שחכתי להציג את עצמי

שחכתי להציג את עצמי

סורי שחכתי להציג את עצמי אני כבר בערך שבועיים בפורם הזה..רשמתי רק הודעה אחת שהפריעה לי /עדין מפריעה לי עד עכשיו. אז קוראים לי שלי ואני בת 15 מחדרה. אני אנסה להגיב יותר ולעזור לאחרים אבל יש לי את כל המבחנים עכשיו וכל הלחץ אז אני לא אגיב הרבה מקווה שיהיה לי פה טוב. שלי:)

אה ועוד משהו(ניצול שירשור)סקר קטן

יש פה מישהו שהיתה לו חברה ולאחר שהם ניפרדו הם לא חזרו להיות ידידים אח"כ? ולפני זה הם היו הידים הכי טובים? או ההפך שהם היו חברים וחזרו(לאחר שהם ניפרדו) שוב להיות הידידים הכי טובים?

cami y luly

New member
כן... :(

אני ניפרדתי מחבר שלי והפסקנו לדבר אבל עכשיו אני בתהליכים להמשיך לדבר איתו.. (תקראי את ההודעה שלי..)

sh53

New member
לפעמים זה אפשרי ולפעמים לא

זה תלוי ב-2 הצדדים - איך הם מרגישים עם הפרידה והאם הם מרגישים שהם מסוגלים להיות ידידים בלבד לאחר שהיה ביניהם יותר מאשר ידידות או שניסו להפוך את זה ליותר ולא הצליחו?

תות15

New member
לי...

הייתה חברה שלפני זה הייתי ידיד שלה אבל ממש לא ידיד טוב ועכשיו אנחנו ידידים כזה רגיל כמו שהיינו אז..

Aussie Girl

New member
אל תלחצי.

גם אני הרבה פעמים לא מגיבה כי פשוט אני מרגישה שאחרים יכולים לעזור בנושא זה או אחר יותר ממני או מאותה סיבה של מחסור זמן. המבחנים האלה זה באמת משהו!!!!

sh53

New member
ברוכה הבאה שלי ../images/Emo39.gif

עוד מעט החופש הגדול, לא נורא

תות15

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo98.gif

באיזה כיתה את? מהגיל שלך את בכיתה ט' או י'.. אז תדעי שמבחנים זה שטויות..

אני בכיתה ט'

חח אופס חשבתי שאתה בת..חח כן אבל כל העומס תקעו לנו 3 מבחנים ו-3 בחנים בשבוע. טוב זה יעבור עוד מעט חופש גדול:)

נינושש

New member
ברוכה הבאה..

תהני.. אני נינושש בת 15 וחצי.. ואל תדאגי כולנו במצב של כל המחנים מגנים ובגרויות למינהן.. בהצלחה.. לך ולכוווולם

As היחידה

New member
עזבי ... ../images/Emo23.gif

את לא חייבת להגיב, חשבו יותר לקבל ציונים טובים.
ו- ברוכה הבאה.

ברוכה הבאה!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

סליחה של שמתי לב מקודם... פתאום קלטתי שלא אמרתי לך שלום... אז... היי אני סיון... אני מאוד מקווה שתהני פה ו.....התמכרות נעימה!

ווווועעעעעעלללללקקקקאאאםםםםם!!

אני דרוש בת 15 וחצי מת"א. תיהני פההה מותק. ביוש.

למעלה