שחזור גלגולים בחלום

שחזור גלגולים בחלום

שלום, רציתי לדעת אם ייתכן דבר כזה שאני יראה מי הייתי בגלגול הקודם בחלום שלי, כי אני חושבת שראיתי. חלמתי ששכבתי על המיטה שלי והסתכלתי דרך החלון על מרפסת שהייתה ממולו. המשכתי לבהות בריכוז מלא במרפסת עד שפתאום הופיעה אישה צעירה (בערך בת 20) לבושה בשמלה בסגנון המאה ה-19, המשכתי לבהות בנערה. כעבור מספר שניות היא הלכה ואז אחרי 3 שניות בערך היא חזרה שוב למרפסת, אחרי כמה שניות היא שוב הלכה ואז תוך 3 שניות שוב חזרה למרפסת והמשיכה לעמוד ולהסתכל ממנה ואני המשכתי לבהות בה במשך כל הזמן הזה בריכוז מלא בלי אף מצמוץ אחד. אחרי כמה שניות היא סובבה בפתאומיות את הראש שלה אליי במהירות עם עיניים חדות, זה הבהיל אותי וגרם לי להפסיק להסתכל עליה ואז התעוררתי. כשהתעוררתי ההרגשה הראשונה שקיבלתי היא שהנערה הזאת היא הגלגול הקודם שלי וגם לפני כמה לילות ביקשתי לראות את הגלגול הקודם שלי בחלום אז יכול להיות שאחרי מה ימים זה באמת קרה?

blue flower

New member
לילה טוב T o u r n i q u e T

את הפירוש לחלומות רק את יכולה לדעת היות והסמלים שאת מקבלת בחלומות יידועים לך, ולך הפירוש. האם הדמות היא גלגול שלך? יכול להיות. נסי לחשוב מה הדמות הזו אומרת לך, למה 'נזכרת' בה, ראית אותה, או חווית אותה שוב. מהי רומזת לך, מספרת לך. חשבי למה היא הגיע אליך שוב, בדרך החלום. למה דווקא היא. ביקשת בקשה. וייתכן ונענו לך, וקיבלת דרך החלום את רצונך לראות גלגול קודם שלך.

blue flower

New member
את יכולה לעשות חיפוש על

שחזור גלגולים דרך חיפוש מתקדם פה בפורום, יעלה לך המון חומר! בהצלחה
דגנית

למעלה