שטיפת מח מדכאת

begone

New member
איך היית מרגיש....

"איך היית מרגיש אם אני הייתי מנגן לך את פריד אל אטרש מתחת החלון בקולי קולות?" כל עוד עוצמת הרעש איננה עוברת את מה שקבוע בתקנות הרעש של מדינת ישראל, מותר לו לעשות מה שהוא רוצה. להשמיע פריד אל אטרש או להשמיע ואגנר -אין הבדל. אף אחד לא יגיד לו מה לשמוע ומתי. יום כיפור זה לא פונקציה. בחיי שאתה מתגלה יותר ויותר כסוג מעודן של אמנון יצחק. כל הזמן דמגוגיה ומניפולציה, בלי הפסקה והכל במתק-שפתיים, ממש פה מפיק מרגליות.

אלי ו.

New member
מה יש לך נגד ואגנר?

לא דיברתי על חוק שעות המנוחה. דיברתי על נימוס בסיסי! בלי קשר לדת, בלי קשר ליום כיפור. (חשבתי שזה מובן כשכתבתי בכותרת "בלי שום קשר לדת") לשמוע מוזיקה בקולי קולות "שכל השכונה תשמע" זו גסות רוח! למה לעזאזל כל השכונה צריכה לשמוע את המוזיקה שלו?! סוג המוזיקה לא משנה, המוזיקה שאתה מתעב היא המוזיקה שהשכן אוהב ולהפך.

begone

New member
נימוס בסיסי?

"דיברתי על נימוס בסיסי!" גם אני לא דיברתי על חוק שעות המנוחה. יש בישראל חוק שעוסק ברעש לא סביר. יש שם תקנות ובהן עוצמות שונות של רעש. אם הבחור עובר את עוצמת הרעש המותר - השכנים רשאים להתלונן בפני המשטרה או העירייה. נימוס בסיסי? בשביל זה יש חוק. "למה לעזאזל כל השכונה צריכה לשמוע את המוזיקה שלו?!" היא לא צריכה. אבל רק אם העוצמה עוברת את המידה המותרת - היא רשאית לבקש ממנו להפסיק. יש חוק וסדר בעולם - אי אפשר לסמוך על הנימוס.

אלי ו.

New member
למה להתוכח איתך, אם אתה מתעקש לא

להבין. אתה מזכיר לי את הויכוחים בתשלום של מונטי פייטון. אפילו כשאין על מה להתוכח, מתוכחים.

צודק

עכשיו שהזכרת את הקטע מהסרט (כל כך מתאים עד שהתגלגלתי מצחוק) וזה כל כך נכון, אעתיק ואשמור עבור החתימה הבאה שלי תוך ציון שההתייחסות היא לביגון. בול פגיעה!

preacher

New member
ואם בא לך לשלב

ואתה גר בת"א, לך לחוף מחר, תראה הרבה מאוד אנשים אוכלים שם!

איפה שאפשר חיים אבל לפעמים נחנקים

בים יש את החוף שלהם , שגרתי בבני ברק העירו על מוסיקה ולא היה נעים כי הם הרוב שם , בייקון אכלתי בחול וגם פה צריך לחפש , בשר וחלב חופשי , הנה בעבודה אכלתי בפסח סנדוויץ בייקון וגבינה והתחילו לעשות לי סצנות לא להכנס עם האוכל הזה למחלקות מסוימות , דיוידי וסקס גם מתקיימים יפה מאוד בלי שהדת תפריע אבל עדין פעם פעמיים שלוש מ 365 הימים בשניה הדתיים מזכירים לנו מי המנהל האמיתי של המדינה ביזיון

begone

New member
תפסיק לפחד, בן אדם

אם מישהו מעיר לך על מוסיקה - תעיר לו בחזרה. אם מישהו אומר לך לא להיכנס עם אוכל - תעמוד על שלך. הדתיים לא מזכירים לנו מי המנהל - אנחנו מנהלים את חיינו בהתאם למציאות. אין מכוניות בכביש? לוקחים אופניים. אין בתי קולנוע פתוחים? מפרנסים את ספריות הוידאו. אין טלויזיה ישראלית? רואים ביביסי. אין מסעדות פתוחות? פותחים שולחן בבית ומזמינים חברים. משעמם בבית? נוסעים לים ועושים חיים. ואצטט את רפי גינת: "ושמישהו ינסה לעצור אותי".

voguemaster

New member
דווקא ראיתי אנשים שנסעו בכיפור

ולא באופניים!
בכלל, אני שיחקתי PS2 עם החבר´ה, ואח"כ הלכתי לי לטייל ולבדוק בנות (נו, להסתכל על בנות לא יוצא מהאופנה חחח
). לצום ? איפה...

א ו ר בת

New member
…ולחשוב על כך ש….

לאט לאט ובלי להרגיש אנחנו יכולים להגיע פה למצב בו * כל * שבת וחג ייראו כמו יום הכיפורים הזה. בערך. נוכל (ואף נהיה חייבים, אם אני לא טועה) לאכול. שאר ההצעות שהועלו פה (חוץ מקיום יחסי מין פרועים…) – בספק רב. מאוד תלוי איך יפרשו חכמי דורנו את "ושמרתם את השבת, כי קדש הוא לכם; מחלליה, מות יומת". (שמות, פרק ל"א). צריך לעמוד על המשמר.

voguemaster

New member
ביום שבו זה יקרה

תתחיל מלחמת אזרחים במדינת ישראל, ולכי תדעי, אולי אפילו תהיה פה הפיכה.

למעלה