שחר חסון

שחר חסון

בן 26, בוגר הסטודיו למשחק של יורם לוינשטיין. השתתף בפסטיבל שייקספיר בגרמניה עם ההצגה "עמל אהבה לשווא". מדי יום חמישי הוא מגיש ברדיוס FM100 את התוכנית "שש" עם יוסי טרבלוס ואדם שרון. בחנוכה האחרון השתתף במחזמר חדש עם מיכל זוארץ "עולם האגדות של מיכל". בימים אלה עובד על דיסק חדש ומשתתף בצילומים לסדרה חדשה. מופיע ב"קאמל קומדי קלאב" כבר 3 שנים בהופעה המבוססת על חומרים מהירים, אלתורים וגיטרה. שיחק עם אדם שרון את אמ.סי. מנצור והגב וזכה להצלחה רבה שכוללת קליפים ב24 וכו'

אתם כבר מכירים את הנוהל

קטעים אהובים תמונות קישורים סיפורים חתימות ציון יתקבלו בברכה

קטע

"כשאתה יורד לבחורה והיא במחזור אתה חושב פתחת את השפה והיא פתאום-היי פתחת את השפה....כן יא בת זונה אז מזה הבולונז הזה?"

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo124.gifשחררר חסוווון

טוב,אז ליהי רשמה את ה"קורות חיים" שלו, אני רוצה לכתוב עליו בתור סטנדאפיסט: שחר הוא מאלתר גאוני
יש לו יכולת אדירה להצחיק,ולהעביר סטנדאפ טוב. משהו שמאוד בולט אצלו (לטוב או לרע זה בעיני המתבונן) זה שהוא גס ואין לו ממש בעיה לצחוק על כ-ל נושא שבעולם (ועל זה הוא גם צונזר ביומטוב 2). הוא אנרגטי בטירוף- משתולל על הבמה, וגם מלווה את ההופעה בקולות שנשמעים אמיתיים (תנסו לשים לב לזה..). אני כמובן יכולה להמשיך ולשבח אותו אבל אז אתם תשתעממו
אז ציון:
9.5
רק בגלל שאף אחד לא מושלם,ואין דבר כזה "סטנדאפיסט שראוי לציון 10" כל אחד צריך להמשיך ולנסות להשתפר
וגם לדעתי הוא צריך להתאים את עצמו לקהל ולנסות למתן את עצמו לפעמים. אבל בכלליות- הוא סטנדאפיסט אדיר

אכן סטאנדאפיסט אדיר

גם הקטע שלו הוא לקחת מספר דברים ולחזור עליהם לאורך ההופעה בלי קשר לחיים וזה מצחיק בטירוף (כמו ההומו, המפגר, המשורר, הזקן וכו') הציון שלי יהיה 8 ורבע כי הוא ממחזר הרבה וזה די מעיק.../: חחח איזה תמונה של מחבל

H i L o L a

New member
דווקא הוא ממש מחדש..

כמו שהזכרת - יש לו תוכנית ברדיוס 100FM ושם הוא יוסי ואדם מנסים קטעים חדשים, מה שהכי הולך- הם מעלים להופעות שלהם.

H i L o L a

New member
עוד../images/Emo13.gif

עד שאני אגיד אחרת (חחח זה כמו בית משפט) זה תמונות שאני וחברה שלי צילמנו

../images/Emo6.gif

שכחתי לציין תואר חשוב! הוא הסטאנדאפיסט היחיד (בשילוב חבריו יוסי ואדם) שיש לו אתר!

למעלה