שמלת תחרה1
Well-known member
יש לכם טיפים למי שאינה יודעת לפתור, ורוצה ללמוד?
מה לפתור? תשבצים ?יש לכם טיפים למי שאינה יודעת לפתור, ורוצה ללמוד?
יש מעין תשבץ בשם שחור ופתורמה לפתור? תשבצים ?
את לא היחידה בסיפוריש מעין תשבץ בשם שחור ופתור
תשבצי הגיון, מתאים להגיונים חחחח.לומכיר
'צטערת
יש פורום תשבצי הגיון , אולי שם יידעו
חחחחתשבצי הגיון, מתאים להגיונים חחחח.
עוד לא אבדה תקוותנו, אולי ימצא מי שיתן לנו הדרכה.לומכיר
'צטערת
יש פורום תשבצי הגיון , אולי שם יידעו
תתחילי עם תשבצים למתחילים ולא מהעיתון.
אחפש תשבץ למתחילים.תתחילי עם תשבצים למתחילים ולא מהעיתון.
העיקרון הוא פשוט, את צריכה שיתקיים לך החוקיות בשורות ובעמודות, כמו למשל, בשורה האחרונה שיתקיים לך משמאל לימין 3 רצופים, אח"כ רווח, לא משנה כמה ואז שוב שלוש רצופים ושוב וכך הלאה עפ"י החוקיות של 333111. אותו כנ"ל בעמודה.
צריך לחשוב, איך לסדר כך שיתקיימו כל השורות והעמודות.
מתחילים משורות או טורים קלים בהם אין ברירה, למשל הטור 2,1,1,2,6,3 יש בו 15 משבצות שחורות וחמישה רווחים סה"כ 20 משבצות שזה ממלא את כל הטור. כלומר אין כאן חופש משחק, צובעים שתי משבצות עליונות, רווח, צובעים משבצת וכן הלאה.
אח"כ עוברים לטורים/שורות בהם יש רצפים ארוכים, למשל 2,5,10 הרצף שתיים רווח חמש רווח צריך תשע משבצות, נשארו 11 מתוכן עשר צריכות להיות מושחרות אז ברור שמשבצות 11-19 מושחרות בהמשך נצטרך להחליט אם ההשלמה היא משבצת 10 או 20. נסתכל עכשיו על החמש, הוא יכול להיות במשבצות 4-8 , 5-9 כלומר בכל מקרה משבצות 5-8 יהיו מושחרות.
עכשיו משבצת 6 מושחרת מה שיוצר רצף אופקי של שתי משבצות בשורה שש, אז ברור שזה חלק מהרצף של שמונה, אין שם אף רצף אחר, כדי שיכנסו האחדים בד ימין לכל היותר אפשר להשחיר את משבצת 12, ולכן משבצות 5-11 חייבות להיות מושחרות בהמשך נדע אם 4 או 12.
באופן כזה לאט לאט משלימים את כל התשבץ
בכיף, ערכתי קצת בזמן שהגבת, תעיפי מבט שוב.
אשב עם הנחיות שלך ודף מודפס.בכיף, ערכתי קצת בזמן שהגבת, תעיפי מבט שוב.
בהצלחהאשב עם הנחיות שלך ודף מודפס.
יופי, נתת לי נקודת התחלה כיצד יש להתעסק עם הדבר הזה.מתחילים משורות או טורים קלים בהם אין ברירה, למשל הטור 2,1,1,2,6,3 יש בו 15 משבצות שחורות וחמישה רווחים סה"כ 20 משבצות שזה ממלא את כל הטור. כלומר אין כאן חופש משחק, צובעים שתי משבצות עליונות, רווח, צובעים משבצת וכן הלאה. באותו אופן השורה 4,3,1,9.
אח"כ עוברים לטורים/שורות בהם יש רצפים ארוכים, למשל 2,5,10 הרצף שתיים רווח חמש רווח צריך תשע משבצות, נשארו 11 מתוכן עשר צריכות להיות מושחרות אז ברור שמשבצות 11-19 מושחרות בהמשך נצטרך להחליט אם ההשלמה היא משבצת 10 או 20. נסתכל עכשיו על החמש, הוא יכול להיות במשבצות 4-8 , 5-9 כלומר בכל מקרה משבצות 5-8 יהיו מושחרות.
עכשיו משבצת 6 מושחרת מה שיוצר רצף אופקי של שתי משבצות בשורה שש, אז ברור שזה חלק מהרצף של שמונה, אין שם אף רצף אחר, כדי שיכנסו האחדים בד ימין לכל היותר אפשר להשחיר את משבצת 12, ולכן משבצות 5-11 חייבות להיות מושחרות בהמשך נדע אם 4 או 12.
כאשר את בטוחה שמשבצת מסויימת היא רווח, סמני אותה כך שכשתנסי לפענח את ההמשך תוכלי להתחשב באילוץ הרווח.
באופן כזה לאט לאט משלימים את כל התשבץ
בהצלחה.יופי, נתת לי נקודת התחלה כיצד יש להתעסק עם הדבר הזה.
לא שעכשיו אני ארוץ לרכוש את העיתון של יום שישי כדי לפתור את זה.
גם ככה הציורים בתצורה הסופית הם מפוקסלים ולא עושים חשק.
אבל בכל זאת תודה לך.![]()
לדעתי יש את התשבצים האלה דרך קבע בעיתון. בכל אופן בעיתון שאני קוראיש לכם טיפים למי שאינה יודעת לפתור, ורוצה ללמוד?
אאתגר אותך פתורלפי הכללים.לדעתי יש את התשבצים האלה דרך קבע בעיתון. בכל אופן בעיתון שאני קורא. אמנם אני אוהב תשבצים מסוג אחר ולכן אף פעם לא מתעכב על אלו, אבל שם, בעיתון, גם כתוב בדרך כלל כיצד לפתור אותם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.