שחקן חדש

DvirPaz1

New member
שחקן חדש

בזמן האחרון הרבה עבודות מתחזקות ומתחלשות וברוב השחקנים שהיו לי הגעתי לרמות גבוהות ושיעמם לי. מישהו יכול להביא לי רעיון לעבודה חזקה וכיפית שלא צורכת הרבה מאוד כסף??

מצבניק

New member
ואני גיליתי את האראן

משהו בקומבינציות שלו משפר לי את חווית המשחק... לי אישית לא משעמם.

אמנם אני צפויה אבל אם אתה מחפש דמות זולה

ביחס לדמויות אחרות-לך על קוסם. הציוד של קוסמים זול יותר מציוד של עבודות אחרות.

Guid

New member
בתכלס, הכי חסכוני שראיתי זה קלריק.

אבל לדעתי כל דמות צורכת כסף. אין לאן לברוח מזה... פשוט תקח את מה שהכי כיף לך ותיהנה ממנו...

לפני כאוס הייתי אומרת DB

אבל עכשיו כל ציוד שלהם עולה המון
כאילו, אני עם אוברול מרמה 40
לפחות יש לו פוטנציאל

miss_t

New member
ברצינות../images/Emo35.gif

למה
זה הרי בגדים של גנבים ..... מצאתי בגד לרמה 100 שאולי יתאים לך(תראי בבדיקת מחירים על מה אני מדברת)!! איזה רמה את??

92 אם אני זוכרת נכון XD

כרגע אני לא יכולה אפילו לעשות כתף כי הPVP מלא לאגים ובגדים... אין לי כוח להכין XD ואין לי כרגע כסף להשקיע בבגדים, או כסף בכלל P:

miss_t

New member
היי דברי, תוכל לספר איזה עבודות ניסית?

ואיזה לא ניסית? אולי ככה הרעיונות וההמלצות יהיו טובות יותר. אגב, לגבי כסף- אני לא חושבת שיש דמות שצורכת פחות כסף מאחרים. כל אחד רוצה להשתדרג וכל פעם יש דברים שדורשים הוצאות, אולים קוסמים דורשים פחות הוצאה - אבל הם יחסית חלשים לתוקפים אחרים. אז תספר קצת על מה ניסית ומה מעניין אותך לנסות .

צודקת, בסופו של דבר כל דמות תהיה יקרה...

תלוי בכמה אתה רוצה שהיא תהיה חזקה. קוסמים תמיד יהיו חלשים מהשאר אבל בשביל לשפר אותם, צריך להשקיע הרבה כסף. קיצר אני חושבת שכדאי יותר ללכת על מה שמהנה בשבילך, ולא מה שזול...מה שזול לא תמיד כיף...

מ י ל ר

New member
הי הי הי

חלשים עכשיו לכי תדעי מה יהיה בפאץ קפיצה מספר 2 אולי ניהיה חזקים.

ממש לא אכפת לי כמה חזקים הקוסמים ביחס לאחרים!

אני מרגישה ממש חזקה, אפילו שאני קוסמת, ואני מרוצה. ועוד אחרי הפאצ' קפיצה
...

מ י ל ר

New member
אני לא מרגיש שאני חזק

ממש לא ביחס לאחרים, אפילו הקוסמי קרח שראיתי יותר חזקים ממני חחח :( אני לוקח את זאקום כדוגמה דמות ברמה שלי עם ציוד כמו שלי אמורה להרוג את זאקום ב-40 דקות גג עצם העובדה שלקח לי שעתיים אומרת שהקוסם שלי חלש. התרגלתי לזה וזה בסדר, אבל חשוב לדעת איפה הדמות ביחס לאחרים, וכן כרגע קוסמים אקספלורר זה הדמויות הכי חלשות שיש במשחק.

orel אוראל

New member
אני עם הBAM שלי

רמה 103 .. עם 20 magic att pot , עם הטבעת , עם 10 MW , בלס, ו תסקיל הזה שיש לו הפסקה של שלוש דקות היה לי 9363 magic , בלי הmw + blees , יש לי 8K , .. אני קבוע עם 20 מגיס אתק פוט :p .. בכל מקרה.. הבישופ לאק לאס שלי רמה 150 יש לו פחות מגיס ממה שיש לBAM שלי ( עד 7500 עם כל הסקילים ועם MW 30 כ 8000 בערך)... אז bam זה סוס , וזה דיי זול .. כאילו ברמה 65 אתה קונה evil wings ... עד רמה 103 אתה לא צריך שום staff .. ( fast) .. בגדים.. זקום אלם משפר עם 100% , אירניג 3% אינט אוברול 3% אינט ... נעלים 2% אינט .. באמת שכל הדברים לא צריכים לעלות לך הרבה כסף.

אתה צריך להתגאות בזה שהרגת זאקום, גם אם

זה היה שעתיים. ולא אכפת לי שאנחנו חלשים ביחס לאחרים, אני באמת מרגישה חזקה אפילו שאני קוסמת...
ובסופו של דבר-הכל זה עניין של מימון. אם יהיה לך מימון מטורף תוכל להיות ממש ממש חזק... קיצר נחכה לפאצ' קפיצה. :)

DvirPaz1

New member
אחריי הכל...

אחריי כל השיחה הזאת בוא נוותר על החלק של חסכוני , פשוט דיי משעמם לי ואני רק רוצה עבודה שככל שתעלה רמות לא יהיה לך משעמם.

miss_t

New member
דביר, למה שלא תספר מה ניסית

כדי שנבין מה לא היה לך כיף לשחק אני אישית נהנת מDB אבל כל אחד יגיד לך אחרת יש כאן הרבה חברי פורום וכל אחד משחק בדמות שונה ואני מאמינה שכל אחד נהנה מהדמות שלו....

למעלה