שחקני האלופה...

שחקני האלופה...

לא רוצה לחפור אבל... ורד פלדמן, כמו שכבר אמרתי אחת השחקניות הישראליות הטובות והמבטיחות ביותר. בנוסף לעובדה שהיא מוכשרת בטירוף, היא יפהפייה אמיתית ונשמעת אינטילגנטית ביותר. לגבי עדי הימלבלוי, אני ממש לא מסכימה עם כמה מכם שאמרו פה שעדי לא יודעת לשחק... יש לה כשרון, היא יודעת לשחק, היא רק צריכה לטפח את הכישרון הזה. היא לא למדה משחק. ויהודה לוי,אין לי מושג אם הוא ערס או לא אבל הוא משחק ערס בצורה נהדרת.

Dark chocolate

New member
אוקיי אבל למה לא לשרשר?!../images/Emo211.gif

אוקיי, הבנו שאת אוהבת את ורד, אחלה. אבל תשרשרי לאנשהו גאד דמט!!!!!!!!! מה את עז?!

בחייאתתתתתתתתתתתתת!

רדי לה מהגב..מה עשתה לך?! כל ההודעות שלך הם "תלמד לשרשר","אתה אידיוט". ולא,היא לא עז.

Dark chocolate

New member
אוקיי.../images/Emo211.gif

אבל את לא מבינה שהיא מציפנית ופותחת הודעות על כל נושא?!?!?!

ל"כפית הקסמים" תודה רבה! ועוד משהו.

אני מציפה את הפורום? היו לי פה אולי 4 הודעות! אני מציעה לך לא לכתוב עליי שום דבר פוגע כמו שאת יודעת כ"כ טוב לכתוב.

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gifפחחח אויי!!../images/Emo211.gif

4 הודעות?! כן 4 הודעות!! שעל כל אחת מהן פתחת הודעה חדשה!! "פוגע"?! רק עליי תופסים תחת?!?! אף אחד לא פגע בך תעשי טובה!! רק אם זה בפאקינג פורום כולם ישר "אוי יואי אוייי איזה מסכנה אניייי" וכשזה מחוץ לפורום כולם בסדר עם זה?!?!?! את זו שפותחת הודעה על כמה שורד שקסית וכמה שהיא תגלית מרעישה!!! בסדר, גם אני אוהבת את ורד פלדמן אבל פאק!!! לפתוח על זה הודעה?! "פוגע".. כן! פאקינג פוגע!!!!!!! "עז" זה פוגע?! את מכירה מישהו שאשכרה נפגע מזה שקראו לו "עז"?!?! גאד דמט!!!!!! אני לא מכירה מישהו שנפגע מזה שקראו לו "עז"!!!!! אז זה שאני אומרת את האמת, זה "פוגע"?!?! את לא יודעת לשרשר!! אני אשמה?!?!?!

אם לי את היית אומרת לי..

"מה את עז" הייתי מתעצבנת כי אני לא חברה שלך,ולא מדברת איתך. את אף אחת בשבילי בשביל שאת תקראי לי עז.

מה קשור?!

את מתחייסת לאנשים כאילו הם מינימום עובדים שלך
.

MoRaN SaShA

New member
כל כך מסכימה!

בכלל את מתייחסת כאילו את מלכת השרשורים.(הכוונה למיכל - Dark chocolate

על סמך מה את אומרת שלא נפגעתי?

את מכירה אותי?לא. אני יודעת אם נפגעתי או לא . זה הכל. ואם את לא מכירה, זו כבר בעיה שלך, לא שלי. תראי,אני מנסה להתסדר איתך אני ממש לא מעוניינת לריב! אני לא מבינה למה את כ"כ שונאת אותי. אני לא מנסה לעשות לך רע.

MoRaN SaShA

New member
היא שונאת את כולם

היא שונאת כל חדש בפורום שלא יודע לשרשר.. היא שונאת את נינט.. היא בן אדם שונא כזה.. מה לעשות.

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifהאם הכינוי "עגל" גם נחשב?

שאני אדע! אולי אח שלי נפגע ממני..... מי יודע מה הולך לעגל הזה בראש.........

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוו זה זה שקראתי לאח שלי קרציה, תעזוב אותי בשקט ולך תדפוק את הראש באסלה פגע בו?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MoRaN SaShA

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה לחלוטיןןןןןןןןןןן

../images/Emo214.gifתגידי, מה עובר עלייך? ../images/Emo2.gif

פסדר, מעצבן שלא משרשרים, אבל די לתקוע את זה בכל חור
ניסית ללמד אנשים לשרשר? חוץ מלתקוע ת'הודעות המפגרות האלה שלא מועילות בשום דבר, ניסית? אז די!!!!!! אני לא יודעת מי את ומה עובר עלייך בחיים אבל אנשים נכנסים לכאן כדי להנות. ואת באה והורסת! אז תשני ת'גישה שלך פה לאנשים

למעלה