיות שמחה, כי הגורמים לעצב ולבאסה נשארים שם... מבינה? אז אני עצובה, ומרגישה חרא כי אני עצובה, אבל בסוף זה עובר... וקראתי פעם את הספר "כוחו של תת המודע" - הכל טוב ויפה, והוא נתן דוגמאות בהחלט מרשימות (נניח שאני מאמינה...), אבל כנראה שתת המודע שלי חירש..... ואורלי - אני מתה עליך!!! ובמקום להוסיף אייוקנים, אני פשוט שולחת לך חיבוקים ונשיקות וירטואליים... קיבלת? איך המרגש? סיון

חוכמית

New member
התת מודע שלך חירש???

אם הגורמים לבאסה שלך קימים אז תשני משהו כדי שהם לא יהיו יותר. להיות עצובה זה לא דבר לא נכון. צריך להרגיש את כל הקשת הנתונה של הרגשות שיש ולנסות ולהתחבר כמה שיותר ל"להרגיש טוב". אני רוצה להגיד לך גם שאם גבר אומר לך שאת "כוסית" זה צריך להדליק אצלך נורה אדומה ולא לחשוב שאת "חושבת" שאת נאהבת. "כוסית" זה משהו שקשור לאיבר שיש לך בגוף ואומר שזה מה שהוא אוהב בך. וכמה טוב את ניראית??? את ניראית נפלא ואת צריכה לדעת את זה מבלי שגבר יגיד לך את זה. אל תבני את יחסייך עם גבר על כמה הוא אוהב את המראה שלך אלא את מה שאת!!!!!!!! זה מזכיר לי שאמרת שאת עצובה ביום ההולדת שלך כי אין בן זוג לחגוג אותו. אז צאי מהעמדה הזאת יקירה. העמדה הזאת היא עמדה מאוד נחותה ולא בריאה כאילו שכל מה שיש לך להציע לגבר זה ההופעה שאת דופקת כשאת פוגשת אותו או כמה את כוסית........ ומה עם הנשמה שלך????? איפה היא??????????

סיון b

New member
לדעתי, היא התכוונה שהיא שונאת את

המילה "כוסית"... מילה שהרבה מאוד בנות שונאות אותה. משום מה לי היא לא מפריעה, כי אני יודעת ממי לקבל אותה בתור מחמאה, וממי לא!!!

חוכמית

New member
סיוואנוש

קצת קשה לי לנפץ לך דברים בפרצוף כי את לא לידי. וחוץ מזה אני חשובת שגם אין לי את הזכות לעשות את זה אלא אם כן תבקשי. זה מסוג הדברים שלומדים "על הבשר" או לא. להגיד ש"כוסית" מדבר על כל הגוף זה כמו להגיד אני רוצה להאמין למה שאני רוצה וזהו. כל הגוף זה: את יפה כל כך....את נעימה....השיער/עיניים/רגליים וכו´ יפים. כוסית זאת קונוטציה מאוד ספציפית ובחירת המילה כמחמאה ע"י גבר - אומרת משהו...... בחירת המילים שלנו היא לא מקרית - כפי שאמר פרויד. ואני, לעולם לא אסכים שמשהו יקרא לי כך.אישה/בחורה שמכבדת את עצמה לא תסכים לכך. חישבי לפני שאת עונה.

חוכמיתוש מתוקה,

אני אישית מכיר כמה בנות ונשים שמאוד מכבדות את עצמן ושיצא לי לקרוא להן "כוסית" בפניהן ושהן קבלו את זה בתור מחמאה כי לכך התכוונתי. המחמאה "כוסית" מדברת לא רק או לא בהכרח על הכוס. היא מדברת על כך שהבחורה סקסית יפה מושכת על כך שהגבר מורשם נמשך אוהד. כך, בערך, אני מתכוון כשאני אומר "כוסית". ויהיה קשה לי מאוד להגיד "כוסית" על מישהי לא חכמה, למשל. עכשיו, בלי קשר, שאני אבין, יש משהו שלילי או מביך או בעייתי בכּוּס???? אני מקווה שלא, כי הכוס הוא איבר נפלא, מושך, מדהים, מקסים, יפה ו... אין לי כרגע מלים נוספות. אבל באמת לא הבנתי מה הבעיה עם הכוס. אוהב, בן

סיון b

New member
בנצ´וק - קודם כל אני ממש שמחה שאתה

כאן... ודבר שני, זה בדיוק מה שהתכוונתי להגיד, וזה, בדיוק, מה שהאקס התכוון להגיד כשהוא אמר לי שאני כוסית. ואני מקווה שכוונתי הובנה. תודה על התשובה שלך, כי עזרת לי מאוד להתנסח. וחוץ מזה - מה שלומך? סיון

סיון b

New member
כן, בן - יש לי עוד סבלנות

אבל כמה שיותר מהר, אם אפשר. סתם... בזמנך הפנוי! מכה להודעה שלך! ואני ממש סקרנית, דרך אגב. תכתוב משהו! משעמם לי בעבודה.... סיון

למעלה