שחר המתים 2!!!

DxJx GADRIEL

New member
שחר המתים 2!!!

טוב אתם לא מבינים בכלל איזה לילה סיוט, חלמתי פשוט על המשך לשחר המתים! אז ככה: מתברר ש'הדם שלי הוא ירוק' נמלט מהזומבים באיזה אונייה שיש למשפחה שלו, ומתברר שהיה צונאמי בישראל, אז הוא שט בישראל ומגיע לעזריאלי שעכשיו נראה כמו איש, ואת מי הוא מוצא שם אם לא אנשים מהפורום? הוא אוסף אותם, והם מגיעים לאי שהיה פעם...מושב מבקיעים! הם רואים שם את הזומבים, אלא שלזומבים קרה משהו מוזר, מתברר שעברה שנה בערך, ועכשיו הזומבים כבר חלשים מדי בשביל לתקוף מישהו, הם זוחלים על הרצפה כמו חלזונות, ועושים קולות של חתול נכה (בחלום היה חתול על כיסא גלגלים שעשה איתם קולות לשם המחשה ^_^), ואז...טוב אני לא אגיד את השם זה לא יפה, הוא רק עם אליאור מכות, ואז אליאור קרע אותו והוא שכב את הרצפה גוסס וכולם הלכו כי הזומבים אתחילו לזחול לכיוון שלו, ואז תוך כדי שהם הולכים במושב הם שמעו צעקה ענקית, ואז הם הסתכלו וראו שאיזה 6 זומבים שאכלו נהיו חזקים פתאום, וגם זה שהם הרגו נהיה זומבי והם התחילו לרדוף אחריהם. מפה התמונה הופכת להיות WARCRAFT, כמו במפות, נקודות רצות... פתאום!!!!!!!! מופיעים הערסים של פאת שדה שעברו למושב עם ג'יפים כאלה של צבא, כותשים את הזומבים חוץ מהזומבי של זה מהפורום שבורח, ואז פתאום באה עוד אונייה למבקיעים, ויורדים ממנה אנשים מהמשפחות שלנו, וכולם מתחבקים ומתרגשים, פתאום הזומבי חוזר, מתברר שהוא העיר את כל הזומבים במושב, ואנחנו מוקפים זומבים, התחלנו לברוח וכאלה, פתאום אני קולטשרודף אחריי זומבי של...קיקלוביץ'! האוגר שלי! אני מסתכל עליו ומתחיל לדבר אליו "מה לא הייתי בעלים טוב? לא טיפלתי בך?", הוא מסתכל עליי ומתחיל לקלל אותי, "בגללך שקלתי להתנסות עם בני מיני!" הוא בא לזנק ואז הסנאי מעידן הקרח מזנק עליו ומכסח אותו! ואז מסתכלים לצדדים וכאלה ורואים שיש מלחמה, פתאום נפתח ענן בשמיים וכולם מפסיקים לריב ויורד אלוהים, הלוא הוא...דנה! כמו בשיר שלנו, ומצדדיה מלאכי שרת של ניקה וג'ואל, ואז היא מחזירה את כל הזומבים במבקיעים להיות בני אדם רגילים ואומרת "עכשיו, השמדתי את כל הזומבים במבקיעים, בנו לי במושב זה מקדש, ואתן לכם צבא להלחם בזומבים של העולם, ברגע שתסיימו אותו המים ייעלמו" ואז היא נתנה לכולם חרבות והלכה, ואז בנינו לה מועדון! ואז זה נהיה הזוי זה נהיה לילה של ירח מלא וכל הזומבים התקדמו לכיוון המועדון, אז כולם עמדו מולם עם החרבות מחכים להלחם בהם. פתאום!!! נשמעת יללה של זאב, וקולות של עטלפים, מהשמיים רואים ערפדים מתקדמים לכיוון הזומבים, והזומבים מתחילים לעשות קולות של יבבות נמוכות כאלה, פתאום מכיוון הים רואים מלא אנשי זאב באים לכיוון הערפדים, הם רצים אחד מול השני, ואנחנו מולם עומדים ומזזים את הראש מצד לצד ומסתכלים איך הם מתקרבים אחד לשני. ואז אמא העירה ואמרה שצריך לשטוף (הערה: בחלום הסיפור היה הרבה יותר מפחיד)

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif נכון שאני הייתי אחד מהערסים?

eliormagick

New member
כל זה היה מיותר...

פשוט תגיד שאתה חולם עלי כל לילה ועל דמי וזהו... לא צריך לבנות סיפור כיסוי שלם בשביל זה:)

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif שמע אלי.

באמא שלי שהארי פוטר פחות הזוי מזה. מאמי, תנסה להפסיק לעשן לפני השינה, יעשה לך טוב.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif הארי פוטר?

חחח הארי פוטר זה סיפורי אלף לילה ולילה לעומת זה. XD

למעלה