אז מה קורה? למה גנבת ליעל את השם? מי זה פיל? מי זאת קלרה? איזה רמה את? יש לך קאש? איזה סרבר את? =]
R roni93 New member 30/8/07 #24 אז../images/Emo11.gif מה קורה? למה גנבת ליעל את השם? מי זה פיל? מי זאת קלרה? איזה רמה את? יש לך קאש? איזה סרבר את? =]
אז../images/Emo11.gif מה קורה? למה גנבת ליעל את השם? מי זה פיל? מי זאת קלרה? איזה רמה את? יש לך קאש? איזה סרבר את? =]
T ToryMaster New member 30/8/07 #32 |../images/Emo9.gif מה קורה? כואב לי הגב! למה גנבת ליעל את השם? לזכותי יאמר שאני הייתי קודם. מי זה פיל? סוד. מי זאת קלרה? . איזה רמה את? 31. יש לך קאש? לא. איזה סרבר את? Broa. =] הודגש באמצעות מדגישומטיק
|../images/Emo9.gif מה קורה? כואב לי הגב! למה גנבת ליעל את השם? לזכותי יאמר שאני הייתי קודם. מי זה פיל? סוד. מי זאת קלרה? . איזה רמה את? 31. יש לך קאש? לא. איזה סרבר את? Broa. =] הודגש באמצעות מדגישומטיק
M miss_t New member 30/8/07 #25 שאלת השאלות!!! מה החתימה שלך אומרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111
S ShadysSoldier New member 30/8/07 #27 אני חושב ש... שאין לי פין [לפחות לא כזה שמחובר אלי]. בגלל שהיא מנהלת את פורום "סקס לנוער" וזה מה שהבנתי לפחות מכל מה שהולך שמה XDD
אני חושב ש... שאין לי פין [לפחות לא כזה שמחובר אלי]. בגלל שהיא מנהלת את פורום "סקס לנוער" וזה מה שהבנתי לפחות מכל מה שהולך שמה XDD