שחר חסון

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo6.gif

זה ממש מצחיק לתאר אותו בהצגה לילדים (
) קטנים (
) וזה לא היה בחנוכה האחרון...

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifנכון חלקית

יש גם את ירון קייזר (או איך שלא קוראים לו) ואני מתארת לעצמי שיש סטנדאפיסטים וותיקים עם אתרים. אבל האתר שלו של אדם ויוסי- הוא מאוד פעיל,מתעדכן לעיתים קרובות (כמה פעמים בשבוע) ויש שם פורום

Ronush14

New member
ליהי והילה... ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

כל הכבוד
קבלו ח"ח

Ronush14

New member
אהההה חחחחחחחחח שכחתי../images/Emo110.gif

אממממ... אני נותנת לו....8!

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo51.gif

אני כבר מעלה שירים אבל תקראו את המילים

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifשירים../images/Emo70.gif

שיר 1: אמא (על מנגינת השיר של אמינם) יהללה איפה הדרבוקה שלי ינעל דינאק. אמאאאאא איפה הדרבוקה. תקשיבי לי טוב אמא כאן אם סי מנצור 2003 סוגר איתך תחשבון יא אמא, זוכרת עם מי השארת אותי בייבי סיטר?? עם צ'יקו הבן של צדוק הזגג הכין לי מטרנה מהמים של הבאנג לא מספיק הייתי פג נולדתי בחג יום כיפור לא נתת לי שלוק מהשד במפסקת רץ לתקווה לדפוק שיפודים ואני באינקובטור הורדתי קילו ועשרים לא החלפת לי טיטולים היה לי קקי אספנים אורנה בנאי ואני ניראים תאומים ניקית לי ת'אוזניים עם פילטרים של נלסון לא לימדת אותי לחצות כביש שאסון האלכסון מצאתי עצמי על גריל של קורטינה בדרך לראש פינה ינעל דינה איזה אמא שלחת אותי לגן עם פרוסה וצימחוני כל הילדים בגן קראו לי חטופי יא'תמוני שרו אבא שמעון דפקו לי ג'חנון בראש ואבא של יוגב הגנן הרביץ לי עם מלקוש. אמא סליחה שאני מתלכלך שיקראו לי שטינקר אבל אני שם הקלפים על השולחן יאאלה עוד פעם אחת עליי.... אמא סליחה שאני מתלכלך אם החבאת לי תטרבוקה אני תופס אותך חבל לך על הזמן. היה עדיף לי אמא מרמלה יאאלה עם עוד 14 אחים קושרים אותך באזיקים יד.. אחורית לך כמו לאלי אנה כל כאפה העפת לי שן חלבית לפרדס חנה על כל סכין שהשארתי בתבנית עם העוגה עף כףכף אך אני חף מפשע אני חף דפקת לי הסנתר בשפיץ של השולחן צלקת עד היום לא צומח שם זקן נחתך בגילוח מחליף סתם סכינים סנסור מאך 3 עולים לי ימבה שקלים צילמת אותי ערום שהייתי קטן הדודים והדודות צוחקים עליי בשבתות בישלת לי במחבט את האוסף של הגוגועים ת'גולה נחשית שלי זרקת על השכנים עשית לי דינה לפורפרה יצאתי מופסד אבן נייר או מספריים גזרת לי את היד. אמא סליחה שאני מתלכלך שיקראו לי שטינקר אבל אני שם הקלפים על השולחן יהללה עוד פעם אחת עליי.... אמא.... הלו אלי ! איפה אתה? אני בפזמון דבר איתי אחרי הבית... בחצר. קראת לי מהחלון באמצע סטנגה נגיעה פתאום מהחולצה בצבצה לך הפטמה החברה צוחקים אני תמיד עומד במחבואים הלשנת לאחות בית ספר שיש עליי כינים בברית אמרת לרב שיעשה לי כובע עם פונפון לא עשית לי בר מצווה באולמי בונטון תלית לי על הצוואר חוט כתום של טלפון קיבלתי ציון כ"ד בסדר וניקיון לא נתת לי אף פעם את הרגל של העוף רק כנף אחת שעירה ממש כמו קוף הפירה שלך דביק כמו קלסימו לקירות קמצנית עושה מטבוחה בלי עגבניות תמיד סינג'רת אותי לפנות ת'שולחן הכרחת אותי לשטוף סיר עם בצל מטוגן פתחת לי ת'שעה בפסח חול המועד כל עבודות הבית אפילו אבא עד התריסים שלב שלב הלך לי הגב הב הב חי כלב חבל שאני לא צב הטבעת ת'דג זהב גנבת לי ת'גורמט אני הולך לכולבוטק חלס תיתני לאבא גט אמא סליחה שאני מתלכלך שיקראו לי שטינקר אבל אני שם הקלפים על השולחן יהללה עוד פעם אחת עליי.... אמא.... אלי איפה אתה? אני יוצא אליך - אני אמשיך יותר מאוחר,יש ג'ואן מארקדיה

זה קורע אותי כל פעם מחדש

הכין לי מטרנה מהמים של הבאנג לא מספיק הייתי פג נולדתי בחג יום כיפור לא נתת לי שלוק מהשד במפסקת רץ לתקווה לדפוק שיפודים ואני באינקובטור הורדתי קילו ועשרים לא החלפת לי טיטולים היה לי קקי אספנים

אסִי

New member
../images/Emo9.gif כל הכבוד על ההשקעה...../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

ציון: 8.

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifבכיף../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

עוד שיר: אל תלחי (השגיאה במקור
) יהללה כאן אם סי מנצור תקופת הרנסאנס שר לך שיר אהבה ילדה...תקשיבי טוב למילים! (יהללה) כותב ת'מילים, מרטיב ת'מחברת חבר לי צינור- מלא את הכינרת זהו זה רק את ולא אחרת מכניסה אותי לסרט מת למות קושר לצוואר לולאה עם חוט מנצור אהבתו לך בשיר צורם טי אמו, אנא בחיבק, איי לאב יו, ז'טם מה אני? אתה רק בנאדם! מובטל חותם בלשכה כמו כולם. אני ראשון בבידוד שידרה בלי עמוד אם סי מנצור כמו שמנת, בא ביחד לא לחוד. אבן בלי יהודה לא רגוע בדודה יצא איתך כשעוד היית מעקודה. לא נכנסת לקורטינה אירגנתי וו גרירה דו"ח 360 כשעצרת על מדרכה לא שמרת על גיזרה-נראית כמו הר דוב טיילנו בשכונה-הרחבת ת'רחוב כל חיוך שלך יא ווארדי, ממיס פלדה.. לא ברורה לי כמו אי לה דיר לה דה דה אבדה בלב תיקווה לא מאמין באהבה תופס את קופידון-שורף לו ת'גבה חבקי חבקי, נשקי נשקי הי הי... אני קיץ בלי שמש בילעדיך.... אל תלחי...!!!! חבקי חבקי, נשקי נשקי... אני קיץ בלי שמש בילעדייך...אל תלחי....!!! זוכרת איך אהבנו בנובמבר הגשום מתחת לשמיכה אכלנו לחם שום הנאדים שלך שרקו יותר חזק מהקומקום עשית חורים באטמוספירה-חיממת ת'יקום בלי שתינחרי לא יכול להירדם רק תחזרי תגידי-כן! כן! כן! גאון.... ולא יורם, לך עושה הכי כבוד למענך אלך מכות עם אשדודי באשדוד לך, אני רומאו, לי את אלפא שמורה,יד ראשונה, מושקעת, טסט לשנה את קרום הבתולים שלך מיסגרתי בתמונה מרביץ בך נשיקות יותר מרב במזוזה רוצה בך הו יוי יוי יוי מעלה מטה עדיף להיות פרפר בכלא שטה השארת לי אבק-fuck לא מסופק חרמן לברכים מגיע לי השק עד 30% מלכות, אעשה לך מישתה ארוץ ברחוב עם טנגה, אשיר כמו סרנגה מיקוס, גבריאלוס, פרימוס, חומוס, ואיגלסיוס אם סי מנצור והגבוס נותנימוס ביהלוס!!!! חבקי חבקי נשקי נשקי הי הי.... אני קיץ בלי שמש בילעדיך....אל תלחי!!! חבקי חבקי, נשקי נשקי... אני קיץ בלי שמש בילעדיך...אל תלחי!!! בזכותי השגת פטור משירות סדיר ישבתי יום בכלא על מכות לקצין העיר סביב הגופה שלי סרטטו עם גיר אנוכי בתקוה אך ליבי בסיביר אני שרביט בלי קוסם, סרגל שמתעקם פיף בלי תלתול, גרגמל בלי חתחתול. מינה בלי צמח, מינו בלי בר חי לצוואר עם גורמט מחובר מר lonely, בדד....בגשם אני שר מר לי, קר לי.....נהייתי מקורר כמו זר בלי דודו, ליצן ממורמר... מוסכניק ישר, אוהד אדום בבית"ר. דג בלי קשקש, מוזיקה בלי באס אמריקה בלי פאי, גיא לא בהי.. קונדום בלי קוטל, חקלאי שלא שותל מרגול בלי כנפיים, יו רד-בול על הברכיים מאהב כמו שרק, אל תשחקי בו כמו בסנייק זולל אותך כמו cake דופק הכל בone take בשבילך מקפיץ חרוזים על ווק.... I'm still I'm still manzur from the block חבקי חבקי, נשקי נשקי הי הי... אני קיץ בלי שמש בלעדיך...אל תלחי!! חבקי חבקי, נשקי נשקי הי הי ... אני קיץ בלי שמש בלעדיך...אני תלחי!!! מירי...אני מתגעגע!! יהללה! אם סי מנצור והגב, תקופת העצב.. אולפני genius-A... אנחנו בחוץ!!!!!!!!

S™eX

New member
אממ אין לי מה להגיד עליו אבל

הציון שאני נותנת לו
7.5

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifשיר טוב../images/Emo70.gifממליצה לקרוא...

זה שיר כ"כ נכון
חוק מרפי מרפי מרפי יא בן זונה תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה. מרפי יא בן זונה. אני בלי מטריה פתאום מתחיל טופטוף מרפי יא בן זונה חבר של דני רוף אכלו לי את השניצלים נשאר רק לוף קופץ שניה לשקם, פתאום אני חטוף חוזר אחרי שבועים חברה לא נותנת מתחת לחלון חתולה מאוננת פוגש את אבא של החברה במכון ליווי הכל סביבי בוער, לא עונים לי בכיבוי השמפו בעיני נגמרו המים החמים ביום של תמונת מחזור חצ'קון באמצע הפנים סוף חרבון נשארו שלושה ריבועים על הרצפה במקלחת נפלו לי התחתונים. מרפי מרפי יא בן זונה תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה. מרפי יא בן זונה. באמצע שלולית נתקע לי האוטו הבאתי שש בטופס ולא שלחתי לוטו. בדרך לטיסה מלוד נזכרתי לא כיביתי דוד.בכניסה לטרמינל הלך הפספורט לאיבוד טלפון מאמא באמצע אוננות.יש שלט "תכף אשוב" כשהגעתי לחנות. עד שהשגתי דיסק של מנצור הCD התקלקל. ביום של האורגיה התחלתי לשלשל. בדרך מהסופר נקרע לי השקית יש לי גלידה בכוס ואין לי כפית. זחל זחלילית זחל זחלילית (
) לא קשור לשיר אבל יושב טוב על הביט. מרפי מרפי יא בן זונה תמיד אני מבסוט אתה מביא לי בקטנה. מרפי יא בן זונה. בדיוק האוטובוס עובר כשמגיעים לתחנה בדיוק כשעזבתי הגיעה כוסית לשכונה. מרפי יא בן זונה.

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifאגב...

אם אתם לא בקטע של מנצור כי הוא יורד נמוך מידי (לדעתם של כמה אנשים) הוא נהיה קצת רציני והקליט שיר אהבה נחמד שקוראים לו "תמיד איתך אלך" (בליווי של איזו זמרת). בקרוב הוא יוציא את זה לסינגל, והקליפ צולם - עכשיו הוא בעריכה ויעלה לערוץ 24
לשחר עם זה

Ronush14

New member
מגניב! ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

באמת שיהיה לו בהצלחה!
וקבלי ח"ח על השירים!

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo51.gifרוני../images/Emo70.gif

ותודה לכל המגיבים בשרשור.. ו-
לליהי

למעלה