לא יודעת... יש כאלה שלפעמים קוראים גם לתנועה המגונה הזו "אצבע משולשת"...
L lupoN New member 21/10/06 #67 ../images/Emo201.gifלא יודעת... יש כאלה שלפעמים קוראים גם לתנועה המגונה הזו "אצבע משולשת"...
ט טלמון סילבר New member 21/10/06 #69 ברוסית יש לזה לפחות 4 מילים: שִיש - шиш קוּקיש - кукиш דוּליָה - дуля פִיג[ָה] (תאנה, כמו ביידיש) - [фиг[а
ברוסית יש לזה לפחות 4 מילים: שִיש - шиш קוּקיש - кукиш דוּליָה - дуля פִיג[ָה] (תאנה, כמו ביידיש) - [фиг[а
ט טלמון סילבר New member 21/10/06 #9 ../images/Emo35.gif שאלה מספר 5.2. החל משנת 1950, הסנאי משמש כסמל של מוסד מסוים בצרפת. של איזה?
ט טלמון סילבר New member 21/10/06 #59 ../images/Emo127.gif נכון בנק לקופות חיסכון (עד כמה שאני מצליח לתרגם את המונח).
ט טלמון סילבר New member 21/10/06 #10 ../images/Emo35.gif שאלה מספר 6. השאלה נשלחה מחָסָביוּרט, דָגֶסטָן. השולח שואל: אני משתמש בעבודתי בפטיש, בו אינני בונה, במכחול, בו אינני מצייר, במחט, בה אינני תופר. מה המקצוע שלי?
../images/Emo35.gif שאלה מספר 6. השאלה נשלחה מחָסָביוּרט, דָגֶסטָן. השולח שואל: אני משתמש בעבודתי בפטיש, בו אינני בונה, במכחול, בו אינני מצייר, במחט, בה אינני תופר. מה המקצוע שלי?
I inbal76 New member 21/10/06 #12 אולי שף/טבח? פטיש - לדפוק שניצלים מכחול - לשמן תבניות או למרוח ביצה על מאפים לפני שאופים אותם (נו טוב, זאת מברשת כזאת.) מחט - לא יודעת...
אולי שף/טבח? פטיש - לדפוק שניצלים מכחול - לשמן תבניות או למרוח ביצה על מאפים לפני שאופים אותם (נו טוב, זאת מברשת כזאת.) מחט - לא יודעת...
ט טלמון סילבר New member 21/10/06 #14 לא. מעניין, שהשחקנים נכשלו בשאלה זו, אך גרסתם השגויה היתה שונה מהגרסה שלך.
ט טלמון סילבר New member 21/10/06 #24 זה 99% אחוז מהתשובה../images/Emo70.gif ואולי אפשר להחשיב ל- זה סוג של רופא.
S souhami New member 21/10/06 #28 כמה דברים שחשבתי עליהם רופא ילדים מנתח רופא אליל מאבחן (למרות שזה הרופא שהתכוונתי ואני משער שהיית מקבל את התשובה)
כמה דברים שחשבתי עליהם רופא ילדים מנתח רופא אליל מאבחן (למרות שזה הרופא שהתכוונתי ואני משער שהיית מקבל את התשובה)
ט טלמון סילבר New member 21/10/06 #46 זה לא רופא מאבחן (האמת, המושג לא מוכר לי), אלא יותר ספציפי. לך על הפטיש.