שטיפת מח מדכאת

שטיפת מח מדכאת

השלטון החרדי מתבטא כעת , החרדים החליטו שהיום זהו יום בשבילם לכפר על חטאים וכדי לכפר אסור לנשום אסור לאכול אסור לראות טלויזהי צריך רק להיות בבית כנסת , ובעצם כולם צריכים לחיות את החיים שלנו , הנה אנו החילוניים לא מסוגלים לראות טלויזיה כי השביתו אותה , אנו צמים כי כל חברינו ומוכירנו מושפעים מהדתיים וצמים ואנו נופלים תחת הזרם , וגם בית כנסת כל העולם מתכנס שם וסוחפים גם אותנו. כל זאת אני בעצם רואה סביבי עד לבת זוגתי ואני בעצם שואל למה? אני אתאיסט לא מאמין באלוהים בדת ובכל דבר שקשור להם בעקיפין , מתנגד לדת על כל חוקיה מנהגיה וצורותיה , וחבל חבל חבל לי לראות איך שהם השתלטו על הארץ ועל כל תושביה חבל

איך בעצם ניתן להלחם בתופעה

להוציא אישור על כך שמותר ליסוע ביום כיפור? , לפנות לבג"ץ לבדוק בהסטוריה ממתי התחילו עם המנהג הטפשי הזה , לעודד אנשים כן לאכול ולא לצום , לאפשר לבעלי עסקים למכור אוכל ביום כיפור , לנסות ולשכנע חברי כנסת , להפיץ יותר מידע בציבור? , אני בטוח שאם בכל אירוע נפיץ מידע על כך שהדתיים מדכאים כובשים כופים ומשתלטים עלינו אז אנשים יתעוררו מהפחד של הסיוט הזה , במהלך כל אירוע דתי להפיץ פליירים סטייל - סבלת? אתה רוצה להמשיך לסבול כל חייך - אם לא אז הנה הדרך. כל המסכנים שדוחפים להם בראש השנה תפוח בדבש שבפסח מכריחים אותם מצות שמפריעים להם עם בשר חלב ועוד ועוד

Weird Eyal

New member
מי משבית?

אני עכשיו רואה אי אס פי אן... ליגת פוטבול יש טלוויזיה רק לא תחנות ישראליות

נכון שיש עוד ערוצים אבל בכל זאת כפי

עדין מה זה צריך להיות קודם לקחו לנו את ערוצי המבוגרים ועכשיו מעלימים לנו אירועים בחגים שלהם יצאתי החוצה על אופניים וראיתי אותם מסתובבים ברחובות הדתיים השולטים שמנקים את הרחובות בשביל הדת שלהם פויה

בזמן שאתה מתלונן, אני רק מבקש

שתזכור שהיהדות היא הרבה-הרבה יותר יפה ממה שמציגים החרדים, ושיש בה הרבה מעבר לדת, כך שהעובדה שאתה אתאיסט לא אומרת למעשה שום דבר על החגים שאתה חוגג או לא חוגג, מצוות שאתה מקיים או לא מקיים וכו´. זכור דבר אחד: כל התורה על רגל אחת: ואהבת לרעך כמוך.

בכלל לא ענין של להנות וגם אי אפשר כ

הדתיים הורים כל הנאה אפשרים עם הכפייה שלהם

שטויות במיץ.

ביום כיפור אני נהנה מהשקט, לדוגמה, שאין לי בשום יום אחר. בחגים השמחים יותר די ברור למה אני נהנה. יש לך בעיות אחרות? אילו הנאות אחרות נהרסות לך בכזו צורה נוראית ומחרידת לבב? אסור להנות? ברור שנקודות שבהן הכפייה הדתית משפיעה את מלוא כוחה, הם מקומות שגורמים מרמור רב יותר, כגון חוק הנישואין האזרחיים שלא עבר, חוק יסוד: איכות הסביבה, ענייני רחובות חסומים, בריונות כשרות וכו´, אך יש מקום לחיים מהנים גם בלי הנ"ל.

begone

New member
המרד חי וקיים

הולכים לים, שומעים מוסיקה בקולי-קולות בבית (זה חוקי!), אוכלים בייקון עם גבינה בהנאה, עושים מסיבת DVD עם חברים עד שעות הלילה, מקיימים יחסי מין פרועים! יש מה לעשות, המון מה לעשות! למה נפלו פניך?

the new L

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לו רק אמי לא הייתה מונעת ממני לעשות זאת, כל השכונה שלי הייתה שומעת עכשיו פינק פלויד בקולי קולות

begone

New member
תדבר עם אמא

כל שינוי במשפחה דורש מהלך אמיץ. שב איתה במשך חצי שעה, תסביר לך את העובדה שאתה כופר, ותגיד לה שאתה רוצה לשמוע מוסיקה ושהיא מונעת זאת ממך וגורמת לך להיות לא מאושר. בוא נראה מה יש לה להגיד על זה.

answers2

New member
הנה מה שהיא תגיד :

"בני יקירי , מחמל עיני , קדיש´ל שלי, אני אינני כופרת , ואינני רוצה שבבתי ישמע מוזיקה ביום כיפור . אילו היית משמיע , היית עושה אותי לא מאושרת . כיוון שאתה כופר , וברצונך לשמוע מוזיקה ביום כיפור , הואל נא למצא משרה המתאימה לכישוריך , וקנה לך בית בו תשמיע מוסיקה כאוות נפשך . בוא נראה מה יש לך להגיד על זה " באהבה , אמך הורתך (זו שביחד עם אביך ואלוהי ישראל נתנה לך חיים)"

begone

New member
לא ידעתי שאתה מגיד עתידות

"וברצונך לשמוע מוזיקה ביום כיפור , הואל נא למצא משרה המתאימה לכישוריך , וקנה לך בית בו תשמיע מוסיקה כאוות נפשך" שמעת פעם על ההמצאה המופלאה - אוזניות? לא, לא שמעת. אתה עדיין תקוע במאה ה-14 עם התלמוד הבבלי ורבי יוסף קארו.

answers2

New member
תלמד לקרא .

כך הוא כתב: "לו רק אמי לא הייתה מונעת ממני לעשות זאת, כל השכונה שלי הייתה שומעת עכשיו פינק פלויד בקולי קולות " לא אוזניות ולא נעליים . אז תפסיק לזיין את השכל. אתה תקוע הרבה לפני המאה ה 14 . אפילו רבי יוסף קארו ידע לקרא יותר טוב ממך.

begone

New member
תלמד לקרוא את מה שאתה כותב

כשאתה כתבת את המונולוג של אמא שלו - אתה לא דיברת על השכונה, אלא דיברת על העובדה שהאמא עצמה לא מוכנה שהבן שלה ישמע מוסיקה. זה העניין.

answers2

New member
לא הצלחת . תנסה שוב .

העניין עם הקריאה הוא די קל כשמתאמצים . לא הזכרתי לא את השכונה ולא את השאלה אם הוא ישמע מוסיקה או לא . האמא אומרת שאם מוזיקה תישמע בבית זה יעשה אותה לא מאושרת . אוזניות לא קשורות לא לשאלה ולא לתשובה . בקיצור די לבלבל את המח. אימו לא תהיה מאושרת אם מוסיקה תישמע בביתה ביום כיפור , והעובדה שהוא רוצה אינה מועילה ואינה מורידה.

begone

New member
חוצפה של אמא

אם האמא לא מוכנה שהילד שלה ישמע מוסיקה באוזניות - היא מכשפה. אני יכול להבין למה היא לא רוצה לשמוע את המוסיקה בעצמה (כי זה מפריע לה להנות משקט יום כיפור), אבל כפייה על הבן לא לשמוע מוסיקה באוזניות - זה כבר עובר כל גבול. אני יכול להגיד לך באופן אישי - שאני שמעתי מוסיקה באוזניות כמה וכמה פעמים בימי כיפור, וזאת בגלל שאמא שלי לא רצתה שבבית שלה ישמעו מוסיקה ביום כיפור. זאת הפשרה שמצאנו, והיא היתה מקובלת וסבירה. אבל אתה לא אוהב פשרות. אתה אוהב דוגמות אבסולוטיות, כמו כל פנאט.

answers2

New member
תשמע דוד170

אף אחד בדיון הזה לא דיבר על אוזניות חוץ ממך . אחד אמר שאמא שלו לא מסכימה שהוא ישמיע מוסיקה בקולי קולות. המלצת לו להסביר לה שזה עושה אותו לא מאושר (עלק......) תיארתי את תגובת האם האומרת שאם הוא יפעיל מוסיקה בבית זה ישה אותה לא מאושרת . מה אתה מתחיל לדחוף אוזניות? אוי....... אתה שרוט.

begone

New member
תקשיב לי טוב הרב אמנון יצחק

"אף אחד בדיון הזה לא דיבר על אוזניות חוץ ממך" נכון. אתה אוסר עליי לדבר על אוזניות? תודה, מר יצחק. "אחד אמר שאמא שלו לא מסכימה שהוא ישמיע מוסיקה בקולי קולות" ולכן הצעתי בנושא אוזניות היא פשרה ראויה. "המלצת לו להסביר לה שזה עושה אותו לא מאושר (עלק......)" עלק תגיד לרב עובדיה, חבר שלך. "תיארתי את תגובת האם האומרת שאם הוא יפעיל מוסיקה בבית זה ישה אותה לא מאושרת" האושר של הבן חשוב לא פחות מהאושר של האם. לכן הם צריכים ללמוד להתפשר: הוא ייקח אוזניות, והיא תתמודד עם העובדה שלבן שלה יש מוח.

gilad_no

New member
לגבי האוזניות,

זאת נראית לי פשרה טובה למדי. למה אתה חושב שהיא לא בסדר? הבן יישמע מוזיקה, והאם תוכל להמשיך לשמור את יום כיפור בשקט ובשלווה.

למעלה