שטו? גדיה? קגדה?

lupoN

New member
בכל זאת מנסה../images/Emo27.gif

אולי כדי לשטח עלי תה או לגלול אותם מה שנקרא rolled tea? או שמא לשלות את הזבוב שנפל לתוך התה או סתם עלי תה מתוך הספלון? אולי קשור איכשהו לרפואה? האם קשור לתה המוכן או לצמח? קשור לטקס השתייה? כפית המתכת מוכנסת לתוך הכוס לפני מגע המים הרותחים מחשש פן יהיו פיצוצים בכוס (סתם שיטה שהייתה לסבתא שלי...) קשור לסינון? מעיכה?

תשובות

אולי כדי לשטח עלי תה או לגלול אותם, מה שנקרא rolled tea? - לא. או שמא לשלות את הזבוב שנפל לתוך התה או סתם עלי תה מתוך הספלון? - לא. אולי קשור איכשהו לרפואה? - לא. האם קשור לתה המוכן או לצמח? - למשקה המוכן. קשור לטקס השתייה? - אני מתקשה לענות. כנראה גם. כפית המתכת מוכנסת לתוך הכוס לפני מגע המים הרותחים מחשש פן יהיו פיצוצים בכוס (סתם שיטה שהייתה לסבתא שלי...) - לא. קשור לסינון? מעיכה? - לא. הזכרת לי בדיחה גסה. אנגלי, רוסי וסיני יושבים ושותים תה. פתאום נפלו זבובים לכוסות התה של שלושתם. האנגלי דחה הצידה את הכוס שלו. הרוסי הוציא את הזבובים והמשיך לשתות את התה. הסיני אכל את הזבובים.

wesnoth

New member
אממ..

אולי זה קשור לעובדה שהכפית ממתכת? ואולי זה קשור לידית של הכפית בכלל? וזה יעבוד גם בקפה?

DyingToLiVe

New member
שאלות/תשובות

אולי הם היו משתמשים בכף הזאת כדי העביר את החום מהתה לאנשהו? אולי בשביל להרים את הכוס שהתחממה מהתה?

souhami

New member
אולי

התה חם... זה שורף בלשון.. אז שמים את זה על הלשון בשביל להרגיע!

souhami

New member
הייתי בכיוון?

אם כן אז אולי הפוך... אולי מכניסים את הדבר לתה ואחרי כמה זמן שמים על הלשון כדי לבדוק אם זה חם

souhami

New member
רעיון!!!

אין לי מושג למה אבל אולי הכלי משמש לבדיקת הטעם של התה? זה כדי לשמור על טוהר התה שמגישים לאורחים

למעלה