שחקן השבוע

ווינגז

New member
הנה אני צועקת עליכם../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

שאלו שאלות!!!!!!!!!!!!1111111111 ועכשיו ברצינות - כדי שהפינה תצליח, נדרש שיתוף הפעולה שלכם. נכון, הרבה מאיתנו לא מכירים אנשים אחרים שגולשים פה בפורום, אבל זה בדיוק הזמן להכיר ולשאול שאלות שמעניינות אתכם. לא יכול לקרות מצב שבו אדם מחכה שיבחרו בו ומצפה ליחס בשבוע "שלו", אבל מתעלם בהפגנתיות מכל שאר השחקנים הנבחרים. כלומר, יכול לקרות מצב כזה, אבל בהחלט עדיף ומכובד להתייחס אל אנשים כמו שהייתם רוצים שיתייחסו אליכם כשיגיע תורכם. [שאלו שאלות!!!!!!!!!!111
]

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifהממ..*חושבת על שאלות*

האם יש לך חיות מחמד[אחים לא נכללים בקטגוריה]? אחים אחיות?XD אפשר לקבל במסר את המסן שלך?D: מה הצבע האהוב עלייך? איזה שילוב צבעים את הכי אוהבת? מה הצבע השולט בארון שלך?XD איזה צבעים את נוהגת ללבוש לאחרונה?=0 עם מה את אוהבת את הפיצה שלך? במקרה ואת אוהבת פיצה..0.0"" איזה טעם גלידה את אוהבת? נכון שבזוקה שליטה?D: איזה ג'אנר סרטים את אוהבת? וספרים? איזה סרט אהוב עלייך? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? וספר אחרון? צליל אחרון? מי האדם האחרון שצילצל אלייך? ואת אליו? XD שאלות לא קשורות בעליל..XD מי עדן או אין גדי? תות או בננה? שוקו או וניל? שחור או לבן? צבעים קרים או צבעים חמים? מצלמה רגילה או דיגיטלית? טוב נראה לי שנגמרו לי השאלות המוזרות שלי..0.0" יאלה שוטי..XD

ToryMaster

New member
להלהלה

האם יש לך חיות מחמד[אחים לא נכללים בקטגוריה]? יש לי כלבה וחתולה שחושבת שאני שייכת לה.
אחים אחיות?XD אחות אחת
.
אפשר לקבל במסר את המסן שלך?D: רצוי שלא, אני מאוד קנאית למסן שלי
.
מה הצבע האהוב עלייך? בורדו.
איזה שילוב צבעים את הכי אוהבת? חום וירוק, או שחור ולבן.
מה הצבע השולט בארון שלך?XD שחור
.
איזה צבעים את נוהגת ללבוש לאחרונה?=0 שלושה ניחושים
עם מה את אוהבת את הפיצה שלך? זיתים ירוקים.
במקרה ואת אוהבת פיצה..0.0""
.
איזה טעם גלידה את אוהבת? קפה.
נכון שבזוקה שליטה?D: אלוהים ירחם לא!
איזה ג'אנר סרטים את אוהבת? צ'יק פליקס/פנטזיה.
וספרים? פנטזיה בעיקר, אבל אני קוראת הכל.
איזה סרט אהוב עלייך? once upon a time on mexico כרגע.
מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. משהו דבילי.
אהבת?
.
וספר אחרון? קראתי שוב את משקפת הענבר של פיליפ פולמן.
צליל אחרון? Affirmation - Savage Garden
מי האדם האחרון שצילצל אלייך? חברה.
ואת אליו? אותה החברה.
XD שאלות לא קשורות בעליל..XD
מי עדן או אין גדי? מי ברז.
תות או בננה? בננה.
שוקו או וניל? שוקו.
שחור או לבן? שחור.
צבעים קרים או צבעים חמים? חמים.
מצלמה רגילה או דיגיטלית? דיגיטלית.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ShadysSoldier

New member
../images/Emo207.gif

זה איציק ITZIK The Big sPy חסמו לי את שניהם חחח בקיצור זה איציק XDD

xBovvM4steRx

New member
שאלות שאלות שאלות..

איזה ירק את הכי אוהבת? איזה פרי את הכי אוהבת? איזה בשר את הכי מעדיפה? (אם בכלל) גלידה בגביע או בכוס? נס קפה ,תה, קפה שחור או שוקו ? על שם מי קראו לך יעל? (אם בכלל) כשאת רוצה לדבר עם מישהוא אמא, אבא או אחות? מנגנת על כלי כלשהוא? איזה סוג מוזיקה את שומעת? מהם התחביבים העיקרים שלך? וזה מה שעולה לי כרגע בראש :S

ToryMaster

New member
../images/Emo9.gif

איזה ירק את הכי אוהבת? פלפל אדום.
איזה פרי את הכי אוהבת? משתנה מעונה לעונה וממצברוח למצברוח.
איזה בשר את הכי מעדיפה? (אם בכלל) מבושל היטב.
גלידה בגביע או בכוס? כוס.
נס קפה ,תה, קפה שחור או שוקו ? קפוצ'ינו איטלקי.
על שם מי קראו לך יעל? (אם בכלל) הבדיחה הכי נפוצה במשפחה שלי זה שקראו לי על שם דמות מסיפור שאחותי אהבה, אבל אני חושבת שהאמת היא שההורים שלי פשוט אהבו את השם.
כשאת רוצה לדבר עם מישהוא אמא, אבא או אחות? אבא, אם כי זה לא על דברים אישיים.
מנגנת על כלי כלשהוא? בטח, על המקלדת שלי.
איזה סוג מוזיקה את שומעת? הכל. אבל אני אוהבת בעיקר בלדות. [ספיר שתקי]
מהם התחביבים העיקרים שלך? יעל
הודגש באמצעות מדגישומטיק

One Minute

New member
יעללללללללל@$$#%^?

נכון שאת דיקטטורית?
נכון שזה כיף?
איך החיים? והחתולה? והכלבי? והמיטה? תמסרי דשP: למה יצאה לך תספורת כ"כ מכוערת בדמות? אהההההההההD: ממצב? סבבה? יופי? נייז ניז ניז!! ניז. נכון שמארינה רוקדת כמו פיל מיוחם? אההה פילים זה מושי? חוץ ממארינה. כלבים זה מושי? רועי זה מושי? XD סוסים זה סעס כזה שיש לו 21 אטק גלובס ו30 סאונה דקס והוא זורק אילבי? נכון שפייטרים זה נחמד ולא יותר? ): נכון ש- xBowz סו 100לףףףףףף 100ושי 100טרף 100מם?! יופי. תודה שענית ומצטערים על אי הנוחות O: ההנהלה. F2

ToryMaster

New member
../images/Emo13.gif

נכון שאת דיקטטורית? האמת שלא תמיד, אני פשוט מאוד בטוחה בהחלטות שלי.
נכון שזה כיף? אין ספק.
איך החיים? לא רע, לא רע.
והחתולה? יפה כתמיד.
והכלבי? שמנה מתמיד.
והמיטה? תמסרי דשP: עושה לי כאבי גב.
למה יצאה לך תספורת כ"כ מכוערת בדמות? כי אמוריה sucks
.
אהההההההההD:
ממצב?
סבבה?
יופי?
.
נייז
.
ניז ניז!! ניז. אהא.
נכון שמארינה רוקדת כמו פיל מיוחם? לא ממש, דווקא היא רוקדת לא רע, מהמעט שראיתי.
אההה
פילים זה מושי? חוץ ממארינה. פילים, כן, מושי.
כלבים זה מושי? נכון.
רועי זה מושי? XDאני לא חושבת.
סוסים זה סעס כזה שיש לו 21 אטק גלובס ו30 סאונה דקס והוא זורק אילבי? לא, סוסים זו חיה עם ארבע רגליים שאוכלת עשב. וחרובים.
נכון שפייטרים זה נחמד ולא יותר? ): פייטרים זה אלוהים. רייג' רייג' רייג' רייג' רייג' רייג' רייג' רייג' רייג' רייג'.
נכון ש- xBowz סו 100לףףףףףף 100ושי 100טרף 100מם?! באאאארור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111112222
הודגש באמצעות מדגישומטיק

miss_t

New member
rage

rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage rage

miss_t

New member
אני חייבת לומר שאהבתי והזדהתי וצחקתי, המון../images/Emo6.gif

הוא אמר דברים נכונים

למעלה