שחקני האלופה...

l u l i 3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמסכימה כל כךךךךך../images/Emo41.gif

mikmikonet

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifורד. ../images/Emo99.gif

MoRaN SaShA

New member
מסכימה. בערך.

יהודה לוי שחקן נהדר, הוא גם מצחיק את הערס בצורה מעולה, והוא לא ערס במציאות אבל הוא מרבה להשתמש במילה "מאמי" "נשמה" וכו' כפי שרואים בראיונות חח..זה לא הופך אותו לערס... באשר לעדי, גם לדעתי יש לה כישרון, והיא , אם אינני טועה, עברה קורסים למשחק וכאלו.. אבל לא למדה בבצפר למשחק, ולדעתה צריך לטפח את הכישרון הטבעי בעזרת הכוונה של אנשי מקצוע.. פעם קראתי את זה באיזה ראיון איתה אם אינני טועה. ורד היא באמת שחקנית מאוד מוכשרת, באשר ליפיפיה אמיתית לא הייתי אומרת כי היא לא ממש ממש יפה, אבל היא מתוקה לאללה.

danit1234

New member
../images/Emo45.gifורד מהממת../images/Emo99.gif

היא אחת היפות בסדרה אם לא הכי יפה
לא יודעת היא כזאת מיוחדת

kuku woman

New member
יופי עניין של טעם.. לא רק כל מי שנר

שנראת* כמו ברבי היא יפה
לורד יש יופי מיוחד

MoRaN SaShA

New member
באת לומר שעדי נראית כמו ברבי? חחח

כי היום חברה שלי שהתחילה לראות האלופה חח אמרה שהיא כזו ברבי.. בעיניי עדי הרבה יותר יפה מורד.. פשוט כי היא יותר יפה לא כי היא איזו ברבי.. וורד חמודה כזו אבל בעיניי אין בה יופי ..

יופי זה עניין של טעם../images/Emo3.gif

אבל זה רק לא שחור ולבן. גם אני חושב שורד יפה

mikmikonet

New member
ורד ממש ממש ממש יפה. ../images/Emo141.gif../images/Emo135.gif

לפחות לדעתי, בתור אחת שפגשה אותה
היא אחת המדהימות. אם הייתי יכולה לבחור להיראות כמו אחת השחקניות באלופה ללא ספק הייתי בוחרת בורד... לדעתי היא יותר יפה מעדי
ולא כי סתם אני אוהבת אותה, היא פשוט יפה
לא שעדי לא יפה.

../images/Emo214.gifצודקת../images/Emo98.gif

ורד יפה טבעי, זה כ"כ יפה! יש לה יופי מיוחד כזה..כמו לטלי
ודי, אני לא משווה! אין מה להשוות.. אבל שתיהן נורא יפות טבעי, ותמיד יש את האנשים האלה שיגידו שהם מכוערות תחת, ואת האנשים שיגידו שהן הכי יפות בעולם! יש להן קסם כזה.. אוחחחחחח
אני חופרת
אבל הן כ"כ נסגדות
.

למעלה