שחור ולבן

אני לא מבינה, היה לך חבר אתיופי ובגלל שמשהו לא הסתדר איתו

אז את יוצאת נגד כל הקהילה?

דיברגנט חדש

Well-known member
"ונדליזם!!!!", "ביריונות"

בחרתי את המילים שלך שמשום מה הצנעת אותם, המילים האלו שמבטאים את המעשים שלהם ביום שלישי בערב עד השעות הקטנות של הלילה, היו כי המשטרה לא עשתה דבר ונתנה להם חופש פעולה.
&nbsp
אסור שדבר כזה יקרה וצריך לטפל בזה, גם במחיר פגיעה ב"שקופים" ולראיה למחרת, המשטרה לא נתנה לזה לקרות!
&nbsp
ה"שקוף" שלך יידה אבנים, לרבות על קצין המשטרה, שניסה להפסיק את זה, הראה לו את תעודת השוטר ויותר מכך ברגע שהקצין הראה לו את התעודה, הוא החריף את האלימות וסיכן את חיי הקצין וילדיו.
&nbsp
אני לא מאושר מהמוות שלו, אך בנוסף גם לא מזיל דימעה על כך.

באמת סליחה ומחילה שאני לא מזילה דמעה על עבריין עם 14 תיקים

פליליים שכוללים בין היתר התפרעות בקופ"ח ותקיפת אחות ותקיפת קשישה ברחוב. ביום בו החליט לזרוק בלוקים על שוטר וילדיו, היה עליו אולר קפיצים שזה כמובן הוחזק בשביל לטקוף פרחים ולקלף פירות.

באמת סליחה שאני לא נופלת לפופוליזם זול של האנשים האלה ומסרבת לזעוק בגרון ניחר אלימות משטרי וגעזנות. כל מי שחי איתם בקרבה יודע בדיוק כמה העדה הזו גזענית וכמה היא אלימה. הם רק הוכיחו את זה.

פופליזם 2: סטטיסטיקות מהגרים ופשיעה. העלו את האנשים האלה אי שם בסוף שנות ה-70 ושנות ה-90. הם כבר 20-30 שנה בארץ. הרוב המכריע של אתיופים שיצאו להפגנה הם אלה שנולדו וגדלו פה (לצערי גם התרבו בקצב מסחרר ומסוכן) ועדיין מהגרים?!?! באמת?!?! עד מתי בדיוק הם יהיו מהגרים?! עוד דור, עוד שניים, עוד עשרה?! למה אתיופי שנולד וגדל פה צריך לקבל את כל התמיכה ותקציבים ששופכים עליו במדינה הזו? עד מתי האנשים האלימים יהיו מהגרים מסכנים?!
פופוליזם 3: שלך נוסף. את מכירה את השוטר שאת טוענת שהוא פעל ממניעים גזעניים? את היית שם כשהחלאה זרק על ילדיו בלוקים? אז מה את מקשקשת?

פופוליזם 4: התגובה הפבלובית שלך ושל דומייך לצרוח גזענות, גזענות גם כשאין כל קשר לגזענות. בן אדם שמסכן את חיי השוטרים וסובבים אותו צריך לקבל כדור ללא הבדל דת גזע, צבע עור, כולל ה"נער המסכן" עם 14 תיקים פליליים שמסתובב על אולר קפיצים בכיס. כשהשוטר ירה בדביל לבן שרץ עליו עם סכין בבת ים גם עליו אמרתי ברוך שפטרנו.

RossieL

Active member
את אדם גזען וכל מי שמדבר כמוך הוא גזען!

בואי, סתם נעשה משחק דימיוני
העלו את עולי צפון אפריקה בין השנים 1953-1948, הם כבר בארץ 60 -71 שנה. הרוב המכריע של הזועקים על קיפוח עדתי, היום, בשנת 2019, אלו שממשיכים ללבות את השינאה בין אשכנזים וספרדים, הם אלה שנולדו וגדלו פה (לצערך, חלקם גם התרבו בקצב מסחרר ומסוכן) ועדיין חשים תחושת קיפוח ?!?! באמת?!?! עד מתי בדיוק הם יהיו מקופחים?!

אבל הם לא אתיופים!
האתיופים קיבלו הטבות? קיבלו תמיכה? שפכו עליהם כסף?
30 שנה לאחר מבצע "משה" ההרואי, שבו הוברחו יהודי אתיופיה לישראל באישון לילה ותוך סיכון חיי אדם, נראה כי התמונות היפות שבהבאת העולים לישראל הסתיימו בנמל התעופה.
כאן הם חיים במרכזי קליטה, בפריפריה, לא בתל אביב, בהם היו אמורים להישאר לכל היותר שנה או שנתיים. אלא, שבחלוף אותו זמן רבים מהם עדיין לא מדברים עברית ומאוד מתקשים להתפרנס, מה שמאלץ אותם להישאר במרכז עוד שנים רבות.
[בואי בקרי במרכז קליטה תפוז בנהריה ואשמח שתראי לי את אלו ששפכו עליהם כסף].

אני לא צורחת גזענות, אני מציינת עובדה.
את אדם גזען וכל מי שמדבר כמוך הוא גזען!
אתם שונאים כל מי ששונה ממכם ואתם מרגישים נעלים ומורמים מעם.
אתם שונאים אשכנזים!
אתם שונאים שמאלנים!
אתם שונאים להט"בים!
ואני לא רוצה להעלות על הכתב את מי את ושכמותך, בהתנהגותכם, מזכירים לי.

רק גזען יכול הגיד על אדם אחר "טוב שהוא מת" רק בגלל צבע עורו!

RossieL

Active member
כאן נמחקה הודעה של Poisonous Wild Ivy

כאמור: את יצור גזען מהסוג הגרוע והמסוכן ביותר
ולכן, הבמה הזו חסומה בפניך.
כפי שכתבתי לך קודם: תיחסמי רק כאשר תיפגעי בגופם של כותבים ולא תדוני
לגופם של דיונים.
ותחפושות לא יעזרו לך.
קל לזהות אותך מתחת לכל אחת.

שינוי וקבלה לוקחים זמן, שימי לב כמה שנים לקח לארה"ב להגיע

למצב של שוויון ועד היום יש שם בעיה של שחורים נגד שוטרים ודווקא בזמנו של נשיא שחור היו שם יותר הרוגים שחורים.
מצד שני ההתעלמות הפוליטקלי קוקרט מהעובדה שאכן יש בעית אלימות היא אולי נכונה פוליטית אבל היא סתם הסתרת המציאות.
לצערי המחאה הזו הוכיחה את התפרצות האלימות.
אדם נורמטיבי גם אם הוא זועם מאוד מאוד לא יתפוס אדם חף מפשע, יכסח אותו וישרוף לו את האוטו.
גם במקרה הנ"ל, השוטר לא התערב סתם במריבה של ילדים על בולים על בנסיון לשדוד ילד בן 13.
אם הילד בן ה-13 היה שלך לא היית מצפה ששוטר שעובר בסביבה יגן עליו?
זה שנהרג הבחור בסוף זו תאונה אבל המצב הוא שהוא לא נהרג בגלל צבע עורו כי היו שם גם לבנים והירי לא כוןן לגוף אלא לריצפה והוא פשוט עמד בזוית כזו שהכדור שניתז פגע בו ולא בנער לבן שהיה שם גם.

אז כן, ברור שיש גזענות, צריך לעבוד על זה אבל יש גם בעיות שאסור להסתיר רק כי זה יותר נכון פוליטית.

למעלה