שחקן השבוע

MSF GMs

New member
שחקן השבוע ../images/Emo122.gif

מטרת הפינה היא לאפשר לחברי הפורום לשאול כל שאלה העולה על דעתם את השחקן (חבר הפורום, כמובן) הנבחר. על השחקן להשיב לשאלות (לכל אדם הזכות להחליט לא לענות על שאלות מסויימות, אם הן נראות לו אישיות מידי). בכל שבוע ייבחר שחקן אחר ע"י שחקן השבוע שהיה לפניו, שיאלץ לשאת את החקירה הצולבת של חברי הפורום. השאלות לא חייבות להיות קשורות למשחק עצמו, כמובן. שאלות לא ראויות (מעליבות,פוגעות וכו´) יימחקו! שחקנית השבוע שנבחרה היא: ToryMaster [יעל, אלוהה]. ועכשיו - הגיע זמן השאלות

sapir aloud555

New member
היי.

מה שלומך? איך זה להיות אחד המנהלות הכי מוכרות בתפוז? ולנהל? למה את לא מתחברת~ מה דעתך על הספר ה7 בסופו של דבר? ועל ווסטלייף? את אוהבת שאלות רנדומליות? שמופ!

ToryMaster

New member
אהא|הולה|

מה שלומך? יהיה טוב יום אחד. איך זה להיות אחד המנהלות הכי מוכרות בתפוז? זה יכול להיות מטריד. מאוד. נגיד כשאת מטיילת בעזריאלי וקופצים עלייךאנשים שמזהים אותך. ולנהל? סופהדרך, אני דיקטטורית בנשמה. למה את לא מתחברת~ אני תמיד מחוברת, את סתם נובית. מה דעתך על הספר ה7 בסופו של דבר? אחד הטובים, לדעתי. ועל ווסטלייף? זו שאלה מכשילה? את אוהבת שאלות רנדומליות? אני אוהבת כל מה שבא ממך! שמופ! את יודעת שנפרדנו, דה?

sapir aloud555

New member
לא ;;

סליחה. (האמת תמיד תהיתי מה יקרה שאפגוש מישהו שאני מכירה מהרשת, סתם ככה.) והמ, עוד שאלות? באיזה פורום הכי היה קשה לך לנהל? עם מי נהנית הכי הרבה בניהול הפורום? מאיפה את ממציאה את הכינויים האלו? מה את שומעת עכשיו? אני לא מוצאת שאלות לשאול |נופלת|. את רוצה שאלון מפורום 593? לבנתיים, צרפי תמונה שאת אוהבת 3>

ToryMaster

New member
לא מכירה אותו מהרשת

באיזה פורום הכי היה קשה לך לנהל? ווסטלייף. עם מי נהנית הכי הרבה בניהול הפורום? האמת, נראה לי שלבד. מאיפה את ממציאה את הכינויים האלו? אילו כינויים? מה את שומעת עכשיו? כרגע שמעתי את הפלאפון שלי מודיע לי שיעל שלחה לי סמס. אני לא מוצאת שאלות לשאול |נופלת|. את רוצה שאלון מפורום 593? לא, תחשבי לבד

sapir aloud555

New member
הכינויים

הכוונה הכינוי במייפל, כאן, ובמקומות אחרים. D: מה בא ראשון, יעל או יעל?

ToryMaster

New member
יעל.

אה, לכל כינוי יש משמעות, זה יכול להיות מסיפור, מכינוי שאנשים הדביקו לי, דברים כאלו.

ווינגז

New member
יעלי../images/Emo99.gif

פעם אחת ולתמיד, איזה פורומים ניהלת בתפוז? [כן, אני רוצה רשימה, תודה
] מי יותר שווה, פיל או קלרה? [תזהרי עם התשובה] ממתי בעצם אנחנו מכירות? אני אף פעם לא בטוחה. את יודעת שאני אוהבת אותך?
[דה] מתי לאחרונה אמרו לך שהנוף מהחצר שלכם מדהים? כי הוא מדהים נכון שתשחקי יותר בתקופת הלימודים? יופי, כי אני אצטרך חברה
חם לי, מה עושים כשחם? הייתי הולכת שוב להתקלח, אבל אין לי כח לקום. מהי תקופת הזמן הכי ארוכה שבה לא ישנת? לולה או קים? [הזהרי] חמוס או מוסטלה? הייבריד או ערבי? דטיף או רגיעון? איך היית מגדירה את עצמך בשלוש מילים? מה את הכי אוהבת בעצמך? מה המוטו שלך? איזו תקופה מהחיים את הכי זוכרת? קינת האסלה או סתם להטביע אנשים באסלה? ליידי או מקבת'? ליידי מקבת' או... משהו אחר? נוּש או מוּש? באיזה עוד פורומים את קוראת ו/או כותבת? [מוהאהאהא] יעל או יעל? הקבועות (מצחיק לשאול דברים שאני כבר יודעות, ברובן): מהו הקווסט האהוב עלייך במשחק? מהו הקווסט השנוא עלייך במשחק? מה האייקון האהוב עלייך בתפוז? והשנוא? איך הגעת לפורום? [
] וסתם שאלון: עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: האם אתם אוהבים אותי? זהו לעכשיו

ToryMaster

New member
פינצטה, אניוואן?

פעם אחת ולתמיד, איזה פורומים ניהלת בתפוז? [כן, אני רוצה רשימה, תודה] בואי נראה מה אני זוכרת, ה"פ, פאנפיקים, מייפל, סק"ל, 122, בלו, ווסטלייף, 337, פיות, סופריצ... היו עוד, זה כל מה שאני מצליחה לזכור כרגע.
מי יותר שווה, פיל או קלרה? [תזהרי עם התשובה] סטלה
.
ממתי בעצם אנחנו מכירות? אני אף פעם לא בטוחה. בערך שלוש שנים.
את יודעת שאני אוהבת אותך? [דה] לא, את שונאתא ותי
.
מתי לאחרונה אמרו לך שהנוף מהחצר שלכם מדהים? כי הוא מדהים אומרים כל פעם שבאים לבקר, תודה
.
נכון שתשחקי יותר בתקופת הלימודים? יופי, כי אני אצטרך חברה ברור, מישהו יצטרך לפצות על כל מי שהולך לנטוש
חם לי, מה עושים כשחם? מתקלחים.
הייתי הולכת שוב להתקלח, אבל אין לי כח לקום. תזחלי.
מהי תקופת הזמן הכי ארוכה שבה לא ישנת? שבוע וקצת.
לולה או קים? [הזהרי] חחחחחח פטרה!
חמוס או מוסטלה? לוצ'ה.
הייבריד או ערבי? הייבריד
דטיף או רגיעון? דטיף, A man's best friend.
איך היית מגדירה את עצמך בשלוש מילים? מגרד. לי. בגב.
מה את הכי אוהבת בעצמך? את החברות שלי. ואת השיער.
מה המוטו שלך? Credendo Vidas, כיאה לצופת הומלרק אובבסיבית.
איזו תקופה מהחיים את הכי זוכרת? השנים בתפוז.
קינת האסלה או סתם להטביע אנשים באסלה? הבלדה להייבריד, בחייך.
ליידי או מקבת'? ליידי
.
ליידי מקבת' או... משהו אחר? לענות באמת?
נוּש או מוּש? מוש
.
באיזה עוד פורומים את קוראת ו/או כותבת? [מוהאהאהא] איפור וציור גוף, דארן הייז וסאבאג' גארדן, ה"פ, חברות של, חיי הרווקות, חתונות, יופי וטיפוח אישי, מתכונים, סוסים, סק"ל, פאגאניזם, פאנפיקים, ר"צ.
יעל או יעל? יעל.
הקבועות (מצחיק לשאול דברים שאני כבר יודעות, ברובן):
מהו הקווסט האהוב עלייך במשחק? של השיער באמוריה
.
מהו הקווסט השנוא עלייך במשחק? צ'יף סטן, וההוא עם הנקי'ס.
מה האייקון האהוב עלייך בתפוז?
.
והשנוא?
.
איך הגעת לפורום? []בואי נחשוב
.
וסתם שאלון:
עבר:
שם המורה בכיתה א': אורית.
הזיכרון הראשון שלך: הפרידה מהגן בקיבוץ.
האם בילדותך התנהגת כבן\\\\בת המין השני?: לא.
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. אלא אם ילדה שאוהבת דגים זה מוזר.
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מת'.
המקצוע האחרון שנכשלת בו: כמה מפתיע, מת'.
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, מהקיבוץ למושב.
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נשכחת.
השיר האחרון ששרת: "עקף אותנו איש בהייבריד" בלחן שלי ושל ללי.
הדבר האחרון שצחקת בגללו: ע"ע התשובה הקודמת.
הפעם האחרונה שבכית: אתמול בלילה.
האדם האחרון שראית: אימא.
הדבר האחרון שאמרת: "היי" לאחותי כשנכנסתי הביתה.
הדבר האחרון שאכלת: פתי בר.
הדבר האחרון ששתית: מים.
הדבר האחרון שקנית: מלפפונים.
השיר האחרון ששמעת: שיר פתיחה של איזו תוכנית.
הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים.
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא עוזרת לאימא
.
הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא בחורה מטורפת!

ToryMaster

New member
Take 2

הווה:
שיער נוכחי: אדום.
בגדים נוכחיים: חצאית לבנה וחולצה כתומה מכופתרת.
תכשיטים נוכחיים: שרשרת פנינים, כרגיל.
עצבנות נוכחית: מגרד לי בכתף.
התגעגעות נוכחית: F3.
תמונת דסקטופ נוכחית: שפיצ.
חבר\\\\ה?:
. איזה כיף זה לכעוס עלייך שאת חסרת טאקט, ואז לקבל הודעות במסן של "לאאאאאאאאאא אני מצטערררררררררררררת" ולהיקרע מצחוק.
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: קשה לי להחליט, אבל דווקא קים או לולה יבואו לי בטוב.
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.
האם אתה עייף? רעב? כן וכן.
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: טולוז.
ממה הכי נמאס לך?: מהשטויות שלי.
את מי היית רוצה להרוג? לחמה שארצה להרוג מישהו.
הכי פחות מהנה?: להקיא.
עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות?: הוראה אקדמית.
איפה אתה הולך לגור?: ירושלים או חו"ל.
כמה ילדים אתה רוצה?: 1 - 2.
באיזה סוג של מכונית תנהג?: הייבריד
. או חשמלית לגמרי.
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מסיימת פוסט דוקטורט.
חושב הרבה על העתיד?: כן.
מפחד ממנו?: לא ממש.
וקצת בכללי:
להקה אהובה: ליידי מקבת'
.
ספר אהוב: איזו בחירה קשה
.
סופר(ים) אהוב(ים): לני רביץ.
צבע אהוב: בורדו.
פריט לבוש אהוב: מיני
.
איבר שהכי מושך אותך: מיתרי הקול.
אתה שמח כש: כשדברים מצליחים לי.
אתה מרגיש בודד כש: אני לא מרגישה כלכךל בודדה לאחרונה.
האם אתה חושב יותר מדי: כן.
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אנגליה. או סיני.
אדם מפורסם שפגשת: נכנסתי חזיתית בגיל ססובר. נחשב?
האם יש לך אילושהם חרטות: משתדלת שלא.
קפה אהוב: נס קפה? טייסטר'ס צ'ויס.
ריח אהוב: אבקת כביסה אנגלית.
מה מכעיס אותך: חוסר צדק. וגזענות.
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני נורא מודעת.
האדם שעושה לך הכי טוב: לא את, אותך אני שונאת
. סתם, אנשים שונים במצבים שונים.
סגנון מוזיקה אהוב: בלדי.
חדר אהוב בבית: החדר שלי. או המרפסת.
מקום אהוב בעולם: either אנטליה [טורקיה], דהב [סיני] או לונדון [אנגליה].
מקצוע שנוא: מת'.
מורה אהוב: אבא שלי.
אוהב את בצפר?: F3.
נרדם בשיעורים?: F5.
מעשן?: כן.
נפגע (רגשית) בקלות?: כן.
נותן מעצמך?: משתדלת.
אוהב לפוצץ נייר בועות? כן
.
לועס דברים? חחחח כן.
אוהב להתקלח?: בקיץ כן.
אוהב להתעטש?: חחחח כן.
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: זה מצחיק אותי יותר מכל דבר אחר.
אוהב לצחצח שיניים?: לא, זה נורא מעצבן, משחות שיניי םזה מגעיל.
אכפת לך מאיכות הסביבה?: משתדלת מאוד.
קונה צרובים\\\\צורב?: צורבת, לא קונה.
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל.
חוסך כסף למשהו מיוחד?: ברור. ללולה
.
ישן הרבה?: לא מספיק.
בתול?: F7.
נקשר לחפצים?: כן.
אוהב חולצות גזורות?: כן.
גופיות?: כן
.
אוהב לטייל?: כע.
אוהב כפכפים?: לא כל כך.
לובש בוקסר?: בלילה.
שמש או גשם?: גשם.
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר.
ילדותי?: לפעמים. זה כיף.
חולם בהקיץ?: כן, כל הזמן.
האם אתם אוהבים אותי? לא. ["באמת?" "אני אפילו לא אטרח להתייחס לזה" "הייתי חייבת לשאול" "לא נכון, טמבל" וכן הלאה.].
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ווינגז

New member
אז תגובה על דברים רנדומליים. אה, ועוד שאלות.

- דווקא הבנתי סטלה, אבל סטלה היא האגדה, זה לא באמת נחשב (וחשבת שלא אבין? ככה את מכירה אותי?) - אני גם זוכרת את פטרה
- במוטו - הבנתי "חיים", לא יותר. - היה אפילו פורום אחד שלא ידעתי שניהלת, וואו. - שפיצ עדיין בדסקטופ שלך?
- לא אני כתבתי את השאלון הזה, אני לא באמת חסרת טאקט! (אבל "לאאאאאאאאאאאאאאאא אני מצטערררררררררררררת", במיוחד בשבילך) - בואי ללולה, ולאיאגלה. - הלהקה האהובה - סתם התחנפת?
- לולה שלי, הלו. - ידעתי שאת לא אוהבת אותי
והלאה איזו תמונה שצילמת את הכי אוהבת? אם היית יכולה לשנות משהו בקלרה, מה זה היה? [אני כבר יודעת את התשובה] צומי, עם או בלי שיער? צומי, הכלב או הבקשה? ישראבלוג או תפוז? [רק לבלוג
] איזה פורום הכי נהנית לנהל? כמה פעמים ביום את עושה סבב פורומים? איזה מאכל שיש בו תפו"א את הכי אוהבת? ובלי תפו"א? עוד יש לך בבית את האנרג'י עם השוקולד? יש לי פה אחד עם אגוזי לוז וקשיו, רוצה לעשות החלפה של אחד תמורת אחד? לאיזה שיר את הכי מתחברת לאחרונה? חורף עם קור שמקפיא את העצמות [בלי שלג] או קיץ חם ממש? אמבטיה או מקלחת?
"את לא מוכרחה לעוף, אם את לא רוצה", "אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו" או "איך האדם הקדמון המציא לגמרי במקרה את הקבב הרומני"? איזה סרט של דיסני את הכי אוהבת? ואיזה סרט של דיסני את לא מסוגלת לראות? שיר דיסני אהוב? כמה שירים יש לך בפלייליסט? איזה שיר שמעת הכי הרבה? יש הופעה של ליידי מקבת' ב15.9, רוצה לבוא? (ברצינוּש) זהו, נמאס לי בינתיים.

ToryMaster

New member
מואה.

איזו תמונה שצילמת את הכי אוהבת? אני לא בטוחה, זוכרת את הסיגריות עם הגפרורים?
אם היית יכולה לשנות משהו בקלרה, מה זה היה? [אני כבר יודעת את התשובה] את קליטת האור שלה
.
צומי, עם או בלי שיער? עם
.
צומי, הכלב או הבקשה? הכלב והאגדה!
ישראבלוג או תפוז? [רק לבלוג] תלוי מהאנירוצהל כתובו על מה.
איזה פורום הכי נהנית לנהל? הארי פוטר
.
כמה פעמים ביום את עושה סבב פורומים? עדיף שתשאלי כמה פעמים בשעה
איזה מאכל שיש בו תפו"א את הכי אוהבת? אני לא מסוגלת להחליט האמת, אבל כנראה שתבשילים כאלה, כמו גולש וזה.
ובלי תפו"א? מים.
עוד יש לך בבית את האנרג'י עם השוקולד? לא, נגמר, ואבא קנה לי עם שוקולד וקרנבריס וזה מגעיל
יש לי פה אחד עם אגוזי לוז וקשיו, רוצה לעשות החלפה של אחד תמורת אחד? לא
.
לאיזה שיר את הכי מתחברת לאחרונה? לאחרונה זה ביום האחרו? I'd Be Lyin' - D side, ספיר צריכה להכיר את השם.
חורף עם קור שמקפיא את העצמות [בלי שלג] או קיץ חם ממש? חורףףףףףףף.
אמבטיה או מקלחת? אמבטיה.
"את לא מוכרחה לעוף, אם את לא רוצה", "אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו" או "איך האדם הקדמון המציא לגמרי במקרה את הקבב הרומני"? אווווווווווווווווו בחירה קשה, הקבב הרומני יאלץ לנצח.
איזה סרט של דיסני את הכי אוהבת? זה שוב, משתנה נורא, כרגע זה מולאן.
ואיזה סרט של דיסני את לא מסוגלת לראות? פנטזיה.
שיר דיסני אהוב? I'll Make A Man Out Of You - Mulan Soundtrack/
כמה שירים יש לך בפלייליסט? 120 במחשב, עוד 700 באייפוד.
איזה שיר שמעת הכי הרבה? לא יודעת, לא משהו מסוים.
יש הופעה של ליידי מקבת' ב15.9, רוצה לבוא? (ברצינוּש) בת"א? נבדוק אם אני יכולה.
מתי איאגלה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sapir aloud555

New member
וגם את התמונה עם הסיגריות. ../images/Emo11.gif

(למוח שלי יש הרבה משאבי זיכרון. @_@) |נופלת|

miss_t

New member
שאלות מייפליות

איך התחלת לשחק? כמה דמויות הרסת? האם את מגדירה את עצמך כמכורה? יש לך mule-ים? אם כן, כמה? ומה את שומרת אצלם? מה הרמה שלך כרגע? וכמה אחוזים? חושבת שתגיעי לעבודה שלישית? ולרביעית? בעתיד- שאלות לא מייפליות

ToryMaster

New member
חעחע

איך התחלת לשחק? יעל גררה אותי לעניין, ואז הכריחה אותי לפתוח איתה פורום, ולהצטרף לניהול
. כמה דמויות הרסת? אחת, בבלוקאן, אבל ספיר שכנעה אותי לעבור בכל מקרה. האם את מגדירה את עצמך כמכורה? לא, לא ממש
. יש לך mule-ים? אם כן, כמה? ומה את שומרת אצלם? יש לי אחת שאני לא משתמשת בה כי היא מעצבנת אותי. מה הרמה שלך כרגע? וכמה אחוזים? 21, אאל"ט 60 או 70 אחוזים. חושבת שתגיעי לעבודה שלישית? אלוהים גדול, אולי בעוד עשר שנים
. ולרביעית?

miss_t

New member
חיים

מה את עושה עכשיו? ומחר? ובעוד שבוע? חודש? חצי שנה? שנה? 5 שנים? 10 שנים? יאללה צפי את עתידך! רק היום במחיר מבצע!

למעלה